Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ehhhh co ja bym dała za taką morduche w domu.:loveu: Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Gasnik napisał(a): Ale on ma długie łapeńki:cool3: :cool3: Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ale słodki pysio :) DORRAG napisał(a):jaki słodki pycholek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :):) Strasznie sie ucieszył jak do mnie przyleciał. Tak czasem ma, jak mu się uda wykombinować, czego się od niego chce ;) Agga napisał(a):ehhhh co ja bym dała za taką morduche w domu.:loveu: To nic tylko sobie sprawić musisz :) madzia i medor napisał(a):Ale on ma długie łapeńki:cool3: :cool3: Racja, jest taki charcikowaty, a długie łapy=wiecej mycia po spacerze :) Ale dzik już się nauczył, że tutaj po spacerku ląduje w wannie i w zasadzie sam wchodzi do łazienki, opiera sie łapami o brzeg wanny i łaskawie czeka aż się go do niej wrzuci:p Madzia, co z Twoją galerią??!!:mad: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Gasnik napisał(a): Madzia, co z Twoją galerią??!!:mad: właśnie :mad: :mad: :mad: gdzieś tam coś czytałam, że znów psińco będzie po tej wypłacie. Chyba musimy zrobić dogozrzutę na aparat dla Madziuli :eviltong: Quote
Wyjątek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hej, hej, witam pana Ozzy'ego :) Śliczniasty mężczyzna z niego!:loveu: Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Gasnik napisał(a): Madzia, co z Twoją galerią??!!:mad: Kate I Luka napisał(a):właśnie :mad: :mad: :mad: gdzieś tam coś czytałam, że znów psińco będzie po tej wypłacie. Chyba musimy zrobić dogozrzutę na aparat dla Madziuli :eviltong: Tak, tak jestem za:cunao: :cunao: :cunao: :evil_lol: Aparat planowałam kupić w tym miesiącu, no ale jednak stwierdziłam, że mam inne wydatki:evil_lol: Choć widzę, że jednak nie mam wyjścia i tym razem się nie wywinę:eviltong: :razz: :razz: :razz: Quote
Gasnik Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Tak, tak jestem za:cunao: :cunao: :cunao: :evil_lol: Aparat planowałam kupić w tym miesiącu, no ale jednak stwierdziłam, że mam inne wydatki:evil_lol: Choć widzę, że jednak nie mam wyjścia i tym razem się nie wywinę:eviltong: :razz: :razz: :razz: Zawsze znajda sie inne wydatki, tak to juz niestety jest. Z drugiej strony, my jak bylismy przed zakupem to najpierw szukalismy aparatu za jakas tam kwote, a skonczylo sie dwa razy drozej, na zasadzie-a dodamy stowe i mamy lepszy...a tutaj jak znowu dodamy to jeszcze lepszy mozemy miec,itd. Quote
Medorowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gasnik napisał(a):Zawsze znajda sie inne wydatki, tak to juz niestety jest. Z drugiej strony, my jak bylismy przed zakupem to najpierw szukalismy aparatu za jakas tam kwote, a skonczylo sie dwa razy drozej, na zasadzie-a dodamy stowe i mamy lepszy...a tutaj jak znowu dodamy to jeszcze lepszy mozemy miec,itd. Ja ja kupię wogólę to będzie dobrze:shake: :shake: Bo z dnia na dzień zmieniam zdanie:oops: Kiedy foteczki:p Quote
Kate I Luka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dobrywieczorek... na wyspach chyba słonecznie, i spacerowo skoro nam relacji nie zdają ;) Quote
Gasnik Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Witam :) Pogoda faktycznie u nas śliczna, troszkę spacerujemy i juz nadrabiam zaległości w swojej i Waszych galeriach:oops: Bywałam u wszystkich regularnie ale cichaczem ;) Juz wstawiam dzika :evil_lol: Zmagania z patykiem :) Se znalazłem to se wyciągnę Mam drania, teraz tylko gdzieś dalej go zaciągnę:razz: Dłuuugasny kijasek:lol: Teraz trza się napić Chyba trochę przesadziłem:cool1: Quote
Aga K Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hejka !!! :lol::lol::lol: super focie przystojniaka :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Gasnik napisał(a): Mam drania, teraz tylko gdzieś dalej go zaciągnę:razz: ale sobie malutkiego patysia znalazł:evil_lol: :evil_lol: Medor też uwielbia takie klocki:razz: :razz: Quote
DORRAG Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć:p Ale malutkiego :evil_lol: kijaszka Ozzulek znalazł. Quote
Gasnik Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Cześć wszystkim :) Kijaszki uwielbia, a czym większy tym lepszy:loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć :multi: :multi: :multi: Ale ładny pysio z avatarka zagląda :loveu: Quote
Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No z tym patyczkiem to lekka przesada:p Strong dog:evil_lol: Quote
Gasnik Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć :multi: :multi: :multi: Ale ładny pysio z avatarka zagląda :loveu: No, zmieniłam, bo już był baaardzo nieaktualny :) Agga napisał(a):No z tym patyczkiem to lekka przesada:p Strong dog:evil_lol: Lubi duże, co poradzę ? ;) A wczoraj mnie zaskoczyl, bo był jakiś kawałek ode mnie, rzuciłam mu gałązkę, która spadła na trawkę, gdzie było mnóstwo innych gałązek. Kazałam mu szukac patyczka i on szukał, niuchał i znalazł dokładnie tą, którą mu rzuciłam :) Quote
Aga K Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 oooooooooooooo !!! widze ppysiolowy avek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Hello, hello :) Już niedługo będziesz bliżej mojego TZcika niż ja :-( Kobito daj recepte na przetrwanie :-( Quote
Gasnik Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hello, hello :) Już niedługo będziesz bliżej mojego TZcika niż ja :-( Kobito daj recepte na przetrwanie :-( mój Michał przylatywał tak raz w miesiącu więc to było super. A recepta? szkolic psa :) Nic tak nie zabija czasu a jaka satysfakcja :) Tyle że teraz wydaje mi sie, że Ozzik wszystko zapomniał tutaj-nic nie słucha diabeł. Musze sie zabrać za niego:diabloti: bonita napisał(a):Heloł Mały Książe Ciemności :) Witam, witam:) Quote
Recommended Posts