Marzenuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 My też się witamy :p ja już kupno kurtki mam na szczęście za sobą. Nienawidze zakupów. Dla mnie to zło konieczne :p Quote
Bewarka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 marzenna79 napisał(a):Witaj Justysiu słodka i miła,:loveu: Jużeś ze spacerku może wróciła ???????:multi: Jak tam Nikunia, mała Nikeczka ?:loveu: Czy pani dała jej dziś ciasteczka ???????:cool3: Witaj i dziękuje za wierszyk :p a na spacerek to akurat za niedługo wyjdziemy :lol: gogunia napisał(a):Hejj :multi: :multi: :multi: Cześć goguniu!!! :multi: Marzenka18 napisał(a):My też się witamy :p ja już kupno kurtki mam na szczęście za sobą. Nienawidze zakupów. Dla mnie to zło konieczne :pNo widzisz...ja jak ide z moją mamą na zakupy to normalnie...urwanie głowy :cool3: Quote
Bewarka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Mam new foty!!! Dzisiejsze!!!Świeże, ale troche przyschłe...:evil_lol: oto kawaler przychodzący do Nikusi-czyli randka na odległość :eviltong:[SIZE=2] przyszedł i sobie przez szybe gadali :diabloti: a szyba brudna....:razz: Nikusia szuka swojego księcia z bajki :cool3: O...przyszedł ten książe z bajki :cool1: (no cóż...jest wiele bajek :eviltong:) Gdzieś tam polazł (a Nikusia nadal na niego czeka i wypatruje go :roll:) No i przylazł....:icon_roc: Wspólna rozmowa :question: Książe domaga się otwarcia "tych durnych drzwi" :evil_lol: Puka i puka...:rolleyes: Oboje szukają wejścia :cool3: [SIZE=3]Firankowe foty :ylsuper: C.D.N. (potem :eviltong:) Quote
Bewarka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 [SIZE=2][SIZE=3]C.D. [SIZE=2]a teraz 4 foty które nie chciały się wrzucić na wrzute :cool3: musiał sobie książe iść....:diabloti: A Niki za nim patrzyła.... e tam...wrócił na chwilke :roll: Ale potem i tak poszedł...:diabloti: PS:I pomyśleć, że Niki zdradziła swojego ukochanego...:roll: Quote
basia bonnie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nooo super fotki i moja Nikulczysława :evil_lol::loveu: mizi :buzi: Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [SIZE=2] Wspólna rozmowa :question: Książe domaga się otwarcia "tych durnych drzwi" :evil_lol: [SIZE=4]Świetne fotki Justynko...:loveu: Kawaler Nikusi to kawał chłopa...:loveu: [SIZE=2] A Niki za nim patrzyła.... [SIZE=4]Ja Cię nie mogę...:loveu::loveu: Zakochana Niki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, Justysiu spisałaś się na medal tymi fotkami.:thumbs::cool2: Dziękujemy.:loveu::loveu: Quote
małyskrzat Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 justys95 napisał(a):[SIZE=2][SIZE=3]C.D. [SIZE=2]a teraz 4 foty które nie chciały się wrzucić na wrzute :cool3: musiał sobie książe iść....:diabloti: A Niki za nim patrzyła.... e tam...wrócił na chwilke :roll: Ale potem i tak poszedł...:diabloti: PS:I pomyśleć, że Niki zdradziła swojego ukochanego...:roll: nowy amancik sie trafił?:evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Cześć wam wszystkim!!! :D ale sie dziś działo...:roll: albo będe wychodzić z tatą i Niką na spacer, albo z Niką i ze strzelbą...zwariować można z tymi kawalerami!!! :mad: a Nikusia taka niewierna swojemu chłopowi :cool3:...jest podobny do Łapy Samturii :) miałam jego zdjęcie, ale musiałam usunąć zanim wsadziłam na kompa....:roll: Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 No bo u niej zawsze są piękne fotki :loveu: Jak pies ladny to i foty ładne :cool3: Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 haska_12 napisał(a):Nikowe fotki :loveu: Suuuuper :loveu: hi hi :lol: DiDDlina85 napisał(a):Nowe foty:loveu::loveu::loveu: yhy...8-) haska_12 napisał(a):No bo u niej zawsze są piękne fotki :loveu: Jak pies ladny to i foty ładne :cool3:oj dziękujemy...:oops:;) Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Hej!!! :multi: też Cię Matinko witamy i dziękujemy :p Quote
ewelinabuck Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 jakie romantyczne to zdjecie za firanka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kinga.l Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hej Justys :) Śliczne fotki!! :D Pozdrów Nike ode mnie i od Nerusa!! :) I zapraszamy do siebie!! :) Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 ewelinabuck napisał(a):jakie romantyczne to zdjecie za firanka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Nawet mi nie mów...:evil_lol: kinga.l napisał(a):Hej Justys :) Śliczne fotki!! :D Pozdrów Nike ode mnie i od Nerusa!! :) I zapraszamy do siebie!! :)Miałam wpaść tylko nie mogłam trafić :lol: już lece :p Quote
marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dzień doberek Justysiu,:multi::loveu:witaj Niki malusia !:loveu: Jak tam kawaler Nikusi ? Zagląda przez okienko do panienki Nikunieńki ?:loveu::loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 a zagląda, zagląda...:D tylko zawsze inny :evil_lol: dziś przyszedł cocker spaniel sąsiadki (cioci mojej) i mam foty!!! :multi: ale potem dam, bo teraz czasu nie mam...:lol: Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Borys to Cocker spaniel angielski mojej cioci (i jednocześnie sąsiadki) a właściwie to pies brata mojego sąsiada (czyli brat mojego wujka-męża mojej cioci) a z resztą to nie ważne :lol: zawitał do nas z wiadomego powodu...cieczki Niki :diabloti: dlatego dam zdjęcia robione przez szybe...:cool1: Potem dodam jeszcze więcej...:) EDIT: :diabloti: :lol: :loveu: No...tyle :) EDIT2:Zapomniałam o tym :lol: Quote
*Monia* Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ale ładniutki cockerek :loveu: . Fajną fryzurkę ma na czubku łebka :lol: Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 On się tak uczesał gdy przechodził pod ogrodzeniem...:evil_lol: Quote
Recommended Posts