Bewarka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Hej!Aaa u Niki bardzo dobrze...:) niedawno nią odrobaczaliśmy...;) mój brat musiał nią wykąpać, bo na spacerze się wytarzała...:evil_lol: i tak śmierdziała jak przyszłam ze szkoły...:) Quote
marzenna79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [SIZE=5]Witajcie Justynko i Nikusiu !!!:multi::multi::loveu::loveu: Widzę,że schody już ukończone...:thumbs: Bardzo ładnie Niki na nich pozuje.:loveu::loveu: Pozdrawiam Was. Quote
Bewarka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dziękujemy Marzenko!!! :multi: również cię pozdrawiamy!!! Quote
Samturia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 nie no błyszczy sie ;) widzę, ze wój piesek lubi schody ;) orezenty boooooskieee :) Quote
Bewarka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Samturia napisał(a):nie no błyszczy sie ;) widzę, ze wój piesek lubi schody ;) orezenty boooooskieee :) Hej!!!Troche się tylko błyszczy...:cool3: ale dzięki :p DiDDlina85 napisał(a):Dzien doberek dla Nikusi:):p Witam cię serdecznie~!!!;) Aga K napisał(a):Hejka !!! :multi::multi::multi:Hej Aguś! :multi: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 justys95 napisał(a): Hej Aguś! :multi: Witam siem witam i o zdrówko pytam ;) Quote
Sylwia&westie Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ale ma halogenki ;) super :) :loveu::loveu: Dawno u nas nie byłas wiec zapraszamy :) dla odmiany u nas fotki sportowe :) Quote
Bewarka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Matinka']Witamy! :-) Hejcia! :multi: [quote name='Aga K']Witam siem witam i o zdrówko pytam ;) Zdrówko dobrze...:p a jak u ciebie leci? :cool3: [quote name='Sylwia&westie'] ale ma halogenki ;) super :) :loveu::loveu: Dawno u nas nie byłas wiec zapraszamy :) dla odmiany u nas fotki sportowe :) No już wczoraj was odwiedziłam...ale dzięki za przypomnienie...;) byłam wczoraj i napisałam tu posta wczoraj, ale mi ukradli...:razz: a za niedługo dam może foty...:eviltong: EDIT:A teraz foty... Pupcia...:D :D :evil_lol: :D Quote
Bewarka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 C.D...a teraz zdjęcia robione przed chwilą...roślinki..:) Żonkil... drzewko nasze w ogrodzie...:D kwiatki które dopiero zostaną wsadzone w naszą ogrodową ziemię... Jeszcze nie kwiatki...;) +gratisowo fota Niki w ogrodzie... Quote
gogunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Fajnie Niki wyszła na zdjęciach :loveu:, kwiatki też fajne;) Quote
Bewarka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 gogunia napisał(a):Fajnie Niki wyszła na zdjęciach :loveu:, kwiatki też fajne;) Dziękujemy Gosiu! :D :loveu: ;) Quote
Sylwia&westie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ale sie tu zrobiło wiosennie :loveu: az miło Quote
basia bonnie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jejciu....ale to foto jest śliczne :loveu: zresztą reszta też ! :multi::loveu: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hej Justyś. Wpadnij do nas tto zobaczysz. Dawno cie nie było i nie widziałaś fotkóff :( Zdrówko, a dziękuje, jakoś takoś Super fotki i jak wiosennie :loveu::loveu::loveu: Quote
marzenna79 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :-D :evil_lol: :-D Witajcie Justynki i Niki !!!:multi::loveu: Nikusia boi się zeskoczyć ???????:cool3: kwiatki które dopiero zostaną wsadzone w naszą ogrodową ziemię... Stokrotki ogrodowe...:loveu::loveu: A to chyba jabłonie...:roll: Piękne fotki...:loveu::loveu: Miło się ogląda..:loveu::loveu: Pozdrawiam.:multi: Quote
Bewarka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Sylwia&westie']Ale sie tu zrobiło wiosennie :loveu: az miłoHej! Dzięki...:p [quote name='ß@$!@'] Jejciu....ale to foto jest śliczne :loveu: zresztą reszta też ! :multi::loveu: Dziękujemy!!! :loveu: :evil_lol: [quote name='Aga K']Hej Justyś. Wpadnij do nas tto zobaczysz. Dawno cie nie było i nie widziałaś fotkóff Zdrówko, a dziękuje, jakoś takoś Super fotki i jak wiosennie Hej...my w ogóle się jakoś ostatnio opuściliśmy... zaraz wpadniemy, ale za chwilke, bo mi się tu a kompa brat ciśnie... [quote name='marzenna79']:-D :evil_lol: :-D Witajcie Justynki i Niki !!!:multi::loveu: Nikusia boi się zeskoczyć ???????:cool3: kwiatki które dopiero zostaną wsadzone w naszą ogrodową ziemię... Stokrotki ogrodowe...:loveu::loveu: A to chyba jabłonie...:roll: Piękne fotki...:loveu::loveu: Miło się ogląda..:loveu::loveu: Pozdrawiam.:multi: Dziękujemy!!! :multi: A to drzewko to chyba raczej morela...:roll: ;) [quote name='Matinka']Ale fajne fotki..Fenks...8) Quote
DiDDlina85 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cudne kwiatki a Nikusia jeszcze cudniejsza:) Buziale i dobranoc!! Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='justys95'] Dziękujemy!!! :multi: A to drzewko to chyba raczej morela...:roll: ;) Morela ??? :cool3: Możliwe...bardzo podobna do jabłoni.:loveu: Twój ogródek, więc wiesz Justynko najlepiej.:loveu::loveu: A teraz zmykam do spania.:shake: :smilecol::sleep2::sleep2:Kolorowych snów !!!!!!! Dobranoc !!!!!!! Quote
Bewarka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='DiDDlina85']Cudne kwiatki a Nikusia jeszcze cudniejsza:) Buziale i dobranoc!!Dziękujemy...i dzień doberek...:multi: [quote name='marzenna79']Morela ??? :cool3: Możliwe...bardzo podobna do jabłoni.:loveu: Twój ogródek, więc wiesz Justynko najlepiej.:loveu::loveu: A teraz zmykam do spania.:shake: :smilecol::sleep2::sleep2:Kolorowych snów !!!!!!! Dobranoc !!!!!!! Dzień dobry Marzenko! :p Ja się dowiedziałam dopiero od brata, że to morela...bo słyszałam jak się tata pytał...:evil_lol: Quote
tusia. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Widzę nowy Nikusiowy bannerek i avatarek, śliczny! Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto wierszyk cały. Justysiowi i Nice Zuzanka z panią Quote
Bewarka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Matinka napisał(a):Widzę nowy Nikusiowy bannerek i avatarek, śliczny! Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto wierszyk cały. Justysiowi i Nice Zuzanka z panią Tak...mam nowy baner i av...podoba wam się? :) Dziękujemy za wspaniały wierszyk Matinko!!!:multi: Quote
Recommended Posts