Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Co tam u Nikusi słychać? No i u jej właścicielki?:) Czekam na nowości:cool3: :p

A Nikulcowa leży sobie...odpoczywa po spacerku :)

Posted

[quote name='Alynkaaa']heeeeej:):*:*:*:*
ale Niki super wyszla

podobnie do fiflaka tu wyszla:)
sliiiczna niuniaa!!!!:loveu:

Dzięki...:p

PS;Dawno cię nie było :D

Posted

[quote name='chihuahua']Jak tam Nikusia , ona to ma szczescie , ze do szkoly nie musi chodzic ja mam wtorek sroda testy probne 2 klas:placz::placz::placz:
ło jejku...a ja mam gorsze oceny niż w tamtym roku :placz: wcześniej miałam średnią 5.2 a teraz 4.7 :placz: na drugie półrocze będe musiała chyba tylko siedzieć nad książkami :placz: Już teraz mówie wam żegnajcie :placz:...choć pewnie spotkamy się jeszcze wile razy na szczęscie :) od czasu do czasu będe wpadać,:p ale to dopiero za co najmniej 2 tyg :D

Posted

[quote name='justys95']ło jejku...a ja mam gorsze oceny niż w tamtym roku :placz: wcześniej miałam średnią 5.2 a teraz 4.7 :placz: na drugie półrocze będe musiała chyba tylko siedzieć nad książkami :placz: Już teraz mówie wam żegnajcie :placz:...choć pewnie spotkamy się jeszcze wile razy na szczęscie :) od czasu do czasu będe wpadać,:p ale to dopiero za co najmniej 2 tyg :D

Ty mnie tu nie denerwuj..dziobaku:P..za dużo nauki nie służy zdrowiu:) ja nigdy nie miałą średniej 4,7:p a jakoś sie dostałam na dobre studia i całkiem niezle sobie radze:) nie marudź tylko dawaj nowe zdjęcia Nikusi:)

Posted

nie marudź tylko dawaj nowe zdjęcia Nikusi:smile:

tylko jak je tu skombinować...brat znów nie udostępnił mi "robiarki zdjęć"...trzeba coś wymyśleć #hmmmm

Posted

[quote name='justys95']ło jejku...a ja mam gorsze oceny niż w tamtym roku :placz: wcześniej miałam średnią 5.2 a teraz 4.7 :placz: na drugie półrocze będe musiała chyba tylko siedzieć nad książkami :placz: Już teraz mówie wam żegnajcie :placz:...choć pewnie spotkamy się jeszcze wile razy na szczęscie :) od czasu do czasu będe wpadać,:p ale to dopiero za co najmniej 2 tyg :D
To Ty się cieszyć powinnaś z takiej średniej ;) (może pocieszy Ci fakt, że ja mam coś koło 4.20) :eviltong:
I nie siedź tyle nad książkami, bo to (jak już ktoś powiedział) nie służy zdrowiu :evil_lol:
Pozdrawiam.

Posted

Xiara napisał(a):
To Ty się cieszyć powinnaś z takiej średniej ;) (może pocieszy Ci fakt, że ja mam coś koło 4.20) :eviltong:
I nie siedź tyle nad książkami, bo to (jak już ktoś powiedział) nie służy zdrowiu :evil_lol:
Pozdrawiam.

Spróbuje jak najmniej...czyli tylko przed sprawdzianem :eviltong:

Posted

[quote name='chihuahua']A tych fotek jak nie bylo, tak nie ma!!:mad::mad:

No własnie :mad: mamy sie tam do Ciebie przejsć ?? :diabloti:
widze ze gadacie o szkole i ocenach...
nawet na dogo nie mam od tego spokoju :placz::placz::placz:
nawet niemoge o szkole myslec... ale dzisiaj musze sobie sobote na to poświecić i niedziele....
Justyś widze ze ty dobra jestes, ja taka srednią miałam chyba w podstawowce i to nawet w 1 klasie:D
ehehe...

Posted

hejka :D
heheh.... Justa ja mam same 3 i 4 :D:D i jestem w tej samej klasie co Ty!! ;) w tamtym roku mialam ok 4.0 :eviltong: nie przejmuj sie tym ze bedziesz miala ponizej 5 chyba ze bardzo Ci zalezy :p co tam u Niki?? och... ja to chyba niedlugo zaloze galriie :p bo mnie kusi coraz bardziej :razz:

Posted

anka11 napisał(a):
hejka :D
heheh.... Justa ja mam same 3 i 4 :D:D i jestem w tej samej klasie co Ty!! ;) w tamtym roku mialam ok 4.0 :eviltong: nie przejmuj sie tym ze bedziesz miala ponizej 5 chyba ze bardzo Ci zalezy :p co tam u Niki?? och... ja to chyba niedlugo zaloze galriie :p bo mnie kusi coraz bardziej :razz:

tyle czasu na dogo i nie ma jeszcze galeryjki ?? :mad:
Szybciutko pochwal sie swoją psinką :)

Posted

A teraz o czym innym babeczki...otóż właśnie wróciłam z imprezki (ze szkoły) i mnie strasznie nogi bolą :razz: chciałam zrobić pare zdjątek Niki ale...znów brat...jak będe mieć te zdjęcia z impry to może wam dam...jesli chcecie oczywiście :eviltong: i może dorobie pare foto Niki :D