bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Mufa mu dokuczała, ze tak nogę wącha:evil_lol: Moje to mufów nie znoszą:p . Jak tylko zabzyczy już sa na nogach:evil_lol: a ja ich lubię bzzzzzzyczeniem nerwować:diabloti: Pozdrowionka Quote
Gasnik Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Witam:multi: [quote name='bonita'] :loveu: :loveu: :loveu: Mufa mu dokuczała, ze tak nogę wącha:evil_lol: Moje to mufów nie znoszą:p . Jak tylko zabzyczy już sa na nogach:evil_lol: a ja ich lubię bzzzzzzyczeniem nerwować:diabloti: Pozdrowionka Bardziej moja obecność :) Zaburzyłam mu opalanko, a tak w ogóle to Ozzik uwielbia wąchać swoje łapki Quote
Aga K Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ooojjj, jeeest jeeeest z niego taki słodziakowski przystojniak :D:D:D Quote
Gasnik Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='madzia i medor'],,Czyż nie jestem przystojny":razz: [quote name='Aga K']ooojjj, jeeest jeeeest z niego taki słodziakowski przystojniak :D:D:D Jasne, że jest :) Zdjęć nowych nie mam, ale jest coś lepszego [SIZE="6"]:ghost_2: KOLEJNY FILM :ghost_2: [SIZE="4"]Oglądajcie uważnie i koniecznie z dźwiękiem http://www.youtube.com/watch?v=73qNr5bSS-w Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A ja nadal nie mogę oglądać filmików :shake: Quote
Gasnik Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja nadal nie mogę oglądać filmików :shake: Jak to?? Dlaczego?? Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Gasnik napisał(a):Jak to?? Dlaczego?? To u mnie coś z kompem:shake: :shake: Quote
Kamila Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hej Gasniczku :multi: Sliczne fotki z opalanka.Trzeba by ustalic termin spotkania bo pogoda sie cos ostatnio bardzo poprawila :multi: Co ty na to? :cool3: Ps.BYlam dzis na Cruftcie.Bylo bosko :mdleje: Tylko za krotko :cool1: Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 kamila-dog napisał(a):Hej Gasniczku :multi: Sliczne fotki z opalanka.Trzeba by ustalic termin spotkania bo pogoda sie cos ostatnio bardzo poprawila :multi: Co ty na to? :cool3: Ps.BYlam dzis na Cruftcie.Bylo bosko :mdleje: Tylko za krotko :cool1: Cześć :) Zazdroszczę Ci Cruftsa, my z Michałem oglądaliśmy w tv relacje. W ogóle super zrobiona relacja, jutro też jest o 19.30 na bbc2. U nas w ogóle nikomu do głowy nie przyszłoby coś takiego, żeby zrobić programy o wystawie psów. Co do spacerka to musimy koniecznie coś wykombinować. Jak masz jakieś fotki bokserków, to powrzucaj:loveu: Quote
Kamila Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Gasnik napisał(a):Cześć :) Zazdroszczę Ci Cruftsa, my z Michałem oglądaliśmy w tv relacje. W ogóle super zrobiona relacja, jutro też jest o 19.30 na bbc2. U nas w ogóle nikomu do głowy nie przyszłoby coś takiego, żeby zrobić programy o wystawie psów. Co do spacerka to musimy koniecznie coś wykombinować. Jak masz jakieś fotki bokserków, to powrzucaj:loveu: No wlasnie boksiow mam chyba tylko 1 fotke...:oops: Ja nie mialam tam za duzo czasu,mielismy byc do 20,bylismy do 15...Wiec i tak biegalam po wystawie jak szalona :cool1: Ja relacje ogladalam wczoraj,ale dzis i jutro to o tej porze pracuje :angryy: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hej... :placz: a mi się filmik nie otwiera :placz: wogóle nie ładuje mi stronki :placz: A co do wystawy - faktycznie fajna sprawa, że w tv nadają relację. Szkoda, że u nas tak nie ma. Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kate I Luka napisał(a): A co do wystawy - faktycznie fajna sprawa, że w tv nadają relację. Szkoda, że u nas tak nie ma. Dokładnie:roll: :roll: :roll: Doberek:loveu: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Gasnik napisał(a):Jasne, że jest :) Zdjęć nowych nie mam, ale jest coś lepszego :ghost_2: KOLEJNY FILM :ghost_2: Oglądajcie uważnie i koniecznie z dźwiękiem http://www.youtube.com/watch?v=73qNr5bSS-w Film jest bowski:grin: :grin: :grin: Merol słucha go z uchem przyklejonym do głośnika:cool3: ,a córcia puszcza mu go już 10 raz:diabloti: . Merol też lubi piszczące zabaweczki, również warczy i piszczy, ale muszę przyznać Twój Ozzi jest lepsz :D, dodatkowo wyje i szczeka:grin::grin::grin: Wstrętne udko:mad: drażni piesia piszczeniem i jest prawie niezniszczalne:p . Ja czasem to dostaje już szału od tego ich piszczenia:evil_lol: Pozdrowionka :) Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 kamila-dog napisał(a):No wlasnie boksiow mam chyba tylko 1 fotke...:oops: Ja nie mialam tam za duzo czasu,mielismy byc do 20,bylismy do 15...Wiec i tak biegalam po wystawie jak szalona :cool1: Ja relacje ogladalam wczoraj,ale dzis i jutro to o tej porze pracuje :angryy: To wrzuć chociaż jednego boksia:loveu: A faktycznie te dogi takie drobne, jak widac na zdjeciach? U nas jakieś większe chyba są:oops: Kate I Luka napisał(a):Hej... :placz: a mi się filmik nie otwiera :placz: wogóle nie ładuje mi stronki :placz: A co do wystawy - faktycznie fajna sprawa, że w tv nadają relację. Szkoda, że u nas tak nie ma. To co Wy macie z tymi kompami, że sie nie da filmików uruchomić :( madzia i medor napisał(a):Dokładnie:roll: :roll: :roll: Doberek:loveu: Berek :) Relacja z wystawy-kapitalna sprawa, do tego w studio co chwilkę jakiś inny psiur był. Śmieszne ciapki :loveu: bonita napisał(a):Film jest bowski:grin: :grin: :grin: Merol słucha go z uchem przyklejonym do głośnika:cool3: ,a córcia puszcza mu go już 10 raz:diabloti: . Merol też lubi piszczące zabaweczki, również warczy i piszczy, ale muszę przyznać Twój Ozzi jest lepsz :D, dodatkowo wyje i szczeka:grin: Wstrętne udko:mad: drażni piesia piszczeniem i jest prawie niezniszczalne. Ja czasem to dostaje już szału od tego ich piszczenia Pozdrowionka My też z Michałem jak głupki oglądamy co chwilę i tarzamy się ze śmiechu:lol: Zzawyczaj od razu tą piszczałkę wpychamy do środka, żeby aż tak nie hałasował, bo jak mu się to zostawi to szczeka i wyje gryząc zabawkę:evil_lol: Ale tym razem zostawiliśmy, a i tak w końcu udało mu się zepsuć i już nie skrzeczy. Ozzy teraz za każdym razem jak oglądamy ten filmik to leci po to udko i zaczyna szaloną zabawę:) Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć:p U mnie filmik sie nie otwiera....czemu:placz: Quote
Kamila Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Gasnik napisał(a):To wrzuć chociaż jednego boksia:loveu: A faktycznie te dogi takie drobne, jak widac na zdjeciach? U nas jakieś większe chyba są:oops: No sa wieksze i masywniejsze a co za tym idzie ladniejsze jak dla mnie. Ale babka mi na wystawie tlumaczyla ze staraja sie wlasnie o takie drobne dogi bo takie dluzej zyja :roll: Cos w tym jest. Boksia pozniej wstawie. Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a ja już odkryłam co muszę zrobić by obejrzeć... jak link się otworzy w nowej stronie to trzeba to odświeżyć, i już jest... Obejrzałam, uśmiałam się na maxa :lol: A Gaston patrzył w głośniki co stoją na melach i przekrzywiał głowę to w prawo to w lewo (oczywiście stoją tam by ich nie pogryzł jak całej reszty :roll: :roll: :roll: ) Mi też na nerwy działają jego piszczałki... z tym że udko zostało szybko rozpracowane - odgryzł tą najcieńszą część i skończyło się piszczenie :lol: :lol: Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):a ja już odkryłam co muszę zrobić by obejrzeć... jak link się otworzy w nowej stronie to trzeba to odświeżyć, i już jest... Jest działa:multi: Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 No to super, że działa. Wieczorem nowe fotki :) Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Lecę do pańci, lecę!!!! Jestem, daj ciacho :) UFOludek ;) Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jaki słodki pycholek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts