Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty, weź, ona taka śliczna ;) Dzika lokatorka - tez coś. Ja protestuję.

A te kontakty rokują?

Dziś-jutro przelew dotrze - potwierdzisz mi na bazarku, ok?

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Ty, weź, ona taka śliczna ;) Dzika lokatorka - tez coś. Ja protestuję.

A te kontakty rokują?

Dziś-jutro przelew dotrze - potwierdzisz mi na bazarku, ok?

Ona śliczna jak obrazek ale mieszka bez meldunku - dzika lokatorka i już ;)
Kontakty miłe i pozytywne, może coś z tego będzie, szczególnie, jeżeli pani w mailu pyta, jakie warunki musi spełnić, żeby adoptować Szanti. Wysłałam ankietę, czekam na odzew. Jeżeli będzie, to super.

Oczywiście, jak tylko przelew dotrze, potwierdzę.

Posted

To bardzo dobrze rokuje :)
Nie kazała psa linijką mierzyć, nie pytała o darmową dostawę, to już coś :)
Szanti jest naprawdę śliczniasta - aż dziwne, że się o nią nie biją.

Posted

:loveu::loveu:Roszpuneczko dziekuje calem sercem za Dragunia , jak czytam ze bedzie u was ....hohooooooooooooooooo:loveu:niechaj czarodziejskie motyle- zamieszkaja u was i nie znikna , ani na chwile:loveu::loveu:

Posted

Wlasnie staram sie ustawic grafik:),bo sobota to taki dzien,ktory staram sie poswiecic tylko i wylacznie psiakom ZLEGO PANA.No i jeszcze cos mialam robic,tylko pytanie co....Z ogromna checia poznam Twa Inke!!!

Posted

[quote name='ewa gonzales']:loveu::loveu:Roszpuneczko dziekuje calem sercem za Dragunia , jak czytam ze bedzie u was ....hohooooooooooooooooo:loveu:niechaj czarodziejskie motyle- zamieszkaja u was i nie znikna , ani na chwile:loveu::loveu:

Ewuś, ja o tego psiaka walczę od ponad roku! Gdyby nadal właścicielka upierała się i nie chciała go oddać, to bym Dragula przejęła w mało legalny sposób :evil_lol:
Ale sytuacja się wyklarowała, więc już kombinować nie muszę ;) Znajdziemy mu najlepszy domek pod słońcem - ten pies powinien pracować, szkolić się, bo to mądra bestia, a przy tej budzie...ech...

[quote name='PaSja Hera']Wiecie co,a ja to jestem zla!!!!Bo Diablicy nie poznalam,a jak pojdzie do domku,a ja jej ni pomiziam to sie wkurze do reszty:mad:!!!Trzymam mocno kciuki za domek...
Jeszcze nigdzie się diablątko nie wybiera, jeżeli znajdziesz czas, możemy się umówić na spacerek :)

Posted

Już dostałam namiar na J_ulię, w sobotę po południu wizyta najprawdopodobniej dojdzie do skutku. Mam nadzieję, że pani termin będzie pasował, zaraz piszę do niej maila.
J_ulia jest z Mikołowa.

Posted

Trafiłam w końcu na właściwy wątek ;)

Przetrzepiemy domek. Mogę tylko w sobotę po południu (wracając ze schroniska) niestety w tym tygodniu pracuje od 12 do 20, a niedziele mam już zaplanowaną.