Kamila Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czesc Gasniczku,ale ci fajnie,masz tyle wolnego czasu :p Ja tez tak chce :multi: Jak ci wogole ida poszukiwania pracy?No chyba ze juz cos masz :cool3: Quote
Gasnik Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 kamila-dog napisał(a):Czesc Gasniczku,ale ci fajnie,masz tyle wolnego czasu :p Ja tez tak chce :multi: Jak ci wogole ida poszukiwania pracy?No chyba ze juz cos masz :cool3: Cześć Kamilko :) Szukam pracy powolutku, ale nie jest tak łatwo. Ja szukam czegos na kilka godzin dziennie, żeby pies nie siedział 10-11 godzin sam w domu :/ No i nie jest tak łatwo, bo większość part-time jobs to jest praca po 8-9godzin np trzy razy w tygodniu :( Dolicz do tego dojazd i nie ma Cie pół doby :shake: Mamy tutaj niedaleko centrum psów przewodników i cholera, spóźniłam się, bo niedawno skończyli rekrutacje. Wiem, że jestem wymagająca, ale nie chcę pracować na przykład w knajpie i mijać sie z Michałem. Wiesz, siedzieć cały dzień sama w domu po to, żeby wieczorem iść do pracy. Przyjechałam tutaj, żeby być z nim i szukam pracy, która mi to umożliwi :) Mają moje dane w dwóch agencjach opiekunek-może sie cos znajdzie. Poza tym szukam cały czas, przeglądam net i szukam :) i juz mam dość tego szukania :cool1: Quote
Kamila Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No to zycze powodzenia w szukaniu :p Ja teraz pracuje i po 14h czasem ale to szczegolna sytuacja i trzeba to jakos przetrwac :cool1: Za to kasa lepsza a to tez sie liczy ;) Quote
Agga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Gasnik napisał(a): Lubi duże, co poradzę ? ;) A wczoraj mnie zaskoczyl, bo był jakiś kawałek ode mnie, rzuciłam mu gałązkę, która spadła na trawkę, gdzie było mnóstwo innych gałązek. Kazałam mu szukac patyczka i on szukał, niuchał i znalazł dokładnie tą, którą mu rzuciłam :) No widzisz są gusta i guściki. On lubi duże rzeczy. No to ma dobry nochalek. Quote
Gasnik Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Mój Michał pojechał na delegacje, więc nadrobię zaległości i wrzucę kilka zdjęć dzika Coś kombinuje :) Razem raźniej :lol: Straaasznie twardy ten patyczek Opalanka cd. Quote
Medorowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ale super zdjęcia:multi: :multi: I cóż za wysiłek się maluje na mordce podczas gryzienia tego ,,badyla";) :cool3: :cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Czeeeść:) Słyszałam że nad Wyspy zima nadciągła :cool3: Quote
Gasnik Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']Czeeeść:) Słyszałam że nad Wyspy zima nadciągła :cool3: Nic mi nie wiadomo :) [quote name='DORRAG']Cześć:p Ale śliczny:loveu: :loveu: :loveu: cześć :) Quote
Gasnik Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Gasnik napisał(a):Nic mi nie wiadomo :) Właśnie zaczął padać śnieg:roflt: Quote
Kate I Luka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Gasnik napisał(a):Nic mi nie wiadomo :) Gasnik napisał(a):Właśnie zaczął padać śnieg:roflt: hahah, no widzisz :) Pod Birmingham już wczoraj sypało :) Quote
UTAAP Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Gasnik napisał(a):Właśnie zaczął padać śnieg:roflt: U nas grad, kilka razy w ciagu dnia ;) Quote
Kamila Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 UTAAP napisał(a):U nas grad, kilka razy w ciagu dnia ;) U mnie to samo :angryy: Quote
Kate I Luka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Berek :) U na też zima :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Gasnik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Witam wszystkich. U nas niewiadomo co, tak naprawdę. Raz wiosenie, raz gradowo. Już mnie to męczy-nie wiadomo jak się ubrać :/ Quote
Medorowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć:lol: :lol: :lol: U nas też pogoda beznadziejna, nawet na spacer nie można pójść :shake: Quote
mar....ka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jejku jakie cudo, z "machaczkiem" jak moja Kana. Dopiero tu trafiłam , ale na pewno bedę stałym gosciem. Quote
mar....ka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jejku jakie cudo z "machaczkiem" - jak mój Kanulec. Na pewno będę stałym gościem tej galerii. Ucałowania dla Ozzego. Quote
Gasnik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Cześć :) I zapraszam do odwiedzin:diabloti: Quote
Recommended Posts