Bewarka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 (edited) NIKA Z nami od 27 maja 2006 roku w wieku ok. 3 lat do 26 stycznia 2012 <klik>. Odkąd do mnie trafiła było widać, że to pies jednego pana, MNIE -tym bardziej mi smutno, że nie ma mojego Bodyguarda. Jak większość PIERWSZYCH psów miała najgorzej, ale nauczyła mnie najwięcej. Życie jakoś toczy się dalej... MiŚKA Urodziła się 8 października 2009r. czyli jest zodiakalną wagą. :eviltong: Bachor, który żyje dla zabawy. Dzikus, który nie przepada za mizianiem. Po prostu dziwak jak nic. Odeszła w tym samym roku co Nika, w dzień mojego powrotu ze zlotu dogomaniaków. Nie zdążyłam jej zobaczyć ostatni raz...[SIZE=2]Śmierć mojego A[SIZE=2]niołka już [SIZE=2]totalnie mnie dobiła, ALE przecież ż[SIZE=2]ycie toczy się dalej... :roll: _______________________ Edited December 16, 2012 by Bewarka chce zmienić tytuł wątku, ale on ma to gdzieś :P Quote
Bewarka Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 I jeszcze zdjęcia z zabawkami...:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Śliczna galeria się zapowiada :) NIe za dużo tych zabawek? :cool3: Quote
Bewarka Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [LEFT]Te zdjęcia zostały zrobione chyba tydzień temu, (lub nawet dłużej) i 2 zabawki już zostały zniszczone, (zresztą nie tylko zabawki...) :razz:Na szczęcie da się przyzwyczaić... [/LEFT] Quote
Bewarka Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 A te zdjęcia znalazłam na kompie (były chyba robione miesiąc temu,albo dawniej) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cudowna ;) Tylko szkoda, że zdjęcia takiej marnej jakości ;( I zmniejsz rozmar zdjęcia, bo może być max. 500x500 px i moderator może zamknąć Ci galerię. Quote
Bewarka Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [LEFT]dzięki za pochwały, gdy tylko dopadne aparat to nie przepuszcze...(wszystkie robione z komórek, jedne z lepszej, drugie z gorszej) PS: Dzięki za przypomnienie, już zmniejszylam zdjęcia :lol: [/LEFT] Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ooooo witam:):):) wkoncu zalozylas galerie suni suuuper:):):) wiesz ona jest strasznie podobna do mojej sunki:) moja ma gdzies podobne foto:) ile sunia ma latek??????opisz wszystko co jej dotyczy bo jestem bardzo ciekawa:):):) swieten focie calusy dla pieknej Niki:):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bewarka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [LEFT]No więc...Nika ma na imie Nika :evil_lol:,przygarnęłam nią 27 maja b.r., i ma ok. 3 lat, uwielbia jeść chusteczki. Jej ulubioną zabawką jest pluszowa wiewióra.Ma umaszczenie czarne podpalane, bardzo lubi wszystko niszczyć i dużo szczeka. Gdzieś jest o niej temat na dogomanii jeszcze przed adopcją (jeszcze wtedy nie wiedziałam, że jest).Zna komendy:siad, leżeć, daj łapę, drugą łapę i poproś (sama ją wszystkiego uczyłam :cool1: :D. Jest nawet mała i przypomina troszke Pinczera miniaturowego/średniego. Nazywam ją:Nika, Niki, Nikusia, Nikita, Nikulcowa, Głuptas i Głuptasek :lol: [/LEFT] Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='justys95']No więc...Nika ma na imie Nika :evil_lol:,przygarnęłam nią 27 maja b.r., i ma ok. 3 lat, uwielbia jeść chusteczki. Jej ulubioną zabawką jest pluszowa wiewióra.Ma umaszczenie czarne podpalane, bardzo lubi wszystko niszczyć i dużo szczeka. Gdzieś jest o niej temat na dogomanii jeszcze przed adopcją (jeszcze wtedy nie wiedziałam, że jest).Zna komendy:siad, leżeć, daj łapę, drugą łapę i poproś (sama ją wszystkiego uczyłam :cool1: :D. Jest nawet mała i przypomina troszke Pinczera miniaturowego/średniego. Nazywam ją:Nika, Niki, Nikusia, Nikita, Nikulcowa, Głuptas i Głuptasek :lol: hehe no prosze:) moja suncia ma 8mc i tez rzypomina pinczera miniaturowego nawet pod taka nawa ja kupilam tzn Figa mialabyc mixem chihuahua z ratlerkiem<czyli pinczerkiem m> no ale wyszlo cos na ksztalt Twojej Niki:):):) interesuje mnie jeszcze ile wazy Twoja perelka??:) no i ile ma wzrostu <od lapek do glowy> bo chce zobaczyc czy z moja jest rowna czy wieksza:) Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 aha i justynko jak bedziesz wklejala zdiecie to rob mniedzy zdieciami odstep bo inaczej one sie sklejaja i wychodza w poziomoie i trzeba w boki przewijac i ciezko sie oglada....a jak po kazdej wstawionej fotce wcisiesz enter i wkleisz nastepna to sie beda w pionie ukadac iedan pod droga i bedzie swietnie:) z niecerpilwoscia czekam na nowe fotki:) Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 wutam:) a co tu tak pusto???????:mad: ;) Quote
Bewarka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Alynkaaa']wutam:) A co to znaczy? [quote name='Alynkaaa'] a co tu tak pusto???????:mad: ;)] Robiłam ostatnio troszkę zdjęć, ale muszę je jeszcze przenieść na kompa :razz: Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 hehe wutam znaczy witam tylko z pospiechu cos mi siem literki pozaminialy <ale ja mam tak dosyc czesto:oops: :oops: > widze foteczki inaczej usrtawilas bo teraz galeryjke super mi sie oglada bo nie w bok tylko w dol tak jak powinno byc:) no to czekam az fotki siem zgraja i az je wstawisz:) Quote
M10M Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 justys95 napisał(a):Robiłam ostatnio troszkę zdjęć, ale muszę je jeszcze przenieść na kompa :razz: No to poczekamy :razz: Lubimy oglądać miłe kundelki... ;) Quote
Bewarka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 No wreszcie...(musiałam robić nowe, bo tamte zostały usunięte przez starszego brata :angryy:) Zaraz dodam więcej Quote
Alynkaaa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 yyeeeaahhhh nowe fotkli:) :loveu: :loveu: :loveu: sliiiiiiczna!!!!!!!!!!!:loveu: a tu taka slodka jest!! normalnie wymiekam:loveu: :loveu: Quote
Bewarka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Dzięki...i jeszcze troche porobiłam, ale na szybko :oops:Podziwiajcie tylko: Nie są zbyt dobrej jakości, ale zawsze to coś :lol: Quote
M10M Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 No i pies w łóżku :mad: Żartuję - większość psów na DOGO bywa w łóżkach, a niektóre bywają tam częściej i dłużej od swoich właścicieli :evil_lol: ;) Quote
Evelina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='M10M']No i pies w łóżku :mad: Żartuję - większość psów na DOGO bywa w łóżkach, a niektóre bywają tam częściej i dłużej od swoich właścicieli :evil_lol: ;)A moj nigdy :eviltong: A w poscieli to nie do pomyslenia :shake: Nieraz zadroszcze dogomaniackim psiakom, jakbym wlasnej poscieli nie miala :evil_lol: Justys95, Twoj psiak ma bardzo madre oczka :loveu: Ja w sumie od psow wiele nie wymagam. Wystarczy ze maja madre spojrzenie potwierdzone w czynach ;) Quote
Recommended Posts