Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reks czyli drobny owczarek z krótkim włosem. Trafił do schroniska tydzień temu.
Przeszkadzał w wyjeździe na wakacje ? Źle pilnował domu?? Czym psiak po tylu latach mógł zasłużyć na bezdomność ? :angryy:

To psi emeryt, lecz w dobrej dość formie, przyjazny dla ludzi, przypomina mi naszego wcześniejszego Benia, lecz czy jemu dopisze szczęście jak Beniowi? Czy dostanie swój własny dom?

Reks początkowo mnie obszczekał, później zabrał smaczki, a na końcu pieszczoch nastawiał uszka i kark do drapania.

Posted

w czwartek albo rano pojadę z Dubby na Polankę i nie wiem czy wrócę tak szybko bo jeszcze sprawy mam do załatwienia albo zostanę w Puszczy i wtedy bez problemu :) ale to wszystko dopiero będe wiedzieć dopiero jutro wieczorem :)

Posted

Takich psów zawsze żal mi najbardziej - maja szanse mniejsze i nie każy ma farta. Oby temu się udało. Postaram się jutro poumieszczać je na stronie naszej. Ile może miec lat Kasiu - tak według Ciebie./

Posted

No to dziś poznałem Reksa. Świetny pies, kontaktowy, grzecznie siedzi i czeka na mizianie. Wydaje mi się że ma około 7-8 lat, kieł jeden ma złamany, natomiast reszta zębów nie jest w złym stanie. Ktoś musiał o niego w miarę dbać ponieważ futro jest w porządku, nawet niewiele dało sie z niego wyczesać.

Posted

To straszne, ludzie sa podli :( Jak mozna oddac swoja pocieche do schroniska ?! Nigdy tego nie zrozumiem. Psina przyzwyczajona do domku teraz spedza czas "za kratami" az plakac sie chce. Staruszek ale moze ma szanse. Ladniutki jest :) ...

• 2 weeks later...