Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avaloth']Zastanowię się :diabloti: (czyt. poczekam na łapówkę:evil_lol:)
Hehe :) taaa
[quote name='Asiaczek']To dajcie sobie nawzajem te łapówki i niech pojawią się fotki:)

Pzdr.Ja byłabym szczęśliwa, jakbyśmy poszły na dogospacer, ale wyszło jak wyszło...;)

[quote name='anka11']popieram! ile można czekać :placz:Ok ok, teraz będzie szoken. Byłam na spacerku z przyjaciółką i trochę pofociłyśmy :D Ale wzięłam samą Miśkę, myślałam, że tylko się przejdziemy ;) Focie będą jak mi prześle...czyli pewnie za tydzień.

Posted

Focie będą jak mi prześle...czyli pewnie za tydzień

no wiesz, a ja czytając pierwszą część już z nadzieją :roll: trza było od razu od tyłu zaczynać :P ale i tak się cieszymy, że będą nawet jak za tydzień :lol:

Posted

Lepiej za tydzień niż po zlocie :D

no mówiłam że Nikę wywaliłaś, dlatego tak mówisz, ze niby tylko Miśkę wzięłaś.. wiesz co Dżasta, po Tobie się tego nie spodziewałam:shake::diabloti:

Posted

[quote name='anka11']no wiesz, a ja czytając pierwszą część już z nadzieją :roll: trza było od razu od tyłu zaczynać :P ale i tak się cieszymy, że będą nawet jak za tydzień :lol:Yhy, wtedy byłoby, że coś kręcę :D

[quote name='Avaloth']Lepiej za tydzień niż po zlocie :D

no mówiłam że Nikę wywaliłaś, dlatego tak mówisz, ze niby tylko Miśkę wzięłaś.. wiesz co Dżasta, po Tobie się tego nie spodziewałam:shake::diabloti:Przed zlotem pewnie jeszcze będą ^^ może nawet nie raz xD

Głupoty gadasz...Spodziewałaś się, ale siedziałaś cicho :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Jakos pod górke te fotki tutaj ida...;)

Pzdr.

Asiaczki...tydzień trwa 7 dni :diabloti:

Polewke będziecie mieć. Już widze te foty :) i jeszcze bez fotoszopa, no po prostu jak bez ręki...

Stwarzam niebezpieczne sytuacje

Wesołych Świąt! i smacznego jaja :loveu:
bd cd.

Posted

[quote name='C&B']Misiaaaa:loveu::loveu:... i ty! :diabloti:
Ale fajnie, że ją na zlocie zobacze :loveu:I ja :diabloti:
Zobaczyć zobaczysz, ale nie wiadomo czy pomiziasz xD Ale też się cieszę :multi:

[quote name='anka11']jeeje :multi:

http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/1.jpg?t=1303595299
mwahaha, Misia dobra mina widać jak Cie kocha :evil_lol:

http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/5.jpg?t=1303595313
jaka królowa na wzgórzu (... :hmmmm: )

wesołch również :loveu:Dzisiaj było pranie suk, więc na spacerze nie była już taka usłuchana :D

Królowa :evil_lol: mogła wyjść jeszcze wyżej, ale gościu jogging sobie zrobił i tak latał w te i wewte, że aż się zdenerwowała. :)

:iloveyou:

Posted

C&B napisał(a):
A co, rękę mi zje? :diabloti:
A ja będę tam najmłodsza :shock:

Nie wiadomo co, to dzikus po prostu :D po paniusi :loveu:
Nie, chyba nie. Jeszcze Finnigan i Klaudusia :)
Może poszłabym spać? Jutro do rodziny jadę...

Posted

To sobie inne pomacam, Misię będę obserwować :diabloti:
To dobrze, głupio jest być najmłodszą :evil_lol:
A ja mam święta w domu i to do mnie przyjeżdżają...:cool3:

Posted

Dzisiaj było pranie suk, więc na spacerze nie była już taka usłuchana

co tam, przynajmniej na święta sa ODPICOWANE :evil_lol:
na jej miejscu bym go pogoniła

To dobrze, głupio jest być najmłodszą

e tam, głupio z pozoru, bo przecież, np. rok różnicy to wcale nie jest dużo, ja sama od 4 dni jestem HOT 16 hahah, więc ciągle się czuję na 15. Poza tym wiek(w większości przypadków) o niczym nie świadczy, przynajmniej dla mi

a do ja nigdzie nie jadę ani nikt nie przyjeżdża :diabloti: dopiro w poniedziałek

Posted

Ja już chyba przywykłam do bycia najmłodszą - w rodzinie, w klasie(bom z grudnia -.-) :diabloti:
Za to sukę będę miała starą i będziemy się uzupełniać :loveu::evil_lol:

A w świętach w domu najgorsze jest to, że w kuchni leży 6 ciast, a rodzicielka sępi kawaleczka, że to na święta :diabloti:

Posted

haha, no tak. Ale teraz to trochę się pogubiłam - masz w tym roku 15 czy 16? :lol:

łoh 6, dużo! nie martw się, jeszcze jakieś kilka godzin i już sobie zjesz :evil_lol:

Posted

W grudniu dopiero 15 będzie ;)

Ciekawe ile dla mnie zostanie przy moim wiecznie głodnym bracie :evil_lol:

Justyna, nie zabijaj, że my tu ci małego offka robimy :diabloti:

Posted

ach, to dobrze, bo tak się chwilę zastanawiałam, że może chodziło Ci o 'najmłodszość miesięczną' dotyczącą 16 lat :lol:

kawałeczek, o którym wcześniej wspominałaś, pewnie się znajdzie :evil_lol:

no właśnie, ja idę też już spać, bo już nawet wysłowić się nie potrafię :eviltong:

Posted

Zobaczyć zobaczysz, ale nie wiadomo czy pomiziasz xD

Właśnie.. ja zabiegałam o Miśkowe względu cały poprzedni zlot, Dżasta nawet mi pożyczyła smaczków kilka razy żebym jej dała, innym razem komuś ukradłam.. I nic. Jedyne co to w drodze powrotnej chwile mi na kolanach posiedziała, zawsze coś :D ale co mi z tego skoro wtedy zlot się kończył..

Oj tam oj tam, offki są fajne :D

Posted

Za to moją sukę będzie można miziać z każdej strony - o ile ktoś będzie chciał :diabloti: A jak ktoś będzie miała smaka to w ogóle Czika zapomina, kto jest jej pańcią :mad: Ostatnio facet jadł kebaba, przechodził obok nas, odwracam się, a mój pies przy nim idzie i się ślini :evil_lol: Z Pradą już by tak nie było - ona lubi mizianko, ale tylko ode mnie i mojej mamy, ewentualnie ojca, brata :diabloti: Ale żarciem za to też nie pogardzi... :roll:

Tak, offiki są fajne :loveu:

P.S. - zostały mi aż 4 kawałki ciasta -.-

Posted

anka11 napisał(a):
co tam, przynajmniej na święta sa ODPICOWANE :evil_lol:
na jej miejscu bym go pogoniła

e tam, głupio z pozoru, bo przecież, np. rok różnicy to wcale nie jest dużo, ja sama od 4 dni jestem HOT 16 hahah, więc ciągle się czuję na 15. Poza tym wiek(w większości przypadków) o niczym nie świadczy, przynajmniej dla mi
Pogoniła potem :diabloti: ale tak sama to by nie poleciała naszczekać.

Ty jesteś HOT, ja jestem SŁIT...Ahh co to będzie :loveu:

C&B napisał(a):

A w świętach w domu najgorsze jest to, że w kuchni leży 6 ciast, a rodzicielka sępi kawaleczka, że to na święta :diabloti:

Łooo ile tyś gości miała :cool3: xD

C&B napisał(a):
W grudniu dopiero 15 będzie ;-)

Ciekawe ile dla mnie zostanie przy moim wiecznie głodnym bracie :evil_lol:

Justyna, nie zabijaj, że my tu ci małego offka robimy :diabloti:
W grudniu powiadasz, cóż za prezent musieli mieć rodzice :D

Hmm, wywróżę ci. 4 kawałki. xD

Za grzecznie było :eviltong:

Avaloth napisał(a):
Właśnie.. ja zabiegałam o Miśkowe względu cały poprzedni zlot, Dżasta nawet mi pożyczyła smaczków kilka razy żebym jej dała, innym razem komuś ukradłam.. I nic. Jedyne co to w drodze powrotnej chwile mi na kolanach posiedziała, zawsze coś :-D ale co mi z tego skoro wtedy zlot się kończył..

Oj tam oj tam, offki są fajne :-D
Do takiej damy to z kwiatkami Iśko ^^ Ale teraz troche pewniejsza siebie jest, więc w tym roku może nawet w przedostatni dzień...:lol:

Też tak uważam. Kiedyś to sie offowało, nie to co teraz...:D

C&B napisał(a):
Za to moją sukę będzie można miziać z każdej strony - o ile ktoś będzie chciał :diabloti: A jak ktoś będzie miała smaka to w ogóle Czika zapomina, kto jest jej pańcią :mad: Ostatnio facet jadł kebaba, przechodził obok nas, odwracam się, a mój pies przy nim idzie i się ślini :evil_lol: Z Pradą już by tak nie było - ona lubi mizianko, ale tylko ode mnie i mojej mamy, ewentualnie ojca, brata :diabloti: Ale żarciem za to też nie pogardzi... :roll:
Moje obie zapatrzone :loveu: w domu. :eviltong: Nice na spacerze to chyba w ogóle nie jestem potrzebna, a może nawet przeszkadzam :p

Posted

Bewarka napisał(a):

Łooo ile tyś gości miała :cool3: xD

W grudniu powiadasz, cóż za prezent musieli mieć rodzice :D

Hmm, wywróżę ci. 4 kawałki. xD

Za grzecznie było :eviltong:

Moje obie zapatrzone :loveu: w domu. :eviltong: Nice na spacerze to chyba w ogóle nie jestem potrzebna, a może nawet przeszkadzam :p

Całkiem niedużo - Fabiś zjadł większość :diabloti:

Tak, w grudniu, i za to rodziców nie lubię. Ja chcę mieć urodziny w maju :loveu:

Ty proroku ty!:evil_lol:

Za grzecznie? :razz: Foty raz na rok, a reszta spam! :roll:

Moje to tak średnio - raz zapatrzone jak w obrazek, a zaraz olewka totalna... :cool3:

Posted

. ja zabiegałam o Miśkowe względu cały poprzedni zlot, Dżasta nawet mi pożyczyła smaczków kilka razy żebym jej dała, innym razem komuś ukradłam.. I nic. Jedyne co to w drodze powrotnej chwile mi na kolanach posiedziała, zawsze coś

chwilę to znaczy ile? poza tym to przecież cholerny zaszczyt! w końcu Misia jest królową (..na wzgórzu ) :evil_lol:

moja też kocha jak ją się mizia, często odgania inne psy od ich właścicieli :cool3:

P.S. - zostały mi aż 4 kawałki ciasta -.-

wow, to faktycznie bardzo dużo :diabloti:

Pogoniła potem ale tak sama to by nie poleciała naszczekać.
Ty jesteś HOT, ja jestem SŁIT...Ahh co to będzie

to bardzo dobrze :lol:
hahaha, to może lepiej na odwrót wydaje mi się, że już bardzij mi pasuje słit niż hot hahah

Za grzecznie? Foty raz na rok, a reszta spam!

jaki spam toż to poważne rozmowy są :razz: