Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:
Mufa mu dokuczała, ze tak nogę wącha:evil_lol: Moje to mufów nie znoszą:p . Jak tylko zabzyczy już sa na nogach:evil_lol: a ja ich lubię bzzzzzzyczeniem nerwować:diabloti:

Pozdrowionka

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam:multi:

[quote name='bonita']
:loveu: :loveu: :loveu:
Mufa mu dokuczała, ze tak nogę wącha:evil_lol: Moje to mufów nie znoszą:p . Jak tylko zabzyczy już sa na nogach:evil_lol: a ja ich lubię bzzzzzzyczeniem nerwować:diabloti:

Pozdrowionka

Bardziej moja obecność :) Zaburzyłam mu opalanko, a tak w ogóle to Ozzik uwielbia wąchać swoje łapki

Posted

[quote name='madzia i medor'],,Czyż nie jestem przystojny":razz:

[quote name='Aga K']ooojjj, jeeest jeeeest z niego taki słodziakowski przystojniak :D:D:D

Jasne, że jest :)

Zdjęć nowych nie mam, ale jest coś lepszego

[SIZE="6"]

:ghost_2: KOLEJNY FILM :ghost_2:

[SIZE="4"]
Oglądajcie uważnie i koniecznie z dźwiękiem

Posted

Hej Gasniczku :multi: Sliczne fotki z opalanka.Trzeba by ustalic termin spotkania bo pogoda sie cos ostatnio bardzo poprawila :multi: Co ty na to? :cool3:
Ps.BYlam dzis na Cruftcie.Bylo bosko :mdleje: Tylko za krotko :cool1:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Hej Gasniczku :multi: Sliczne fotki z opalanka.Trzeba by ustalic termin spotkania bo pogoda sie cos ostatnio bardzo poprawila :multi: Co ty na to? :cool3:
Ps.BYlam dzis na Cruftcie.Bylo bosko :mdleje: Tylko za krotko :cool1:

Cześć :) Zazdroszczę Ci Cruftsa, my z Michałem oglądaliśmy w tv relacje. W ogóle super zrobiona relacja, jutro też jest o 19.30 na bbc2. U nas w ogóle nikomu do głowy nie przyszłoby coś takiego, żeby zrobić programy o wystawie psów.

Co do spacerka to musimy koniecznie coś wykombinować. Jak masz jakieś fotki bokserków, to powrzucaj:loveu:

Posted

Gasnik napisał(a):
Cześć :) Zazdroszczę Ci Cruftsa, my z Michałem oglądaliśmy w tv relacje. W ogóle super zrobiona relacja, jutro też jest o 19.30 na bbc2. U nas w ogóle nikomu do głowy nie przyszłoby coś takiego, żeby zrobić programy o wystawie psów.

Co do spacerka to musimy koniecznie coś wykombinować. Jak masz jakieś fotki bokserków, to powrzucaj:loveu:

No wlasnie boksiow mam chyba tylko 1 fotke...:oops: Ja nie mialam tam za duzo czasu,mielismy byc do 20,bylismy do 15...Wiec i tak biegalam po wystawie jak szalona :cool1:
Ja relacje ogladalam wczoraj,ale dzis i jutro to o tej porze pracuje :angryy:

Posted

Gasnik napisał(a):
Jasne, że jest :)

Zdjęć nowych nie mam, ale jest coś lepszego

:ghost_2: KOLEJNY FILM :ghost_2:
Oglądajcie uważnie i koniecznie z dźwiękiem

http://www.youtube.com/watch?v=73qNr5bSS-w

Film jest bowski:grin: :grin: :grin: Merol słucha go z uchem przyklejonym do głośnika:cool3: ,a córcia puszcza mu go już 10 raz:diabloti: . Merol też lubi piszczące zabaweczki, również warczy i piszczy, ale muszę przyznać Twój Ozzi jest lepsz :D, dodatkowo wyje i szczeka:grin::grin::grin:

Wstrętne udko:mad: drażni piesia piszczeniem i jest prawie niezniszczalne:p . Ja czasem to dostaje już szału od tego ich piszczenia:evil_lol:

Pozdrowionka :)

Posted

kamila-dog napisał(a):
No wlasnie boksiow mam chyba tylko 1 fotke...:oops: Ja nie mialam tam za duzo czasu,mielismy byc do 20,bylismy do 15...Wiec i tak biegalam po wystawie jak szalona :cool1:
Ja relacje ogladalam wczoraj,ale dzis i jutro to o tej porze pracuje :angryy:

To wrzuć chociaż jednego boksia:loveu: A faktycznie te dogi takie drobne, jak widac na zdjeciach? U nas jakieś większe chyba są:oops:

Kate I Luka napisał(a):
Hej...

:placz: a mi się filmik nie otwiera :placz: wogóle nie ładuje mi stronki :placz:

A co do wystawy - faktycznie fajna sprawa, że w tv nadają relację. Szkoda, że u nas tak nie ma.

To co Wy macie z tymi kompami, że sie nie da filmików uruchomić :(

madzia i medor napisał(a):
Dokładnie:roll: :roll: :roll:

Doberek:loveu:

Berek :) Relacja z wystawy-kapitalna sprawa, do tego w studio co chwilkę jakiś inny psiur był. Śmieszne ciapki :loveu:

bonita napisał(a):
Film jest bowski:grin: :grin: :grin: Merol słucha go z uchem przyklejonym do głośnika:cool3: ,a córcia puszcza mu go już 10 raz:diabloti: . Merol też lubi piszczące zabaweczki, również warczy i piszczy, ale muszę przyznać Twój Ozzi jest lepsz :D, dodatkowo wyje i szczeka:grin:

Wstrętne udko:mad: drażni piesia piszczeniem i jest prawie niezniszczalne. Ja czasem to dostaje już szału od tego ich piszczenia

Pozdrowionka

My też z Michałem jak głupki oglądamy co chwilę i tarzamy się ze śmiechu:lol: Zzawyczaj od razu tą piszczałkę wpychamy do środka, żeby aż tak nie hałasował, bo jak mu się to zostawi to szczeka i wyje gryząc zabawkę:evil_lol: Ale tym razem zostawiliśmy, a i tak w końcu udało mu się zepsuć i już nie skrzeczy. Ozzy teraz za każdym razem jak oglądamy ten filmik to leci po to udko i zaczyna szaloną zabawę:)

Posted

Gasnik napisał(a):
To wrzuć chociaż jednego boksia:loveu: A faktycznie te dogi takie drobne, jak widac na zdjeciach? U nas jakieś większe chyba są:oops:

No sa wieksze i masywniejsze a co za tym idzie ladniejsze jak dla mnie.
Ale babka mi na wystawie tlumaczyla ze staraja sie wlasnie o takie drobne dogi bo takie dluzej zyja :roll: Cos w tym jest.
Boksia pozniej wstawie.

Posted

a ja już odkryłam co muszę zrobić by obejrzeć... jak link się otworzy w nowej stronie to trzeba to odświeżyć, i już jest...

Obejrzałam, uśmiałam się na maxa :lol: A Gaston patrzył w głośniki co stoją na melach i przekrzywiał głowę to w prawo to w lewo (oczywiście stoją tam by ich nie pogryzł jak całej reszty :roll: :roll: :roll: )

Mi też na nerwy działają jego piszczałki... z tym że udko zostało szybko rozpracowane - odgryzł tą najcieńszą część i skończyło się piszczenie :lol: :lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
a ja już odkryłam co muszę zrobić by obejrzeć... jak link się otworzy w nowej stronie to trzeba to odświeżyć, i już jest...

Jest działa:multi: