DORRAG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witamy i o nowe fotki grzecznie:mad: :evil_lol: prosimy:p Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Doberek, doberek i miłego weekendu :multi: Quote
mar....ka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pies pasterski jak dywanik:)))) Nie dziwię się, że chcesz wrócic do Polski. Ze mnie też patriotka, chyba tak najbardziej lokalna,. Kocham nie tyle mój dom, co ten zakatek ziemi. Widok gór przez okno, szumiące zbożem wzgórze za domem. Cos mnie na sentymenty wzięło:p Chyba już pisałam , że Ozzulek sliczny!!!! Quote
Gasnik Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 majoka napisał(a): Nie dziwię się, że chcesz wrócic do Polski. Ze mnie też patriotka, chyba tak najbardziej lokalna,. Kocham nie tyle mój dom, co ten zakatek ziemi. Widok gór przez okno, szumiące zbożem wzgórze za domem. Cos mnie na sentymenty wzięło:p Chyba już pisałam , że Ozzulek sliczny!!!! Ja co prawda gór za oknem nie mam-chyba, że wysoki Altus z jednej a Stalexport z drugiej strony ;) Zamiast szumu zboża, tramwaje na odcinku rondo-rynek :) Ale i tak mi się podoba. Zawsze chciałam mieszkać w centrum, takim najściślejszym i nasze mieszkanie tak właśnie jest położone. Do tego, jak pisałam, od podstaw przez nas zaaranżowane. Jest takie wymarzone i w ogóle dobrze nam tam, mimo że niektórzy sąsiedzi nie są naszą obecnością zachwyceni :) Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gasnik napisał(a): Jest takie wymarzone i w ogóle dobrze nam tam, mimo że niektórzy sąsiedzi nie są naszą obecnością zachwyceni :) No to mają pecha;) :lol: Quote
Gasnik Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 No mają pecha :) Najlepsze jest to, że walą w kaloryfer jak tylko Ozzy szczeknie dwa razy, albo są u nas jacyś goście (spokojni goście :)) Natomiast teraz, podczas naszej nieobecności, mieszka tam mój brat z żoną. Robią imprezy na kilkanaście osób, mają porządny (dobre nagłośnienie) sprzęt grający i nikt się nie czepia. Najlepszy dowód na to, że na nas sąsiedzi narzekali dla zasady-bo jesteśmy młodzi, bo mamy psa, bo mamy ładniejsze drzwi :) Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gasnik napisał(a):No mają pecha :) Najlepsze jest to, że walą w kaloryfer jak tylko Ozzy szczeknie dwa razy, albo są u nas jacyś goście (spokojni goście :)) Natomiast teraz, podczas naszej nieobecności, mieszka tam mój brat z żoną. Robią imprezy na kilkanaście osób, mają porządny (dobre nagłośnienie) sprzęt grający i nikt się nie czepia. Najlepszy dowód na to, że na nas sąsiedzi narzekali dla zasady-bo jesteśmy młodzi, bo mamy psa, bo mamy ładniejsze drzwi :) No niestety, ludzie bywają bardzo zawistni:roll: Quote
Gasnik Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kilka fotek :) Zabiję kurkę :) Relaks... Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ale rozpłaszczka:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Gasnik'] Quote
DORRAG Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Są foteczki:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Buziak w ten boksiowy pycholek:loveu: :loveu: Quote
drzalka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 OJ Ozzy jest prześliczny :D:D:loveu: Mizianko od Lenki Quote
mar....ka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Gasnik napisał(a):No mają pecha :) Najlepsze jest to, że walą w kaloryfer jak tylko Ozzy szczeknie dwa razy, albo są u nas jacyś goście (spokojni goście :)) Natomiast teraz, podczas naszej nieobecności, mieszka tam mój brat z żoną. Robią imprezy na kilkanaście osób, mają porządny (dobre nagłośnienie) sprzęt grający i nikt się nie czepia. Najlepszy dowód na to, że na nas sąsiedzi narzekali dla zasady-bo jesteśmy młodzi, bo mamy psa, bo mamy ładniejsze drzwi :) Przynajmniej Was docenią, jak wrócicie, to kwiatami Was przywitają Piękny pycholek: Quote
Gasnik Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Może powitają kwiatami :) zobaczymy Narazie jesteśmy tutaj i wrzucam zdjęcia Ozziego :) Quote
DORRAG Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Coś malutko tych foteczek:mad: :evil_lol: Ale jakie śliczne :loveu: :loveu: Quote
Gasnik Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Wam zawsze mało :) nie ilość ale jakość się liczy :P Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Gasnik napisał(a):Wam zawsze mało :) nie ilość ale jakość się liczy :P A tam gadasz:evil_lol::evil_lol:;) Śliczny:loveu: Quote
Gasnik Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 No, też mi się podoba to zdjęcie. I nie wiem dlaczego, ale ta mina mi Waszego Gastka przypomina trochę :) Quote
WinterGirl Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ale rozkoszny maluszek :loveu: słodziak Pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS] Quote
Kate I Luka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gasnik napisał(a):No, też mi się podoba to zdjęcie. I nie wiem dlaczego, ale ta mina mi Waszego Gastka przypomina trochę :) tak... znam tą minkę.. wariatkowy uśmieszek ;) Jak tam u Was, też pada stale od kilku dni? Quote
Gasnik Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Pada i jest góra 13 stopni :( Masakra, najchętniej nie ruszałabym się z domu.. Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gasnik napisał(a):Pada i jest góra 13 stopni :( Masakra, najchętniej nie ruszałabym się z domu.. U nas też pogoda do d...:roll: Quote
Recommended Posts