Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Mnóstwo życzeń w koszyczku przy wielkanocnym stoliczku, kolorowych pisanek i mokrych ubranek w lany poniedziałek Quote
bonita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych Życzy Bonita i piesy :) Quote
DORRAG Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zajączka bogatego, Mazurka cudownego, Pisanek kolorowych, Świąt wesołych i zdrowych. Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
Gasnik Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Nie odzywam się teraz i nie bywam nigdzie, ale nie mam zupełnie czasu :/ Wpadłam życzyć Wesołych Świąt :) Quote
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Gasnik napisał(a):Nie odzywam się teraz i nie bywam nigdzie, ale nie mam zupełnie czasu :/ Wpadłam życzyć Wesołych Świąt :) Hejka... I jak, czyżbyś pracę znalazła???? Quote
Kamila Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No wlasnie Gasniczkowa :cool3: Bo tak zadko tu bywasz ze chyba jakas fuche zalapalas juz :cool3: Quote
Gasnik Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Nie, nie mam pracy wciąż. Mama była na święta u nas i nie miałam czasu a teraz lecę na weekend do Katowic więc może sie poprawie jak wrócę :) Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Gasnik napisał(a):Nie, nie mam pracy wciąż. Mama była na święta u nas i nie miałam czasu a teraz lecę na weekend do Katowic więc może sie poprawie jak wrócę :) Miłego wypadu:multi: :multi: Quote
Gasnik Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Cześć :) do Bielska tym razem nie-za krótko jestem i nie wyrobię się. Już jutro wieczorem wracam do moich chłopaków :) Quote
Kate I Luka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hej, jak tam wyprawa d PL? Udała się??? Quote
Gasnik Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Cześć :) udała się, ale za krótko-w zasadzie miałam tylko sobotę. Strasznie tęsknię za moimi przyjaciółmi i naszym mieszkaniem, i za moimi studiami. Uwielbiam nasze mieszkanie, remontowaliśmy je kompletnie i jest takie nasze, takie wymarzone... Nie zostaniemy w UK długo, to już postanowione. I choć podoba mi się tutaj, głównie okolica, w której mieszkamy, to cieszę się na powrót :) Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Gasnik napisał(a):Cześć :) udała się, ale za krótko-w zasadzie miałam tylko sobotę. Strasznie tęsknię za moimi przyjaciółmi i naszym mieszkaniem, i za moimi studiami. Uwielbiam nasze mieszkanie, remontowaliśmy je kompletnie i jest takie nasze, takie wymarzone... Nie zostaniemy w UK długo, to już postanowione. I choć podoba mi się tutaj, głównie okolica, w której mieszkamy, to cieszę się na powrót :) No to super:cool2::cool2: Quote
Gasnik Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Cześć, cześć :) nigdzie ostatnio nie bywam, nawet u siebie :/ łapię słonko, póki jest :) Quote
Recommended Posts