Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Ale słodki pysio :)

DORRAG napisał(a):
jaki słodki pycholek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:):) Strasznie sie ucieszył jak do mnie przyleciał. Tak czasem ma, jak mu się uda wykombinować, czego się od niego chce ;)

Agga napisał(a):
ehhhh co ja bym dała za taką morduche w domu.:loveu:

To nic tylko sobie sprawić musisz :)

madzia i medor napisał(a):
Ale on ma długie łapeńki:cool3: :cool3:

Racja, jest taki charcikowaty, a długie łapy=wiecej mycia po spacerze :) Ale dzik już się nauczył, że tutaj po spacerku ląduje w wannie i w zasadzie sam wchodzi do łazienki, opiera sie łapami o brzeg wanny i łaskawie czeka aż się go do niej wrzuci:p
Madzia, co z Twoją galerią??!!:mad:

Posted

Gasnik napisał(a):

właśnie :mad: :mad: :mad:
gdzieś tam coś czytałam, że znów psińco będzie po tej wypłacie. Chyba musimy zrobić dogozrzutę na aparat dla Madziuli :eviltong:

Posted

Gasnik napisał(a):

Kate I Luka napisał(a):
właśnie :mad: :mad: :mad:
gdzieś tam coś czytałam, że znów psińco będzie po tej wypłacie. Chyba musimy zrobić dogozrzutę na aparat dla Madziuli :eviltong:

Tak, tak jestem za:cunao: :cunao: :cunao: :evil_lol:

Aparat planowałam kupić w tym miesiącu, no ale jednak stwierdziłam, że mam inne wydatki:evil_lol: Choć widzę, że jednak nie mam wyjścia i tym razem się nie wywinę:eviltong: :razz: :razz: :razz:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Tak, tak jestem za:cunao: :cunao: :cunao: :evil_lol:

Aparat planowałam kupić w tym miesiącu, no ale jednak stwierdziłam, że mam inne wydatki:evil_lol: Choć widzę, że jednak nie mam wyjścia i tym razem się nie wywinę:eviltong: :razz: :razz: :razz:

Zawsze znajda sie inne wydatki, tak to juz niestety jest. Z drugiej strony, my jak bylismy przed zakupem to najpierw szukalismy aparatu za jakas tam kwote, a skonczylo sie dwa razy drozej, na zasadzie-a dodamy stowe i mamy lepszy...a tutaj jak znowu dodamy to jeszcze lepszy mozemy miec,itd.

Posted

Gasnik napisał(a):
Zawsze znajda sie inne wydatki, tak to juz niestety jest. Z drugiej strony, my jak bylismy przed zakupem to najpierw szukalismy aparatu za jakas tam kwote, a skonczylo sie dwa razy drozej, na zasadzie-a dodamy stowe i mamy lepszy...a tutaj jak znowu dodamy to jeszcze lepszy mozemy miec,itd.

Ja ja kupię wogólę to będzie dobrze:shake: :shake:
Bo z dnia na dzień zmieniam zdanie:oops:

Kiedy foteczki:p

Posted

Witam :) Pogoda faktycznie u nas śliczna, troszkę spacerujemy i juz nadrabiam zaległości w swojej i Waszych galeriach:oops: Bywałam u wszystkich regularnie ale cichaczem ;)
Juz wstawiam dzika :evil_lol: Zmagania z patykiem :)

Se znalazłem to se wyciągnę

Mam drania, teraz tylko gdzieś dalej go zaciągnę:razz:

Dłuuugasny kijasek:lol:

Teraz trza się napić

Chyba trochę przesadziłem:cool1:

Posted

Gasnik napisał(a):

Mam drania, teraz tylko gdzieś dalej go zaciągnę:razz:

ale sobie malutkiego patysia znalazł:evil_lol: :evil_lol: Medor też uwielbia takie klocki:razz: :razz:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Cześć :multi: :multi: :multi:

Ale ładny pysio z avatarka zagląda :loveu:

No, zmieniłam, bo już był baaardzo nieaktualny :)

Agga napisał(a):
No z tym patyczkiem to lekka przesada:p Strong dog:evil_lol:

Lubi duże, co poradzę ? ;) A wczoraj mnie zaskoczyl, bo był jakiś kawałek ode mnie, rzuciłam mu gałązkę, która spadła na trawkę, gdzie było mnóstwo innych gałązek. Kazałam mu szukac patyczka i on szukał, niuchał i znalazł dokładnie tą, którą mu rzuciłam :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hello, hello :)

Już niedługo będziesz bliżej mojego TZcika niż ja :-(
Kobito daj recepte na przetrwanie :-(

mój Michał przylatywał tak raz w miesiącu więc to było super. A recepta? szkolic psa :) Nic tak nie zabija czasu a jaka satysfakcja :) Tyle że teraz wydaje mi sie, że Ozzik wszystko zapomniał tutaj-nic nie słucha diabeł. Musze sie zabrać za niego:diabloti:

bonita napisał(a):
Heloł Mały Książe Ciemności :)

Witam, witam:)