Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hey :multi: Co do klatki to ja sie nad takowa nawet nie zastanawialam :shake: Zreszta zajela by mi pol livingu :cool1: Na szczescie Lala okres niszczenia ma dawno za soba i mimo ze w jej zasiegu lezy naprawde duzo rzeczy nic nie tknela :cool3:
Ale wam fajnie z tym wyjazdem nad morze :loveu: Czekam na foteczki :p

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wycieczka nam sie udała. Co prawda straszono nas deszczem w tv, ale zaryzykowalismy i było warto-pogoda cudowna.
Kilka fotek, reszta jutro :)

Podróż... Daleko jeszcze?!:diabloti:

Ozzik do otwartej wody podchodzi z rezerwą...

Troszkę zabawy z pańcią :)

Z panem także...urwało się:oops:

Zajmijcie się sobą, ja nie patrzę :evil_lol:

Dzik, piłeczka i morze...

cdn.:razz:

Posted

Plaża jest czasem piaszczysta, czasem są kamyczki. W ogóle musieliśmy sporo sie oddalić od najbarbardziej ruchliwej części, bo bardzo dużo wody było i wszystkie piaszczyste plaże poznikały, a po deptaku chodzić to żadna przyjemność :) także dalej od "centrum" są już takie żwrikowe plaże.

Ozzikowi się podobało, nieśmiało do wody wchodził i troszkę udało nam sie osiągnąć ignorowanie dzeci przez niego. On nie ma za dużo kontaktu z maluchami i jak juz widzi jakiegoś piszczącego dzieciaka to aż się cały trzęsie ze szczęścia. Dzisiaj tych maluchów było mnóstwo i nawet udało nam się dojść do tego, że bubek bez smyczy sobie po plaży tuptał i jak jakieś dziecko od czasu do czasu się pojawiało to nie zwracał na nie uwagi:multi: jeszcze pewnie długo mu nie zaufam pod tym względem, ale to juz jakiś mały kroczek był :)

Posted

Gasnik napisał(a):
On nie ma za dużo kontaktu z maluchami i jak juz widzi jakiegoś piszczącego dzieciaka to aż się cały trzęsie ze szczęścia.

nasz też tak... i jeszcze piszczy w niebogłosy :roll:

Posted

dzień dobry :)
Ciężki wieczór wczoraj mieliśmy. Wychodzimy z domu, patrzymy na nasz samochód, a on totalnie z przodu rozpieprzony:angryy: Szok!. Słyszeliśmy jakis hałas jak byliśmy jeszcze w środku, ale nie sądziliśmy, że ktoś wjechał w nasze auto:shake: Minutę później podjechali nasi znajomi i mówią, że o mało nie wrąbał w nich wyjeżdżający z naszej ulicy taksówkarz. Zauważyli, że miał przód rozwalony i jechał, jakby był pijany. Koło naszego autka leżał kołpak, taki duży z angielskiej typowej taryfy, czyli pewnie to ten facet w nas wjechał. Przerażające jest to, że on nie miał gdzie się rozpedzić a jednak uderzył z taką siłą. Koszmar. Wieczór spędziliśmy na policji, bo postanowiliśmy to zgłosić, mimo że nie mamy żadnych numerów tamtego samochodu, a nawet nie wiemy jaki był kolor taryfy:-( Jakbym takiego gnoja dorwała:mad: Tam mogło jakieś dziecko być, ktoś mógł wysiadać z auta-to jest osiedle domków, gdzie nie jeździ się szybko właśnie z tych powodów. Masakra:angryy:

Posted

[quote name='Agga']On kogoś tam wypatrywał...ukochanej...:loveu:

Taaak, pewnie o to właśnie chodzi:loveu:

[quote name='Kate I Luka']nasz też tak... i jeszcze piszczy w niebogłosy :roll:
To tez się zdarza, ale jest to takie zniecierpliwienie. Mlaska, popiskuje i stąpa z łapy na łapę:grin:

[quote name='bonita']

Ale fajna morducha słodziasta :)
Śliczny Ozzi
Foteczki nadmorskie też sjuper :D

Pozdrowionka

Witam :) Zaglądam do Waszej galerii od dłuższego czasu-piękne psiaki:loveu:

Posted

Gasnik tu takie akcje z samochodami zdarzaja sie nagminnie! Angole- raz ze nie umieja kompletnie jezdzic to jeszcze lubia jezdzic po pijaku szczegolnie w piatki i soboty wieczor, oni normalnie jada do knajpy samochodem i tak tez z niej wracaja , jak dla mnie szok! znajomy jest szoferem i ostatnio ktos mu rozwalil 2letnie volvo (takie juz naprawde super) , zostawil na chodniku przed domem, jedyne co zrobil to poszedl po ubezpieczenie i musial kupic nowe.....
a tu sie nie przejmuja i spieprzaja od razu jak w kogos wjada,
malo to razy widzialam nowiutkie samochody przerysowane:cool1:
takze wspolczuje!

Posted

Devis&Marta napisał(a):
Gasnik tu takie akcje z samochodami zdarzaja sie nagminnie! Angole- raz ze nie umieja kompletnie jezdzic to jeszcze lubia jezdzic po pijaku szczegolnie w piatki i soboty wieczor, oni normalnie jada do knajpy samochodem i tak tez z niej wracaja , jak dla mnie szok! znajomy jest szoferem i ostatnio ktos mu rozwalil 2letnie volvo (takie juz naprawde super) , zostawil na chodniku przed domem, jedyne co zrobil to poszedl po ubezpieczenie i musial kupic nowe.....
a tu sie nie przejmuja i spieprzaja od razu jak w kogos wjada,
malo to razy widzialam nowiutkie samochody przerysowane:cool1:
takze wspolczuje!

No ten pewnie też był pijany. Nie wiem, jak mógł nie zauważyć, juz nie mówiąc o jego predkości, zniszczenia są naprawdę ogromne.

Kate I Luka napisał(a):
CZeść:

Ładna historia z tym autem. Dobrze, że macie choć kołpak, może to coś da?No i wiadomo, że taxi. Może jest szansa odnalezienia sprawcy.

Mimo wszystko - miłej niedzieli.

Z kołpaka to się smiejemy bardziej. Raczej to nic nie da. Policja wie, że to był taksówkarz, ale nawet koloru nie możemy sobie przypomnieć-czarny czy srebrny :) Także pewnie go nie znajdą ale trudno.

Cieszymy się, że nie planowaliśmy niczego na dzisiaj, choć musimy do sklepu jakiegoś skoczyć:) Ale uda się-plecak, wygodne butki i w drogę:p

Posted

Cześć :) Jak nie pada to jest ładnie, ale dość często pada, nie sa to jakies ulewy ale jednak.

A to pozowanie Ozzika naprawdę śmieszne było bo ja wystawiałam buzię do słońca i nagle patrzę na moich chłopaków...Ozzy pozuje, a moja miłość cyka mu fotki i to dobre kilka minut, a Ozzy tylko wystawiał raz jeden profil, raz drugi, czasem en face :)

Posted

[quote name='Gasnik']Witaj Madziu :) Co z Twoją galerią?? Chodzą plotki, że zamierzasz założyć :multi:
O cholera:crazyeye: Aż tu te wieści dotarły:-o :-o :evil_lol:
[quote name='Gasnik'][SIZE="5"]100 postów:B-fly:

:laola: :laola: :laola: :pepsi: :pepsi: :knajpa: :knajpa: