chihuahua Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 JA CHCE FERIE!!![SIZE=2]Nie uspokoje sie!!! Quote
Bewarka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='chihuahua']JA CHCE FERIE!!![SIZE=2]Nie uspokoje sie!!! A ja już mam ferie!!! [SIZE=2]i t[SIZE=2]eż się nie uspokoje!!! :) Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 czesc ;) wkurza mnie to ze trzeba napisac te 10 znakow Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Czeeeść :) No to po 1 Justyś baaardzo ładny awatarek i baner :loveu: po 2 śliczne przeróbeczki ale najładniejsza Nikusia :loveu: po 3 mam niedostyt Niki i chce foooty :diabloti: po 4 ja nie mam feria ale jestem chora i siedze w domu to też takjaky ferie nie :D po 5 mnie nie wkurza te 10 znaków :d bo ja bardzo spokojna osoba jestem:D Quote
Xiara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 anka11 napisał(a):hehe :D no a ja bardzo nerwowa :P Witaj w klubie :P My chcemy fotki Niki! :D Quote
Bewarka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 no widzisz? Ludzie są różni, a ja najbardziej :p No a może Nikusia da foty jakieś...gdy usłyszała o Łapie, która weszła na kompa i rozmawiała tu na DGM to coś jej do łba strzeliło i też chciała sobie pogadać z innymi...tylko jak gupio podpisze zdjęcia...:angryy: Pańko kochana...nie martw się ja ładnie popisze zdjęcia :diabloti: a tak przy okazji to ja Nika...:p Odpoczywałam sobie ładnie, kulturalnie na łóżku moim (no dobra, mojej pani) A ta wredna pańcia przyszła, bo jej to się nie spodobało...odrazu zauważyłam ją podchodzącą do mnie... Byłam zła i szczekałam na nią ile tylko mogłam... Ponieważ śpiewanie lepiej mi wychodzi szczękałam śpiewając :eviltong: Ale ja lubie śpiewać...zaczęłam aż śpiewać z radości inną piosenkę gdy sobie poszła z łóżka :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 śliczne foteczki :loveu: szkoda tylko ze niektóre takie rozmazane Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cos zadlugo pisalam tego posta :D:D sliczne fotki Nikusi!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pomizianka dla niej! :loveu::loveu: Quote
chihuahua Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Czesc Nika, jak sie czujesz , kiedy znow wpadniesz na dgm do swoich NIKOMANIACZEK??? Quote
Bewarka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='ChiQuiTa'] szkoda tylko ze niektóre takie rozmazane Brak aparatu i...ciągle ruszająca się Nika :shake: [quote name='anka11']pomizianka dla niej! :loveu::loveu: Ok...się już robi :loveu: [quote name='chihuahua']Czesc Nika, jak sie czujesz , kiedy znow wpadniesz na dgm do swoich NIKOMANIACZEK??? Niki się dobrze czuje, ale wejdzie na kompa dopiero jak jej pozwole :diabloti: narazie może się tylko mi przyglądać :eviltong: Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 niedobra pani :mad::mad: juz dawac nam tu Nike !!! :lol::lol: Quote
Bewarka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 nie może bo jej pańcia (czyli ja :p) ćwiczy... Quote
chihuahua Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kto tu jest gora , Nika czy ty???:eviltong: Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 w takim razie pojdz do mej galerii ^^ ;p Quote
Bewarka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 No dobra...choć tu Nika, bo się za tobą stęsknili :lol: Heloł Bejbi!!! To ja Nika!!!Dawno was nie widziałam...ale to przez pańke oczywiście :diabloti: długo nie będe pisać bo oszczędzam łapki na spacerek (a dzisiaj jeszcze nie byliśmy...ba, pani nawet śniadania nie zjadła...) Puściła mnie do ogrodu, ale co ja tam zrobie...musze "wyjść do ludzi" (do normalnych a nie...nieważne do jakich :diabloti:) tyle, że wyjdziemy pewnie dopiero gdy pani obejrzy jakieś idiotyczne "Ferie z 1"...eh...co ja mam za życie :shake: a pani jeszcze mówi, że mi zazdrości :diabloti: niech się gdzieś pocałuje :eviltong: a ja teraz spadam, bo ta pani znów się pcha tutaj :angryy: Pozdrawiam dogomaniaczki!!! ^_^ Nikusia wasza kochana!!!:diabloti: Quote
anka11 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ooo :D:D w koncu cos napisala :D:D a kiedy foty??? pozdro ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Heloł Nika :D a Ty ciotka co ćwiczysz? Zajoba ? :D:D:D Quote
chihuahua Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nika widzisz jaka masz niedobra pania , pogryz ja:diabloti::eviltong::diabloti: Quote
Bewarka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='chiQuiTa'] a Ty ciotka co ćwiczysz? Zajoba ? :-D:-D:-D Ta odrazu...po prostu experymentowałam z bannekami, kartkami itp...:diabloti: [quote name='chihuahua']Nika widzisz jaka masz niedobra pania , pogryz ja:diabloti::eviltong::diabloti: Oj...bo cie psem obronnym poszczuje :diabloti: (psem obronnym którego trzeba obraniać :eviltong:) Quote
Bewarka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Wcześniej (dziś) zrobiłam taką przeróbke (nawet wam nie pokazałam :eviltong:) normalnie jest troche większa, ale...regulamin!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='justys95']Wcześniej (dziś) zrobiłam taką przeróbke (nawet wam nie pokazałam :eviltong:) normalnie jest troche większa, ale...regulamin!!! łooo ale fajne takie jesiennne :D :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts