anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 To dajcie sobie nawzajem te łapówki i niech pojawią się fotki popieram! ile można czekać :placz: Quote
Bewarka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Avaloth']Zastanowię się :diabloti: (czyt. poczekam na łapówkę:evil_lol:) Hehe :) taaa [quote name='Asiaczek']To dajcie sobie nawzajem te łapówki i niech pojawią się fotki:) Pzdr.Ja byłabym szczęśliwa, jakbyśmy poszły na dogospacer, ale wyszło jak wyszło...;) [quote name='anka11']popieram! ile można czekać :placz:Ok ok, teraz będzie szoken. Byłam na spacerku z przyjaciółką i trochę pofociłyśmy :D Ale wzięłam samą Miśkę, myślałam, że tylko się przejdziemy ;) Focie będą jak mi prześle...czyli pewnie za tydzień. Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Focie będą jak mi prześle...czyli pewnie za tydzień no wiesz, a ja czytając pierwszą część już z nadzieją :roll: trza było od razu od tyłu zaczynać :P ale i tak się cieszymy, że będą nawet jak za tydzień :lol: Quote
Avaloth Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Lepiej za tydzień niż po zlocie :D no mówiłam że Nikę wywaliłaś, dlatego tak mówisz, ze niby tylko Miśkę wzięłaś.. wiesz co Dżasta, po Tobie się tego nie spodziewałam:shake::diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jakos pod górke te fotki tutaj ida...;) Pzdr. Quote
Bewarka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='anka11']no wiesz, a ja czytając pierwszą część już z nadzieją :roll: trza było od razu od tyłu zaczynać :P ale i tak się cieszymy, że będą nawet jak za tydzień :lol:Yhy, wtedy byłoby, że coś kręcę :D [quote name='Avaloth']Lepiej za tydzień niż po zlocie :D no mówiłam że Nikę wywaliłaś, dlatego tak mówisz, ze niby tylko Miśkę wzięłaś.. wiesz co Dżasta, po Tobie się tego nie spodziewałam:shake::diabloti:Przed zlotem pewnie jeszcze będą ^^ może nawet nie raz xD Głupoty gadasz...Spodziewałaś się, ale siedziałaś cicho :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Jakos pod górke te fotki tutaj ida...;) Pzdr. Asiaczki...tydzień trwa 7 dni :diabloti: Polewke będziecie mieć. Już widze te foty :) i jeszcze bez fotoszopa, no po prostu jak bez ręki... Stwarzam niebezpieczne sytuacje Wesołych Świąt! i smacznego jaja :loveu: bd cd. Quote
C&B Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Misiaaaa:loveu::loveu:... i ty! :diabloti: Ale fajnie, że ją na zlocie zobacze :loveu: Quote
anka11 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 jeeje :multi: http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/1.jpg?t=1303595299 mwahaha, Misia dobra mina widać jak Cie kocha :evil_lol: http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/5.jpg?t=1303595313 jaka królowa na wzgórzu (... :hmmmm: ) wesołch również :loveu: Quote
Bewarka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='C&B']Misiaaaa:loveu::loveu:... i ty! :diabloti: Ale fajnie, że ją na zlocie zobacze :loveu:I ja :diabloti: Zobaczyć zobaczysz, ale nie wiadomo czy pomiziasz xD Ale też się cieszę :multi: [quote name='anka11']jeeje :multi: http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/1.jpg?t=1303595299 mwahaha, Misia dobra mina widać jak Cie kocha :evil_lol: http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/5.jpg?t=1303595313 jaka królowa na wzgórzu (... :hmmmm: ) wesołch również :loveu:Dzisiaj było pranie suk, więc na spacerze nie była już taka usłuchana :D Królowa :evil_lol: mogła wyjść jeszcze wyżej, ale gościu jogging sobie zrobił i tak latał w te i wewte, że aż się zdenerwowała. :) :iloveyou: Quote
C&B Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 A co, rękę mi zje? :diabloti: A ja będę tam najmłodsza :shock: Quote
Bewarka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 C&B napisał(a):A co, rękę mi zje? :diabloti: A ja będę tam najmłodsza :shock: Nie wiadomo co, to dzikus po prostu :D po paniusi :loveu: Nie, chyba nie. Jeszcze Finnigan i Klaudusia :) Może poszłabym spać? Jutro do rodziny jadę... Quote
C&B Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 To sobie inne pomacam, Misię będę obserwować :diabloti: To dobrze, głupio jest być najmłodszą :evil_lol: A ja mam święta w domu i to do mnie przyjeżdżają...:cool3: Quote
anka11 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dzisiaj było pranie suk, więc na spacerze nie była już taka usłuchana co tam, przynajmniej na święta sa ODPICOWANE :evil_lol: na jej miejscu bym go pogoniła To dobrze, głupio jest być najmłodszą e tam, głupio z pozoru, bo przecież, np. rok różnicy to wcale nie jest dużo, ja sama od 4 dni jestem HOT 16 hahah, więc ciągle się czuję na 15. Poza tym wiek(w większości przypadków) o niczym nie świadczy, przynajmniej dla mi a do ja nigdzie nie jadę ani nikt nie przyjeżdża :diabloti: dopiro w poniedziałek Quote
C&B Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ja już chyba przywykłam do bycia najmłodszą - w rodzinie, w klasie(bom z grudnia -.-) :diabloti: Za to sukę będę miała starą i będziemy się uzupełniać :loveu::evil_lol: A w świętach w domu najgorsze jest to, że w kuchni leży 6 ciast, a rodzicielka sępi kawaleczka, że to na święta :diabloti: Quote
anka11 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 haha, no tak. Ale teraz to trochę się pogubiłam - masz w tym roku 15 czy 16? :lol: łoh 6, dużo! nie martw się, jeszcze jakieś kilka godzin i już sobie zjesz :evil_lol: Quote
C&B Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 W grudniu dopiero 15 będzie ;) Ciekawe ile dla mnie zostanie przy moim wiecznie głodnym bracie :evil_lol: Justyna, nie zabijaj, że my tu ci małego offka robimy :diabloti: Quote
anka11 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 ach, to dobrze, bo tak się chwilę zastanawiałam, że może chodziło Ci o 'najmłodszość miesięczną' dotyczącą 16 lat :lol: kawałeczek, o którym wcześniej wspominałaś, pewnie się znajdzie :evil_lol: no właśnie, ja idę też już spać, bo już nawet wysłowić się nie potrafię :eviltong: Quote
Avaloth Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Zobaczyć zobaczysz, ale nie wiadomo czy pomiziasz xD Właśnie.. ja zabiegałam o Miśkowe względu cały poprzedni zlot, Dżasta nawet mi pożyczyła smaczków kilka razy żebym jej dała, innym razem komuś ukradłam.. I nic. Jedyne co to w drodze powrotnej chwile mi na kolanach posiedziała, zawsze coś :D ale co mi z tego skoro wtedy zlot się kończył.. Oj tam oj tam, offki są fajne :D Quote
C&B Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Za to moją sukę będzie można miziać z każdej strony - o ile ktoś będzie chciał :diabloti: A jak ktoś będzie miała smaka to w ogóle Czika zapomina, kto jest jej pańcią :mad: Ostatnio facet jadł kebaba, przechodził obok nas, odwracam się, a mój pies przy nim idzie i się ślini :evil_lol: Z Pradą już by tak nie było - ona lubi mizianko, ale tylko ode mnie i mojej mamy, ewentualnie ojca, brata :diabloti: Ale żarciem za to też nie pogardzi... :roll: Tak, offiki są fajne :loveu: P.S. - zostały mi aż 4 kawałki ciasta -.- Quote
Bewarka Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 anka11 napisał(a):co tam, przynajmniej na święta sa ODPICOWANE :evil_lol: na jej miejscu bym go pogoniła e tam, głupio z pozoru, bo przecież, np. rok różnicy to wcale nie jest dużo, ja sama od 4 dni jestem HOT 16 hahah, więc ciągle się czuję na 15. Poza tym wiek(w większości przypadków) o niczym nie świadczy, przynajmniej dla mi Pogoniła potem :diabloti: ale tak sama to by nie poleciała naszczekać. Ty jesteś HOT, ja jestem SŁIT...Ahh co to będzie :loveu: C&B napisał(a): A w świętach w domu najgorsze jest to, że w kuchni leży 6 ciast, a rodzicielka sępi kawaleczka, że to na święta :diabloti: Łooo ile tyś gości miała :cool3: xD C&B napisał(a):W grudniu dopiero 15 będzie ;-) Ciekawe ile dla mnie zostanie przy moim wiecznie głodnym bracie :evil_lol: Justyna, nie zabijaj, że my tu ci małego offka robimy :diabloti:W grudniu powiadasz, cóż za prezent musieli mieć rodzice :D Hmm, wywróżę ci. 4 kawałki. xD Za grzecznie było :eviltong: Avaloth napisał(a):Właśnie.. ja zabiegałam o Miśkowe względu cały poprzedni zlot, Dżasta nawet mi pożyczyła smaczków kilka razy żebym jej dała, innym razem komuś ukradłam.. I nic. Jedyne co to w drodze powrotnej chwile mi na kolanach posiedziała, zawsze coś :-D ale co mi z tego skoro wtedy zlot się kończył.. Oj tam oj tam, offki są fajne :-DDo takiej damy to z kwiatkami Iśko ^^ Ale teraz troche pewniejsza siebie jest, więc w tym roku może nawet w przedostatni dzień...:lol: Też tak uważam. Kiedyś to sie offowało, nie to co teraz...:D C&B napisał(a):Za to moją sukę będzie można miziać z każdej strony - o ile ktoś będzie chciał :diabloti: A jak ktoś będzie miała smaka to w ogóle Czika zapomina, kto jest jej pańcią :mad: Ostatnio facet jadł kebaba, przechodził obok nas, odwracam się, a mój pies przy nim idzie i się ślini :evil_lol: Z Pradą już by tak nie było - ona lubi mizianko, ale tylko ode mnie i mojej mamy, ewentualnie ojca, brata :diabloti: Ale żarciem za to też nie pogardzi... :roll: Moje obie zapatrzone :loveu: w domu. :eviltong: Nice na spacerze to chyba w ogóle nie jestem potrzebna, a może nawet przeszkadzam :p Quote
C&B Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Bewarka napisał(a): Łooo ile tyś gości miała :cool3: xD W grudniu powiadasz, cóż za prezent musieli mieć rodzice :D Hmm, wywróżę ci. 4 kawałki. xD Za grzecznie było :eviltong: Moje obie zapatrzone :loveu: w domu. :eviltong: Nice na spacerze to chyba w ogóle nie jestem potrzebna, a może nawet przeszkadzam :p Całkiem niedużo - Fabiś zjadł większość :diabloti: Tak, w grudniu, i za to rodziców nie lubię. Ja chcę mieć urodziny w maju :loveu: Ty proroku ty!:evil_lol: Za grzecznie? :razz: Foty raz na rok, a reszta spam! :roll: Moje to tak średnio - raz zapatrzone jak w obrazek, a zaraz olewka totalna... :cool3: Quote
anka11 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 . ja zabiegałam o Miśkowe względu cały poprzedni zlot, Dżasta nawet mi pożyczyła smaczków kilka razy żebym jej dała, innym razem komuś ukradłam.. I nic. Jedyne co to w drodze powrotnej chwile mi na kolanach posiedziała, zawsze coś chwilę to znaczy ile? poza tym to przecież cholerny zaszczyt! w końcu Misia jest królową (..na wzgórzu ) :evil_lol: moja też kocha jak ją się mizia, często odgania inne psy od ich właścicieli :cool3: P.S. - zostały mi aż 4 kawałki ciasta -.- wow, to faktycznie bardzo dużo :diabloti: Pogoniła potem ale tak sama to by nie poleciała naszczekać. Ty jesteś HOT, ja jestem SŁIT...Ahh co to będzie to bardzo dobrze :lol: hahaha, to może lepiej na odwrót wydaje mi się, że już bardzij mi pasuje słit niż hot hahah Za grzecznie? Foty raz na rok, a reszta spam! jaki spam toż to poważne rozmowy są :razz: Quote
NightQueen Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 zwieramy poślady i do roboty :diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/206739-12-szczeniak%C3%B3w-Malamut%C3%B3w-szuka-domu!?p=16769424#post16769424 Quote
Pusiakowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Witam! :) Miśka słodka jak zawsze :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ooooo, rzeczywiście kilka fotek wstawiłaś:) http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/3.jpg?t=1303595310 Pzdr. Quote
Recommended Posts