Martika&Aischa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kinguś a czy właścicielka zgadza się go oddać ???:roll: Quote
PaSja Hera Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 O rzesz qrwa co za cuuuuuuuudoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apartament ma za***sty,wrecz poprostu exlusive!!! Scinaj ta wierzbe Roszpunko,znajdziemy mu domal najlepszy na swiecie!To ten o ,ktorym mi mowilas? Nie no Roszpunka przez Ciebie moje serce zabilo mocniej,teraz maz bedzie zazdrosny!!! W jakim On jest wieku? Diablatko lsni,sliczniutka jest i na tym dywaniku w lapki slicznie wyglada.Gdzie taki dywan zakupilas,ja tez taki chce!!!!!!!!!!!!!!? Quote
Roszpunka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Kinguś a czy właścicielka zgadza się go oddać ???:roll: Nie kochana, nie zgadza się. Tylko, że mnie to guzik obchodzi. Za kilka tygodni córka zabiera ją do siebie, bo właścicielka to osoba mocno leciwa, mieszkająca samotnie, nie do końca w pełni sił psychicznych i fizycznych. Córka na tak wielkiego psiaka nie ma miejsca, szczególnie, że musi się zaopiekować dwoma mikro-staruszkami, które zabierze wraz z matką. Oprócz tego ma swoje dwa duże psiaki, w tym jedną niesterylizowaną sukę. O tym, że zabieram psiaka wie i nie ma nic przeciwko. PaSja Hera napisał(a):O rzesz qrwa co za cuuuuuuuudoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apartament ma za***sty,wrecz poprostu exlusive!!! Scinaj ta wierzbe Roszpunko,znajdziemy mu domal najlepszy na swiecie!To ten o ,ktorym mi mowilas? Nie no Roszpunka przez Ciebie moje serce zabilo mocniej,teraz maz bedzie zazdrosny!!! W jakim On jest wieku? Diablatko lsni,sliczniutka jest i na tym dywaniku w lapki slicznie wyglada.Gdzie taki dywan zakupilas,ja tez taki chce!!!!!!!!!!!!!!? Tak Pasjo, to ten :loveu: Ma ok. 2 lata. Do apartamentu jest dołączony równie ekskluzywny łańcuch (trzy metry, baaardzo elegancki). Wierzby ścinać nie trzeba - wysuszona sosna lepsza, w dodatku już czeka. A co do dywaniku - to materac 1x1,5m kupiony na wystawie, służy moim psiakom jako stołówka, ewentualnie, jak już naprawdę wszystkie łóżka i kanapy zajęte - jako legowisko i ostatnio (na szczęście coraz rzadziej) Szanti ma tam toaletę:diabloti: Quote
wegielkowa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Black devil:diabloti:. Czarno Dioblico, abrakadabra znajdź ten domek;) Quote
Roszpunka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Dziękujemy za wizytę, mamy nadzieję, że domek właśnie udało się wykrakać :cool3: Quote
PaSja Hera Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 wegielkowa napisał(a):Black devil:diabloti:. Czarno Dioblico, abrakadabra znajdź ten domek;) Wlasnie na Ciebie czekalam;) Roszpunko juz sie nie moge doczekac najwspanialszego domku dla ON.pozdrowionka Quote
Roszpunka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Cioteczki kochane, zajrzyjcie do ONka, którego życie nie oszczędzało a teraz czeka go igła....http://www.dogomania.pl/threads/2143...-u%C5%9Bpienie!!! Quote
mmd Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Poleciał pakiecik dzisiaj :) Teraz ma tyle ogłoszeń, że jakiś ludź musi się odezwać :) I poprosze nr konta - bo już mi tylko 2 wpłat brakuje :) Quote
Roszpunka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 PW z kontem wysłane. Mmd - nie wiem, jak mam Ci dziękować. Za wszystko:Rose::Rose::Rose: Mam nadzieję, że jakiś fajny ludź się Diablątku trafi :roll: Quote
Nadziejka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 :crazyeye::B-fly::cool2::cool2:czarnunka cudzio miodzio i jeszcze Drago:crazyeye:matenko ziemioooooo jaki cud! ludeczkowie zeby bylo jego gdzie zabrac :iloveyou: Quote
Roszpunka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 ewa gonzales napisał(a)::crazyeye::B-fly::cool2::cool2:czarnunka cudzio miodzio i jeszcze Drago:crazyeye:matenko ziemioooooo jaki cud! ludeczkowie zeby bylo jego gdzie zabrac :iloveyou: Ewuś, o tym, że zabieram Drago, wiem od dawna. Robi się dla psiaka buda i kojec, (materiały moje + koszt robocizny), będzie sobie tymczasował w looksusowych warunkach. Jak tylko poznam dokładny termin przejęcia psiaka, założę mu wątek, bo trzeba go wykastrować przed wyjazdem do DT. Tam w promieniu kilkudziesięciu kilometrów dobrego weterynarza nie uwidzisz...:shake: Wszystkie zwierzaki stamtąd wożę do weta do Kielc.. Quote
PaSja Hera Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Damy rade!!!!!Czy ktos sie odezwal z ogloszen o Diablatko??? Quote
Roszpunka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 PaSja Hera napisał(a):Damy rade!!!!!Czy ktos sie odezwal z ogloszen o Diablatko??? Na razie ciszaaa... A wszystkim, którzy nie dzwonią aby teraz natychmiast adoptować Diablątko, robimy TAK: coś zjadłam... żabę??? i znowu gwiazdorzymy ;) Quote
Roszpunka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 dziwny dziś dzień... Szanti uparła się, żeby na każdym zdjęciu wyglądać jak oszołom :crazyeye: Quote
PaSja Hera Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Co za wspaniala nunia z weeeeeeeeeeeeeeeeeeelkimi uszami,uwielbiam takie1!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Roszpunka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Co TY ciotka, nie śpisz? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
PaSja Hera Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Zaraz sie klade,a Ty co?????????????// Quote
Roszpunka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 :sleep2:Ja już śpię :sleeping: Quote
PaSja Hera Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ja tyzzzzzzzzzzzzz,takze do jutra!!!!Buziaki:) Quote
Roszpunka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Czary zaczynają odnosić skutki - dziś dzwoniła pani z Namysłowa ale nadziei wielkich nie mam. Problemem jest odległość a pani nie chce się jechać po psiaka taki kawał drogi...(250km w jedną stronę) Oczywiście powiedziałam o ewentualnej pomocy w transporcie, natomiast budzi we mnie opór "bezpłatna dostawa" psiaka do DS. Quote
tomcug Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Roszpunka napisał(a):Czary zaczynają odnosić skutki - dziś dzwoniła pani z Namysłowa ale nadziei wielkich nie mam. Problemem jest odległość a pani nie chce się jechać po psiaka taki kawał drogi...(250km w jedną stronę) Oczywiście powiedziałam o ewentualnej pomocy w transporcie, natomiast budzi we mnie opór "bezpłatna dostawa" psiaka do DS. I mnie się to niezbyt podoba.:shake: Quote
Szarotka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Dobrze, ze chociaz ktos zadzwonil. Quote
Incia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 To dziecko robi się takie piękne, że nie wiem czy to nie powinno być karalne:evil_lol: Quote
Roszpunka Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Cichutko tutaj, nikt nas nie odwiedza, a ja dzisiaj miałam jeden fajny telefon i odpisałam na miłego maila. Powolutku zaczyna się ruch wokół dziewczyny i dobrze, bo mam po dziurki w nosie dzikiej lokatorki :diabloti: Quote
Recommended Posts