Boogie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No może by się udało, tylko nie wiem czy bez Snuszkak da sie go z kojca wyciągnąć. Quote
SkarpetKa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ostrzegałam, cóż to za jeden, ale chociaż Reksowi by się fotki porobiło! :) Quote
Boogie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No Reks jesli pod wpływem kojce się nie zmienił to na pewno by chetnie sie przespacerował :) Quote
SkarpetKa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zadzwonię do Kasi z rana i zapytam co i jak i jakby co to Was skontaktuje - czy macie do siebie nr-y? Quote
snuszak Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 no i wróciłam, to co była jakaś wizyta pod moją nieobecność? dziś postaram się wpaść do schroniska i zobaczyć jak się mają sprawy a więc już byłam :) Tycjan na mój widok się ucieszył bardzo, mimo to nadal potrafi warknąć jakby7 sam nie wiedział czego chce :) no i jest nowy kolega od wczoraj..... może ktoś go odbierze Quote
snuszak Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 za każdym razem wita mnie coraz bardziej wesoło i otwarcie chciałby iść na spacer jak kolega Lockie ale iść mnie samej nie wiem czy to na 100% dobry pomysł i co się stanie jak spotkamy innego psa na spacerze aha i melduję, że nowy kolega został odebrany przez właściciela ufff........ Quote
snuszak Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 przyjedzie ktoś na odwiedziny do Tycjana? Quote
SkarpetKa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 No mi właśnie ciągle coś wypada...tzn. dokładnie nie coś tylko ktoś, a nawet wiele ktosiów. Podpowiem małe, futrzaste i miauczące. Jak nie jeden chory to następny i od nowa. :shake: A może wstępnie umówimy się na piątek? Quote
What May NN Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ja nie dam rady niestety w najbliższym czasie :-( kompletnie nie wyrabiam! Quote
Boogie Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 w czwartek ewentualnie, jutro i piatek odpada Quote
snuszak Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 czwartek mi pasuje, piątek niestety nie :( Quote
Boogie Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 no i sie sypnęło, jutro nie dam rady podjechać do Puszczykowa :( Quote
Anula Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Prośba!Cioteczki kto może w Poznaniu użyczyć jednego noclegu dla suni.Sunia jest w Krotoszynie i musi dotrzeć do Poznania w niedzielę (25.09-jest transport załatwiony)następnie w poniedziałek zostanie odebrana przez Koskę i zawieziona do Gdańska.To jedyna taka szansa aby sunia dotarła do Gdańska.Bardzo proszę o pomoc Cioteczki z Poznania.Pilne! Quote
supergoga Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 A co to za sunia. Jakieś szczegóły? Quote
snuszak Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Tycjan już po zmianie lokalizacji, co prawda przy przenosinach były problemy ale teraz jest lepiej, jest dostęp do małego wybiegu, na który codziennie psiaki chodzą, dziś była sesja to i będą lepsze fotki do ogłoszeń, jednak to pies tylko dla zdecydowanego właściciela, który nie lęka się dużych psów i potrafi z nimi postępować bo Tycjan to dominant, kochany ale wymaga trochę pracy co do chodzenia na smyczy i generalnie zachowania. Quote
snuszak Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 czyli po prostu nie był totalnie wychowany, pewnie spał w budzie/ kojcu i nikt nic z nim nie robił, do tego charakter specyficzny dla rasy i jest tu większy klops Quote
What May NN Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 czyli pies do hotelu ze szkoleniem, kolejny zaraz po Lockim ! :-( Quote
snuszak Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 albo człowiekiem z ogrodem bo na spacery po mieście teraz się nie nadaje tylko gdzieś gdzie jest mniej ludzi i podjęcie z nim szkolenia zaraz po adopcji wtedy można uniknąć hoteliku, to jego zachowanie wymaga zdecydowanych kroków ale myślę, że dużo szybciej można ogarnąć Tycjana niż Lockiego Quote
Recommended Posts