Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies pasterski jak dywanik:))))

Nie dziwię się, że chcesz wrócic do Polski. Ze mnie też patriotka, chyba tak najbardziej lokalna,. Kocham nie tyle mój dom, co ten zakatek ziemi. Widok gór przez okno, szumiące zbożem wzgórze za domem. Cos mnie na sentymenty wzięło:p

Chyba już pisałam , że Ozzulek sliczny!!!!

Posted

majoka napisał(a):

Nie dziwię się, że chcesz wrócic do Polski. Ze mnie też patriotka, chyba tak najbardziej lokalna,. Kocham nie tyle mój dom, co ten zakatek ziemi. Widok gór przez okno, szumiące zbożem wzgórze za domem. Cos mnie na sentymenty wzięło:p

Chyba już pisałam , że Ozzulek sliczny!!!!

Ja co prawda gór za oknem nie mam-chyba, że wysoki Altus z jednej a Stalexport z drugiej strony ;) Zamiast szumu zboża, tramwaje na odcinku rondo-rynek :) Ale i tak mi się podoba. Zawsze chciałam mieszkać w centrum, takim najściślejszym i nasze mieszkanie tak właśnie jest położone. Do tego, jak pisałam, od podstaw przez nas zaaranżowane. Jest takie wymarzone i w ogóle dobrze nam tam, mimo że niektórzy sąsiedzi nie są naszą obecnością zachwyceni :)

Posted

No mają pecha :) Najlepsze jest to, że walą w kaloryfer jak tylko Ozzy szczeknie dwa razy, albo są u nas jacyś goście (spokojni goście :)) Natomiast teraz, podczas naszej nieobecności, mieszka tam mój brat z żoną. Robią imprezy na kilkanaście osób, mają porządny (dobre nagłośnienie) sprzęt grający i nikt się nie czepia. Najlepszy dowód na to, że na nas sąsiedzi narzekali dla zasady-bo jesteśmy młodzi, bo mamy psa, bo mamy ładniejsze drzwi :)

Posted

Gasnik napisał(a):
No mają pecha :) Najlepsze jest to, że walą w kaloryfer jak tylko Ozzy szczeknie dwa razy, albo są u nas jacyś goście (spokojni goście :)) Natomiast teraz, podczas naszej nieobecności, mieszka tam mój brat z żoną. Robią imprezy na kilkanaście osób, mają porządny (dobre nagłośnienie) sprzęt grający i nikt się nie czepia. Najlepszy dowód na to, że na nas sąsiedzi narzekali dla zasady-bo jesteśmy młodzi, bo mamy psa, bo mamy ładniejsze drzwi :)

No niestety, ludzie bywają bardzo zawistni:roll:

Posted

Gasnik napisał(a):

Przynajmniej Was docenią, jak wrócicie, to kwiatami Was przywitają

Piękny pycholek:

Posted

ale rozkoszny maluszek :loveu:
słodziak

Pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS]

Posted

Gasnik napisał(a):
No, też mi się podoba to zdjęcie. I nie wiem dlaczego, ale ta mina mi Waszego Gastka przypomina trochę :)

tak... znam tą minkę.. wariatkowy uśmieszek ;)

Jak tam u Was, też pada stale od kilku dni?