Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

NIKA
Z nami od 27 maja 2006 roku w wieku ok. 3 lat do 26 stycznia 2012 <klik>. Odkąd do mnie trafiła było widać, że to pies jednego pana, MNIE -tym bardziej mi smutno, że nie ma mojego Bodyguarda. Jak większość PIERWSZYCH psów miała najgorzej, ale nauczyła mnie najwięcej. Życie jakoś toczy się dalej...

MiŚKA
Urodziła się 8 października 2009r. czyli jest zodiakalną wagą. :eviltong: Bachor, który żyje dla zabawy. Dzikus, który nie przepada za mizianiem. Po prostu dziwak jak nic.
Odeszła w tym samym roku co Nika, w dzień mojego powrotu ze zlotu dogomaniaków. Nie zdążyłam jej zobaczyć ostatni raz...[SIZE=2]Śmierć mojego A[SIZE=2]niołka już [SIZE=2]totalnie mnie dobiła, ALE przecież ż[SIZE=2]ycie toczy się dalej...
:roll:

Edited by Bewarka
chce zmienić tytuł wątku, ale on ma to gdzieś :P
  • Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Te zdjęcia zostały zrobione chyba tydzień temu, (lub nawet dłużej) i 2 zabawki już zostały zniszczone, (zresztą nie tylko zabawki...) :razz:Na szczęcie da się przyzwyczaić...
[/LEFT]

Posted

[LEFT]dzięki za pochwały, gdy tylko dopadne aparat to nie przepuszcze...(wszystkie robione z komórek, jedne z lepszej, drugie z gorszej)

PS: Dzięki za przypomnienie, już zmniejszylam zdjęcia :lol:
[/LEFT]

Posted

ooooo witam:):):) wkoncu zalozylas galerie suni suuuper:):):)
wiesz ona jest strasznie podobna do mojej sunki:)

moja ma gdzies podobne foto:)
ile sunia ma latek??????opisz wszystko co jej dotyczy bo jestem bardzo ciekawa:):):)
swieten focie calusy dla pieknej Niki:):loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[LEFT]No więc...Nika ma na imie Nika :evil_lol:,przygarnęłam nią 27 maja b.r., i ma ok. 3 lat, uwielbia jeść chusteczki. Jej ulubioną zabawką jest pluszowa wiewióra.Ma umaszczenie czarne podpalane, bardzo lubi wszystko niszczyć i dużo szczeka. Gdzieś jest o niej temat na dogomanii jeszcze przed adopcją (jeszcze wtedy nie wiedziałam, że jest).Zna komendy:siad, leżeć, daj łapę, drugą łapę i poproś (sama ją wszystkiego uczyłam :cool1: :D. Jest nawet mała i przypomina troszke Pinczera miniaturowego/średniego. Nazywam ją:Nika, Niki, Nikusia, Nikita, Nikulcowa, Głuptas i Głuptasek :lol:
[/LEFT]

Posted

[quote name='justys95']

No więc...Nika ma na imie Nika :evil_lol:,przygarnęłam nią 27 maja b.r., i ma ok. 3 lat, uwielbia jeść chusteczki. Jej ulubioną zabawką jest pluszowa wiewióra.Ma umaszczenie czarne podpalane, bardzo lubi wszystko niszczyć i dużo szczeka. Gdzieś jest o niej temat na dogomanii jeszcze przed adopcją (jeszcze wtedy nie wiedziałam, że jest).Zna komendy:siad, leżeć, daj łapę, drugą łapę i poproś (sama ją wszystkiego uczyłam :cool1: :D. Jest nawet mała i przypomina troszke Pinczera miniaturowego/średniego. Nazywam ją:Nika, Niki, Nikusia, Nikita, Nikulcowa, Głuptas i Głuptasek :lol:

hehe no prosze:) moja suncia ma 8mc i tez rzypomina pinczera miniaturowego nawet pod taka nawa ja kupilam tzn Figa mialabyc mixem chihuahua z ratlerkiem<czyli pinczerkiem m> no ale wyszlo cos na ksztalt Twojej Niki:):):)
interesuje mnie jeszcze ile wazy Twoja perelka??:)
no i ile ma wzrostu <od lapek do glowy> bo chce zobaczyc czy z moja jest rowna czy wieksza:)

Posted

aha i justynko jak bedziesz wklejala zdiecie to rob mniedzy zdieciami odstep bo inaczej one sie sklejaja i wychodza w poziomoie i trzeba w boki przewijac i ciezko sie oglada....a jak po kazdej wstawionej fotce wcisiesz enter i wkleisz nastepna to sie beda w pionie ukadac iedan pod droga i bedzie swietnie:)
z niecerpilwoscia czekam na nowe fotki:)

Posted

[quote name='Alynkaaa']wutam:)

A co to znaczy?

[quote name='Alynkaaa']
a co tu tak pusto???????:mad: ;)]
Robiłam ostatnio troszkę zdjęć, ale muszę je jeszcze przenieść na kompa :razz:

Posted

hehe wutam znaczy witam tylko z pospiechu cos mi siem literki pozaminialy <ale ja mam tak dosyc czesto:oops: :oops: >
widze foteczki inaczej usrtawilas bo teraz galeryjke super mi sie oglada bo nie w bok tylko w dol tak jak powinno byc:)

no to czekam az fotki siem zgraja i az je wstawisz:)

Posted

justys95 napisał(a):
Robiłam ostatnio troszkę zdjęć, ale muszę je jeszcze przenieść na kompa :razz:

No to poczekamy :razz:
Lubimy oglądać miłe kundelki...
;)

Posted

No i pies w łóżku :mad:
Żartuję - większość psów na DOGO bywa w łóżkach, a niektóre bywają tam częściej i dłużej od swoich właścicieli :evil_lol:
;)

Posted

[quote name='M10M']No i pies w łóżku :mad:
Żartuję - większość psów na DOGO bywa w łóżkach, a niektóre bywają tam częściej i dłużej od swoich właścicieli :evil_lol:
;)A moj nigdy :eviltong: A w poscieli to nie do pomyslenia :shake:
Nieraz zadroszcze dogomaniackim psiakom, jakbym wlasnej poscieli nie miala :evil_lol:

Justys95, Twoj psiak ma bardzo madre oczka :loveu:
Ja w sumie od psow wiele nie wymagam.
Wystarczy ze maja madre spojrzenie potwierdzone w czynach ;)