mmd Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ty, weź, ona taka śliczna ;) Dzika lokatorka - tez coś. Ja protestuję. A te kontakty rokują? Dziś-jutro przelew dotrze - potwierdzisz mi na bazarku, ok? Quote
Roszpunka Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 mmd napisał(a):Ty, weź, ona taka śliczna ;) Dzika lokatorka - tez coś. Ja protestuję. A te kontakty rokują? Dziś-jutro przelew dotrze - potwierdzisz mi na bazarku, ok? Ona śliczna jak obrazek ale mieszka bez meldunku - dzika lokatorka i już ;) Kontakty miłe i pozytywne, może coś z tego będzie, szczególnie, jeżeli pani w mailu pyta, jakie warunki musi spełnić, żeby adoptować Szanti. Wysłałam ankietę, czekam na odzew. Jeżeli będzie, to super. Oczywiście, jak tylko przelew dotrze, potwierdzę. Quote
mmd Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 To bardzo dobrze rokuje :) Nie kazała psa linijką mierzyć, nie pytała o darmową dostawę, to już coś :) Szanti jest naprawdę śliczniasta - aż dziwne, że się o nią nie biją. Quote
Incia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 No oby się udało, już czas żeby Dziecko miało własny, kochający domek. Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Wszystko idzie w dobrym kierunku... Nie piszę, żeby nie zapeszyć... Trzymajcie kciuki! Quote
Nadziejka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 siem zjawiamy i mocno trzymamy i w te ucholki calujemyyy:multi::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 :loveu::loveu:Roszpuneczko dziekuje calem sercem za Dragunia , jak czytam ze bedzie u was ....hohooooooooooooooooo:loveu:niechaj czarodziejskie motyle- zamieszkaja u was i nie znikna , ani na chwile:loveu::loveu: Quote
PaSja Hera Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Wiecie co,a ja to jestem zla!!!!Bo Diablicy nie poznalam,a jak pojdzie do domku,a ja jej ni pomiziam to sie wkurze do reszty:mad:!!!Trzymam mocno kciuki za domek... Quote
Incia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To przyjdź w sobotę i pomiziaj moją Inkę:lol:to Ci się humor poprawi:lol: Quote
PaSja Hera Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Wlasnie staram sie ustawic grafik:),bo sobota to taki dzien,ktory staram sie poswiecic tylko i wylacznie psiakom ZLEGO PANA.No i jeszcze cos mialam robic,tylko pytanie co....Z ogromna checia poznam Twa Inke!!! Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='ewa gonzales']:loveu::loveu:Roszpuneczko dziekuje calem sercem za Dragunia , jak czytam ze bedzie u was ....hohooooooooooooooooo:loveu:niechaj czarodziejskie motyle- zamieszkaja u was i nie znikna , ani na chwile:loveu::loveu: Ewuś, ja o tego psiaka walczę od ponad roku! Gdyby nadal właścicielka upierała się i nie chciała go oddać, to bym Dragula przejęła w mało legalny sposób :evil_lol: Ale sytuacja się wyklarowała, więc już kombinować nie muszę ;) Znajdziemy mu najlepszy domek pod słońcem - ten pies powinien pracować, szkolić się, bo to mądra bestia, a przy tej budzie...ech... [quote name='PaSja Hera']Wiecie co,a ja to jestem zla!!!!Bo Diablicy nie poznalam,a jak pojdzie do domku,a ja jej ni pomiziam to sie wkurze do reszty:mad:!!!Trzymam mocno kciuki za domek... Jeszcze nigdzie się diablątko nie wybiera, jeżeli znajdziesz czas, możemy się umówić na spacerek :) Quote
PaSja Hera Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jeszcze nigdzie się diablątko nie wybiera, jeżeli znajdziesz czas, możemy się umówić na spacerek :)[/QUOTE] Mysle,ze moglybysmy sie wybrac na spacerek.... Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Dziś Szanti wzbogaciła się o okrągłą stówkę z bazarku mmd :loveu:Dziękujemy pięknie, bardzo się przyda, bo po południu biegniemy na szczepienie. Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Jesteśmy po wizycie u weta - rachunek 45 zetków, później wkleję. Przez miesiąc panna urosła o cały 1 kilogram. Szczepienie zniosła bardzo dzielnie. Fajna z niej dziewczyna. Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Cioteczki kochane! Niniejszym oznajmiam, że rozpoczynamy poszukiwania osoby do wizyty PA w Mikołowie k/Katowic! Quote
Incia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Łojojoj aż mnie serce ścisnęło z radości:lol: Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 A ja znowu będę beczeć :oops: Quote
Incia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To ta Pani co mówiłaś? A w beczeniu to Ci pomogę... Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Ta sama pani. Moim zdaniem domek fajnie rokuje, więc szukam kogoś w miarę szybko - niech się dziewczynka nowym domkiem cieszy! Quote
mmd Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Roszpunka napisał(a):A ja znowu będę beczeć :oops: pobeczymy razem :) Muszę pomyśleć, kogo znam z Katowic... Może Bjuta? Iza i Avanti? Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Już dostałam namiar na J_ulię, w sobotę po południu wizyta najprawdopodobniej dojdzie do skutku. Mam nadzieję, że pani termin będzie pasował, zaraz piszę do niej maila. J_ulia jest z Mikołowa. Quote
J_ulia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Trafiłam w końcu na właściwy wątek ;) Przetrzepiemy domek. Mogę tylko w sobotę po południu (wracając ze schroniska) niestety w tym tygodniu pracuje od 12 do 20, a niedziele mam już zaplanowaną. Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Witamy pięknie! Mam nadzieję, że w sobotę dojdzie do wizyty. Quote
tomcug Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Czytam wszystko, tylko nie mam w ogóle czasu na wpisy.:shake: Ale cieszę się już, chociaż umiarkowanie - tak jest najbezpieczniej.:p Quote
Recommended Posts