DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Co tam u Nikusi słychać? No i u jej właścicielki?:) Czekam na nowości:cool3: :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ożesz kurde omineły mnie foteczki wspaniałe :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Co tam u Nikusi słychać? No i u jej właścicielki?:) Czekam na nowości:cool3: :p A Nikulcowa leży sobie...odpoczywa po spacerku :) Quote
Alynkaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 heeeeej:):*:*:*:* ale Niki super wyszla podobnie do fiflaka tu wyszla:) sliiiczna niuniaa!!!!:loveu: Quote
Bewarka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Alynkaaa']heeeeej:):*:*:*:* ale Niki super wyszla podobnie do fiflaka tu wyszla:) sliiiczna niuniaa!!!!:loveu: Dzięki...:p PS;Dawno cię nie było :D Quote
Alynkaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='justys95']Dzięki...:p PS;Dawno cię nie było :D ojj taaak:oops::oops::oops:..alle juz staram sie byc:) Quote
chihuahua Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ale avatar Allynkaaa:crazyeye::-o:crazyeye: Quote
Alynkaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='chihuahua']Ale avatar Allynkaaa:crazyeye::-o:crazyeye: grozny!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Bo mnie zje...az gały wyłażą :crazyeye: heh...:diabloti: Quote
Basia_Sz Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nikulcowa baaaardzo sympatyczna :p Mordka pogodna, widać, że jej u Ciebie dobrze :loveu: Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 dzięki...za to, że mi psiaka chwalisz i że odwiedziłaś moją galerie :p Quote
chihuahua Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jak tam Nikusia , ona to ma szczescie , ze do szkoly nie musi chodzic ja mam wtorek sroda testy probne 2 klas:placz::placz::placz: Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='chihuahua']Jak tam Nikusia , ona to ma szczescie , ze do szkoly nie musi chodzic ja mam wtorek sroda testy probne 2 klas:placz::placz::placz: ło jejku...a ja mam gorsze oceny niż w tamtym roku :placz: wcześniej miałam średnią 5.2 a teraz 4.7 :placz: na drugie półrocze będe musiała chyba tylko siedzieć nad książkami :placz: Już teraz mówie wam żegnajcie :placz:...choć pewnie spotkamy się jeszcze wile razy na szczęscie :) od czasu do czasu będe wpadać,:p ale to dopiero za co najmniej 2 tyg :D Quote
DiDDlina85 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='justys95']ło jejku...a ja mam gorsze oceny niż w tamtym roku :placz: wcześniej miałam średnią 5.2 a teraz 4.7 :placz: na drugie półrocze będe musiała chyba tylko siedzieć nad książkami :placz: Już teraz mówie wam żegnajcie :placz:...choć pewnie spotkamy się jeszcze wile razy na szczęscie :) od czasu do czasu będe wpadać,:p ale to dopiero za co najmniej 2 tyg :D Ty mnie tu nie denerwuj..dziobaku:P..za dużo nauki nie służy zdrowiu:) ja nigdy nie miałą średniej 4,7:p a jakoś sie dostałam na dobre studia i całkiem niezle sobie radze:) nie marudź tylko dawaj nowe zdjęcia Nikusi:) Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 nie marudź tylko dawaj nowe zdjęcia Nikusi:smile: tylko jak je tu skombinować...brat znów nie udostępnił mi "robiarki zdjęć"...trzeba coś wymyśleć #hmmmm Quote
Xiara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='justys95']ło jejku...a ja mam gorsze oceny niż w tamtym roku :placz: wcześniej miałam średnią 5.2 a teraz 4.7 :placz: na drugie półrocze będe musiała chyba tylko siedzieć nad książkami :placz: Już teraz mówie wam żegnajcie :placz:...choć pewnie spotkamy się jeszcze wile razy na szczęscie :) od czasu do czasu będe wpadać,:p ale to dopiero za co najmniej 2 tyg :D To Ty się cieszyć powinnaś z takiej średniej ;) (może pocieszy Ci fakt, że ja mam coś koło 4.20) :eviltong: I nie siedź tyle nad książkami, bo to (jak już ktoś powiedział) nie służy zdrowiu :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Xiara napisał(a):To Ty się cieszyć powinnaś z takiej średniej ;) (może pocieszy Ci fakt, że ja mam coś koło 4.20) :eviltong: I nie siedź tyle nad książkami, bo to (jak już ktoś powiedział) nie służy zdrowiu :evil_lol: Pozdrawiam. Spróbuje jak najmniej...czyli tylko przed sprawdzianem :eviltong: Quote
chihuahua Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A tych fotek jak nie bylo, tak nie ma!!:mad::mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='chihuahua']A tych fotek jak nie bylo, tak nie ma!!:mad::mad: No własnie :mad: mamy sie tam do Ciebie przejsć ?? :diabloti: widze ze gadacie o szkole i ocenach... nawet na dogo nie mam od tego spokoju :placz::placz::placz: nawet niemoge o szkole myslec... ale dzisiaj musze sobie sobote na to poświecić i niedziele.... Justyś widze ze ty dobra jestes, ja taka srednią miałam chyba w podstawowce i to nawet w 1 klasie:D ehehe... Quote
anka11 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 hejka :D heheh.... Justa ja mam same 3 i 4 :D:D i jestem w tej samej klasie co Ty!! ;) w tamtym roku mialam ok 4.0 :eviltong: nie przejmuj sie tym ze bedziesz miala ponizej 5 chyba ze bardzo Ci zalezy :p co tam u Niki?? och... ja to chyba niedlugo zaloze galriie :p bo mnie kusi coraz bardziej :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 anka11 napisał(a):hejka :D heheh.... Justa ja mam same 3 i 4 :D:D i jestem w tej samej klasie co Ty!! ;) w tamtym roku mialam ok 4.0 :eviltong: nie przejmuj sie tym ze bedziesz miala ponizej 5 chyba ze bardzo Ci zalezy :p co tam u Niki?? och... ja to chyba niedlugo zaloze galriie :p bo mnie kusi coraz bardziej :razz: tyle czasu na dogo i nie ma jeszcze galeryjki ?? :mad: Szybciutko pochwal sie swoją psinką :) Quote
anka11 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dobra ;) dam ale nie wiem czy jeszcze dzisiaj :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 anka11 napisał(a):dobra ;) dam ale nie wiem czy jeszcze dzisiaj :razz: Dzisiaj dzisiaj dzisiaj !!! :eviltong: Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Anka ma już galerie swojej ferajny!!! :D tylko nie wiem gdzie, bo zobaczyłam tylko jej opis na g-g :eviltong: Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 A teraz o czym innym babeczki...otóż właśnie wróciłam z imprezki (ze szkoły) i mnie strasznie nogi bolą :razz: chciałam zrobić pare zdjątek Niki ale...znów brat...jak będe mieć te zdjęcia z impry to może wam dam...jesli chcecie oczywiście :eviltong: i może dorobie pare foto Niki :D Quote
Recommended Posts