_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 chihuahua napisał(a): O jakim kacu mowa??? pijackim :diabloti: Quote
Bewarka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Dzien doberek:smile:..Buziaczki i pozdrowionka dla Justysi i Nikusi:* A dzieńdobry...dziękujemy i też pozdrawiamy :DChiQuiTa napisał(a): a ja mam dzisiaj kaca :roll::roll: Ulala....nie za fajnie.... anka11 napisał(a):yhm ;-) to fajnie :-D:-D No...:D chihuahua bo ci oddzwonie :) U niki dobrze...kac taki jak mówiła ChiQuiTa :D Quote
Alynkaaa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 czeesc:D przywitac siem wlpadlam:D buziaki dla malej ksiezniczki:D Quote
chihuahua Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Od czego ma sie zastrzezony, ale narazie do Ciebie nie zadzwonie , bo kasy na koncie nie mam:placz::placz: Quote
Bewarka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 chihuahua napisał(a):Od czego ma sie zastrzezony, ale narazie do Ciebie nie zadzwonie , bo kasy na koncie nie mam:placz::placz: Nie dzwoń!!! A ja po kościółku jestem i po oglądaniu w TV "Śnieżnych psów" kiedyś to już oglądałam, ale...a Nikusia gdy tylko usłyszała psa w "Śnieżnych psach" odrazu leciała do drzwi...wylatała się przynajmniej :p Quote
Bewarka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 spała do 10 :D tak samo jej pańcia :p Quote
Bewarka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Mam ferie i niestety troche mi się nudzi...w związku z tym zrobiłam małe przeróbeczki...jest na nie moda więc myślę, że się wam spodobają :p Quote
anka11 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 czeessscccc :D fajne przerobeczki ;) pozdro ;) Quote
Xiara Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Super przeróbeczki ;) Szkoda, że ja tak nie umiem :lol: Najładniejsza ta trzecia :loveu: Pozdro. Quote
Samturia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ale świetne przeróbki :D jak je robisz? ;D Quote
chihuahua Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Gdybys tak ramke z 3 przerobki dala do 4 Niki to by przecudne bylo, a tak jest tylko cudne:eviltong: Quote
Bewarka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='chihuahua']Gdybys tak ramke z 3 przerobki dala do 4 Niki to by przecudne bylo, a tak jest tylko cudne:eviltong: nie wnerwiaj mnie nawet... [quote name='Samturia']ale świetne przeróbki :-D jak je robisz? ;DDzięki :D A robie je bardzo prosto...zmniejszam obrazek, robie jakąś rameczke,potem znowu je zmniejszam (aby były przepisowe :)) i dodatkowo może być napis :p Quote
chihuahua Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Co poradze , ze mi sie bardziej 4 focia Niki podoba:loveu::loveu::loveu:. Nie gniwac sie Justyna, Sylwia jest przepraszajaca:cry::buzi: I jeszcze przesliczny avatar i baner Quote
Bewarka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='chihuahua']Co poradze , ze mi sie bardziej 4 focia Niki podoba:loveu::loveu::loveu:. Nie gniwac sie Justyna, Sylwia jest przepraszajaca:cry::buzi: I jeszcze przesliczny avatar i baner już lepiej :diabloti: ale zmienić tego nie moge, bo zmieniałam od razu zdjęcie...nie przeróbe...teraz żałuje :( Quote
Laguna007 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Piękna dziewcyznka;):) a w tych ramkach to juz wolgle dama :):) pozdrawimay gorąco :) Quote
Bewarka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 w PSP...choć chyba lepiej robi się przeróby w PS... Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jakie sliczne zdjęcia w rameczkach:) No i jaki ładny bannerek..Jestes w tym coraz lepsza:) Quote
Bewarka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 O cześć wam!!! Nikusia jak zwykle odpoczywa...a jeśli chodzi o bannerki to coś tak bardzo dobrze nie robie... Quote
Recommended Posts