Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

no i wróciłam, to co była jakaś wizyta pod moją nieobecność?
dziś postaram się wpaść do schroniska i zobaczyć jak się mają sprawy

a więc już byłam :) Tycjan na mój widok się ucieszył bardzo, mimo to nadal potrafi warknąć jakby7 sam nie wiedział czego chce :)
no i jest nowy kolega od wczoraj..... może ktoś go odbierze

Posted

za każdym razem wita mnie coraz bardziej wesoło i otwarcie chciałby iść na spacer jak kolega Lockie ale iść mnie samej nie wiem czy to na 100% dobry pomysł i co się stanie jak spotkamy innego psa na spacerze

aha i melduję, że nowy kolega został odebrany przez właściciela ufff........

• 2 weeks later...
Posted

No mi właśnie ciągle coś wypada...tzn. dokładnie nie coś tylko ktoś, a nawet wiele ktosiów. Podpowiem małe, futrzaste i miauczące.
Jak nie jeden chory to następny i od nowa. :shake:

A może wstępnie umówimy się na piątek?

Posted

Prośba!Cioteczki kto może w Poznaniu użyczyć jednego noclegu dla suni.Sunia jest w Krotoszynie i musi dotrzeć do Poznania w niedzielę (25.09-jest transport załatwiony)następnie w poniedziałek zostanie odebrana przez Koskę i zawieziona do Gdańska.To jedyna taka szansa aby sunia dotarła do Gdańska.Bardzo proszę o pomoc Cioteczki z Poznania.Pilne!

• 3 weeks later...
Posted

Tycjan już po zmianie lokalizacji, co prawda przy przenosinach były problemy ale teraz jest lepiej, jest dostęp do małego wybiegu, na który codziennie psiaki chodzą, dziś była sesja to i będą lepsze fotki do ogłoszeń, jednak to pies tylko dla zdecydowanego właściciela, który nie lęka się dużych psów i potrafi z nimi postępować bo Tycjan to dominant, kochany ale wymaga trochę pracy co do chodzenia na smyczy i generalnie zachowania.

Posted

czyli po prostu nie był totalnie wychowany, pewnie spał w budzie/ kojcu i nikt nic z nim nie robił, do tego charakter specyficzny dla rasy i jest tu większy klops

Posted

albo człowiekiem z ogrodem bo na spacery po mieście teraz się nie nadaje tylko gdzieś gdzie jest mniej ludzi i podjęcie z nim szkolenia zaraz po adopcji
wtedy można uniknąć hoteliku, to jego zachowanie wymaga zdecydowanych kroków ale myślę, że dużo szybciej można ogarnąć Tycjana niż Lockiego