Gasnik Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dziękuję :) Szczerze mówiąc zapomniałam, że mamy tą galerię :oops: Moje myśli krążą teraz tylko wokół wyjazdu :roll: Quote
Kamila Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nie dziwie ci sie :cool3: Ale czasem moglabys wstawic jakas fotke :p Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzieńdoberek!!! Jaki cudny pręgusek!! :loveu: Aż dziw bierze, że mnie tu do dej pory nie było:crazyeye: Wymiziaj faflunka ode mnie :D Quote
Gasnik Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Wymiziany :) Nadrobię zaległości w fotkach jak już bedziemy w UK. Teraz nie mam czasu sie tym zająć :( Quote
Gasnik Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Oj kamila, już mam fioła-tłumacze jakieś papiery, nie wiem czy bedzie mi to potrzebne a kuuuupę kasy kosztuje :/ Ozzy już prawie gotowy do drogi. Jedyne co, to auto nam sie zepsuło, ale mechanik twierdzi, że da radę przed wyjazdem naprawić a jedziemy już w czwartek nad ranem :):) Quote
Kamila Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A jakie ty znowu papiery tlumaczysz? :crazyeye: Quote
Gasnik Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Dyplom, przebieg studiów, jakieś referencje-może się przydać Quote
Kamila Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Aaaa,a ja myslalam ze ty jakies psie papiery tlumaczysz :evil_lol: Quote
Gasnik Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Halo, halo :) Zabieram się za galerię. Głowny bohater to wciąż Ozzy Pierwszy dzień Ozzinka w nowym miejscu. Odpoczynek po podróży No i oczywiście pierwszy spacer po Hainault Forest Na koniec troszkę nauki... I w nagrodę to, co Ozzy lubi najbardziej...WOLNOŚĆ:multi: Quote
Kamila Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hey :multi: Czy mi sie wydaje czy ty sie juz w gumiaki zaopatrzylas? :cool3: No i pewnie sie powtorze ale bardzo mi sie Ozzi z ogonkiem podoba :loveu: Quote
Gasnik Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 W gumiaki sie już w Polsce zaopatrzyłam :razz: Szkoliliśmy się na muchowcu a tam mokro jak diabli. Polecam naparwdę-wszedzie można wejść, niesamowity komfort:cool3: Quote
Kamila Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gasnik napisał(a):W gumiaki sie już w Polsce zaopatrzyłam :razz: Szkoliliśmy się na muchowcu a tam mokro jak diabli. Polecam naparwdę-wszedzie można wejść, niesamowity komfort:cool3: No wlasnie chyba bede sobie musiala kupic bo wygladam nieciekawie czasem jak wracam ze spacerku ;) Quote
Gasnik Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Koniecznie. Kalosze naprawdę zmieniły moje życie:evil_lol: Kilka fotek różnych zwierzątek-każde z nich baaardzo Ozzika intrygowało:lol: Ptactwo... Uparciuchy... Puchate.. I na koniec wielkie:diabloti: Dużo wrażeń, pies odpoczywa Quote
Kamila Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Jejciu,a gdzie tyle zwierzatek jest? :-o Tylko nie mow ze kolo was bo chyba sie na pn przeprowadze :cool1: Quote
Gasnik Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 U nas tyle dziwolągów ;). Na wsi mieszkam prawie więc mamy zwierzaki:cool3: Quote
UTAAP Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Boksio super :multi: !! Ta rasa to byla moja pierwsza kynologiczna milosc:loveu: Zaraz musze sprawdzic gdzie to Chigwell jest :cool3: ... Ej no, to jest to zaraz pod Londkiem?! Czy jest jeszcze jakies inne Chigwell... Quote
Dozia_13 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Śliczny psiak :) fajnie tam macie tyle zwierzaków:loveu: Quote
Gasnik Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 To to Chigwell pod Londynem, nie ma innego. Raj dla Ozzika:loveu: Quote
Devis&Marta Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Gasnik, ale masz fajnego boksia:loveu: Quote
Gasnik Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Dziękuję:loveu: Dzik z niego straszny, dzisiaj poszłam z nim na spacer. Chłopaki grali w piłkę na ogrodzonym boisku. Wiem, że mój piesek jest cwany, ale nie sądziłam, że tak szybko dostanie się na to boisko. Co zrobiły chłopaki? Kilku ze strachu wskoczyło na ogrodzenie, reszta zaczęła się z nim bawić, a ja wkurzona starałam się go odciągnąć od ich piłki :diabloti: Myślałam, że dzika uduszę:diabloti: Quote
Devis&Marta Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 u nas w hotelu czasem przebywa taki boksio - Basil sie nazywa- i robi takie same numery:evil_lol: Quote
Gasnik Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 czyli chyba wszystkie boksie tak maja. Pocieszylas mnie :) Quote
Pianka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ojej te zdjęcia z pierwszej strony są poprostu cudowne:loveu: Quote
Recommended Posts