Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rzesz qrwa co za cuuuuuuuudoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apartament ma za***sty,wrecz poprostu exlusive!!!
Scinaj ta wierzbe Roszpunko,znajdziemy mu domal najlepszy na swiecie!To ten o ,ktorym mi mowilas?
Nie no Roszpunka przez Ciebie moje serce zabilo mocniej,teraz maz bedzie zazdrosny!!!
W jakim On jest wieku?

Diablatko lsni,sliczniutka jest i na tym dywaniku w lapki slicznie wyglada.Gdzie taki dywan zakupilas,ja tez taki chce!!!!!!!!!!!!!!?

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Kinguś a czy właścicielka zgadza się go oddać ???:roll:

Nie kochana, nie zgadza się. Tylko, że mnie to guzik obchodzi.
Za kilka tygodni córka zabiera ją do siebie, bo właścicielka to osoba mocno leciwa, mieszkająca samotnie, nie do końca w pełni sił psychicznych i fizycznych.
Córka na tak wielkiego psiaka nie ma miejsca, szczególnie, że musi się zaopiekować dwoma mikro-staruszkami, które zabierze wraz z matką. Oprócz tego ma swoje dwa duże psiaki, w tym jedną niesterylizowaną sukę.
O tym, że zabieram psiaka wie i nie ma nic przeciwko.

PaSja Hera napisał(a):
O rzesz qrwa co za cuuuuuuuudoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apartament ma za***sty,wrecz poprostu exlusive!!!
Scinaj ta wierzbe Roszpunko,znajdziemy mu domal najlepszy na swiecie!To ten o ,ktorym mi mowilas?
Nie no Roszpunka przez Ciebie moje serce zabilo mocniej,teraz maz bedzie zazdrosny!!!
W jakim On jest wieku?

Diablatko lsni,sliczniutka jest i na tym dywaniku w lapki slicznie wyglada.Gdzie taki dywan zakupilas,ja tez taki chce!!!!!!!!!!!!!!?

Tak Pasjo, to ten :loveu: Ma ok. 2 lata.
Do apartamentu jest dołączony równie ekskluzywny łańcuch (trzy metry, baaardzo elegancki). Wierzby ścinać nie trzeba - wysuszona sosna lepsza, w dodatku już czeka.

A co do dywaniku - to materac 1x1,5m kupiony na wystawie, służy moim psiakom jako stołówka, ewentualnie, jak już naprawdę wszystkie łóżka i kanapy zajęte - jako legowisko i ostatnio (na szczęście coraz rzadziej) Szanti ma tam toaletę:diabloti:

Posted

wegielkowa napisał(a):
Black devil:diabloti:. Czarno Dioblico, abrakadabra znajdź ten domek;)

Wlasnie na Ciebie czekalam;)

Roszpunko juz sie nie moge doczekac najwspanialszego domku dla ON.pozdrowionka

Posted

Poleciał pakiecik dzisiaj :)
Teraz ma tyle ogłoszeń, że jakiś ludź musi się odezwać :)

I poprosze nr konta - bo już mi tylko 2 wpłat brakuje :)

Posted

:crazyeye::B-fly::cool2::cool2:czarnunka cudzio miodzio i jeszcze Drago:crazyeye:matenko ziemioooooo jaki cud! ludeczkowie zeby bylo jego gdzie zabrac :iloveyou:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:crazyeye::B-fly::cool2::cool2:czarnunka cudzio miodzio i jeszcze Drago:crazyeye:matenko ziemioooooo jaki cud! ludeczkowie zeby bylo jego gdzie zabrac :iloveyou:

Ewuś, o tym, że zabieram Drago, wiem od dawna. Robi się dla psiaka buda i kojec, (materiały moje + koszt robocizny), będzie sobie tymczasował w looksusowych warunkach. Jak tylko poznam dokładny termin przejęcia psiaka, założę mu wątek, bo trzeba go wykastrować przed wyjazdem do DT. Tam w promieniu kilkudziesięciu kilometrów dobrego weterynarza nie uwidzisz...:shake: Wszystkie zwierzaki stamtąd wożę do weta do Kielc..

Posted

PaSja Hera napisał(a):
Damy rade!!!!!Czy ktos sie odezwal z ogloszen o Diablatko???

Na razie ciszaaa...

A wszystkim, którzy nie dzwonią aby teraz natychmiast adoptować Diablątko, robimy TAK:

coś zjadłam... żabę???

i znowu gwiazdorzymy ;)

Posted

Czary zaczynają odnosić skutki - dziś dzwoniła pani z Namysłowa ale nadziei wielkich nie mam. Problemem jest odległość a pani nie chce się jechać po psiaka taki kawał drogi...(250km w jedną stronę) Oczywiście powiedziałam o ewentualnej pomocy w transporcie, natomiast budzi we mnie opór "bezpłatna dostawa" psiaka do DS.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Czary zaczynają odnosić skutki - dziś dzwoniła pani z Namysłowa ale nadziei wielkich nie mam. Problemem jest odległość a pani nie chce się jechać po psiaka taki kawał drogi...(250km w jedną stronę) Oczywiście powiedziałam o ewentualnej pomocy w transporcie, natomiast budzi we mnie opór "bezpłatna dostawa" psiaka do DS.

I mnie się to niezbyt podoba.:shake:

Posted

Cichutko tutaj, nikt nas nie odwiedza, a ja dzisiaj miałam jeden fajny telefon i odpisałam na miłego maila. Powolutku zaczyna się ruch wokół dziewczyny i dobrze, bo mam po dziurki w nosie dzikiej lokatorki :diabloti: