snuszak Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Reks czyli drobny owczarek z krótkim włosem. Trafił do schroniska tydzień temu. Przeszkadzał w wyjeździe na wakacje ? Źle pilnował domu?? Czym psiak po tylu latach mógł zasłużyć na bezdomność ? :angryy: To psi emeryt, lecz w dobrej dość formie, przyjazny dla ludzi, przypomina mi naszego wcześniejszego Benia, lecz czy jemu dopisze szczęście jak Beniowi? Czy dostanie swój własny dom? Reks początkowo mnie obszczekał, później zabrał smaczki, a na końcu pieszczoch nastawiał uszka i kark do drapania. Quote
ania z poznania Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Hm.... może został zamieniony na młodszy model...?? Quote
Ajula Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 ty biedulku nie jesteś tak piękny jak Tycjan, ale też potrzebujesz domu Quote
Boogie Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Trzeba podjechać i poznać psiaki, może w czwartek? Quote
SkarpetKa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 A tak niedawno rozmawialiśmy, że Locki sam zostaje w schronie, no i doprosiliśmy się :(:(:( Ja w ten czwartek nie mogę, ale w przyszłym tygodniu na pewno zajadę. Quote
snuszak Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 w czwartek albo rano pojadę z Dubby na Polankę i nie wiem czy wrócę tak szybko bo jeszcze sprawy mam do załatwienia albo zostanę w Puszczy i wtedy bez problemu :) ale to wszystko dopiero będe wiedzieć dopiero jutro wieczorem :) Quote
supergoga Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Takich psów zawsze żal mi najbardziej - maja szanse mniejsze i nie każy ma farta. Oby temu się udało. Postaram się jutro poumieszczać je na stronie naszej. Ile może miec lat Kasiu - tak według Ciebie./ Quote
snuszak Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 10 :-( nie wiem ząbki ma całe starte, nawet kieł ułamany :placz: Quote
Telimenka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Biedulek.. takim psiakom chyba najtrudniej znaleźć domek...;/ Trzymam kciuki. Quote
snuszak Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Boogie']Trzeba podjechać i poznać psiaki, może w czwartek?[/QUOTE] czwartek jednak uda mi się być na miejscu o 13, może być?? Quote
Boogie Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 O 13 może być, myślałem też czy może nie przyjechac rano, jak Krzysiek będzie Dubby zabierał na sterylke i wtedy zostać i oporządzic psiaki Quote
snuszak Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 jak możesz o tej godzinie to jeszcze lepiej! ja będę o 9 żeby Dubby miała spacerek przed wyjazdem Quote
Boogie Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Postaram sie, jak z rana nic nie wypadnie i nie będzie lało to przyjadę. Quote
supergoga Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 TYlko jak z jedzeniem, czy wiedza żeby Dubby rano nie karmić? Quote
snuszak Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 mówiłam w biurze ale wczoraj czy zapamiętali??? cholerka wie Quote
Boogie Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 No to dziś poznałem Reksa. Świetny pies, kontaktowy, grzecznie siedzi i czeka na mizianie. Wydaje mi się że ma około 7-8 lat, kieł jeden ma złamany, natomiast reszta zębów nie jest w złym stanie. Ktoś musiał o niego w miarę dbać ponieważ futro jest w porządku, nawet niewiele dało sie z niego wyczesać. Quote
snuszak Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 chłopaki przypadli sobie do gustu :p Reks to super psiak, nie pozwolił by Lockie go zdominował Quote
sisi910531 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 To straszne, ludzie sa podli :( Jak mozna oddac swoja pocieche do schroniska ?! Nigdy tego nie zrozumiem. Psina przyzwyczajona do domku teraz spedza czas "za kratami" az plakac sie chce. Staruszek ale moze ma szanse. Ladniutki jest :) ... Quote
Boogie Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Nie ma fotek, bylismy we dwójke z Kaśką takze nie było jak zrobić Quote
snuszak Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 no i mam super wiadomość, super psiak Reks został odebrany przez właścicieli :) Quote
Ajula Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 trochę to trwało, prawie miesiąc a wiesz co się stało? czy się sam zgubił? szukali go? Quote
Recommended Posts