safarii Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Witam Was i mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby mi polecić gdzie z moją psicą udać sie na szkolenie w okolicach Poznania. Mieszkam pod Poznaniem - gmina Dopiewo. Na stronach internetowych znalazłam 3 szkoły: tą na Woli, w Tulcach (P. Lisiecki), i na trasie na Puszczykowo - miejscowość Mieczewo (P. Zielinski). Najbliżej bym miała na wolę ale słyszłam opinię, ze tam nie bardzo no i na stronie piszą, że grupy do kilkunastu psów. Podoba mi się oferta w Tulcach ale to bardzo daleko dla mnie więc musze miec pewność, że warto. O tej w Mieczewie to nic nie słyszłam? Może są jeszcze jakieś inne szkoły o których nie wiem. Proszę bardzo o jakieś rady. Głównie piszę na forum - grupa 8, no i dzisiaj pojawiły się zdjęcia mojej suni (zdjęcia pojawiły się dzięki Ewie za co bbaaaaardzo dziękuję!!!!!:loveu: ). Moja psica 3 grudnia będzie miała 6 miesięcy i wabi się FILA. pozdrawiam ania Quote
Czoko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Aniu, zanim odezwie się ktoś kompetentny w sprawach Poznania spróbuj może narazie zaglądnąć na 6 stronę - wątek: "Metoda klikerowa Poznań"; na 9 stronie widzę dwa wątki: "Grupa klikerowa w Poznaniu" , i "Poznań - szkoła na Woli". Zobaczysz kto i jak tam się wypowiada. do tej pory już napewno znaleźli swoje szkoły. Pozdrawiam Ewa Quote
safarii Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Jak zawsze można na Ciebie liczyć:multi: jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI ZA WKLEJENIE ZDJĘĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Czoko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Bardzo mi miło Aniu ale to naprawdę nic takiego. Na samym początku też kilka osób mi pomagało... Pozdrawiam Ewa Quote
safarii Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 No...poczytałam i tam wszystko było!!!! Jescze nie mam takiej orietacji na forum więc jeszcze raz dziękuję. Quote
Czoko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Aniu a czy zaglądnęłaś jeszcze na stronę 11 albo gdzieś dalej - tam znowu widzę w dwu wątkach że jest 120 odpowiedzi... Pozdrawiam Ewa Quote
safarii Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Ewa dzięki za podpowiedzi, już się zdecydowałam. Wczoraj zadzwoniłam do ABC i szkółkę PT (na przedszkole już za stara) zaczynamy 9 grudnia!!! pozdrawiam ana n. Quote
Czoko Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 safarii napisał(a):Ewa dzięki za podpowiedzi, już się zdecydowałam. Wczoraj zadzwoniłam do ABC i szkółkę PT (na przedszkole już za stara) zaczynamy 9 grudnia!!! pozdrawiam ana n. Bardzo się cieszę! To u Was jest inaczej - nasze przedszkole było do 7 miesięcy. A teraz będę czekała na bieżące relacje z postepów nauki i na wizytę u Choculki... Pozdrawiam Ewa Quote
gochgoch Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 HEJ OD LISTOPADA SZKOLę MOJEGO PSIAKA U pANA LISIECKIEGO I JESTEM BAAAARDZO ZADOWLONA!!!!! MAM NADZIEJę, żE TY TEż BęDZIESZ!!!!!! POZDRAWIAM!!!! goch Quote
alicja77 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witam! Od 13 stycznia jest nowy termin szkolenia w Tulcach. Chciałabym z Fraszecją się zapisać , ale mam problem organizacyjny. Ode mnie to sporo kilometrów, dojazd autobusami beznadziejny. Mieszkam między Naramowicką, rezerwatem Żurawiniec a os. Łokietka. Może jest ktoś z tej okolicy, kto będzie brał udział w tym szkoleniu i mogłybyśmy się z Fraszeńką razem zabierać, partycypuję w kosztach dojazdu. Bardzo chciałbym, żeby mała wzięła udział w takim szkoleniu. Kto może nam pomóc! Pozdrawiam Quote
la_pegaza Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 alicja77 napisał(a):Witam! Od 13 stycznia jest nowy termin szkolenia w Tulcach. Chciałabym z Fraszecją się zapisać , ale mam problem organizacyjny. Ode mnie to sporo kilometrów, dojazd autobusami beznadziejny. Mieszkam między Naramowicką, rezerwatem Żurawiniec a os. Łokietka. Może jest ktoś z tej okolicy, kto będzie brał udział w tym szkoleniu i mogłybyśmy się z Fraszeńką razem zabierać, partycypuję w kosztach dojazdu. Bardzo chciałbym, żeby mała wzięła udział w takim szkoleniu. Kto może nam pomóc! Pozdrawiam zajrzyjcie tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37864&page=2 , teraz spotkanie w Marcelińskim, później może na Cytadeli ;) mnie co drugi weekend nie ma, albo nie mam samochodu, więc kombinujemy coś bliżej :lol: Quote
alicja77 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dzięki La-Pegaza! Weźmiemy to pod uwagę. Na razie wstrzymujemy się, bo po ściągnięciu szwów wet kazał jeszcze około 4 tygodni nie szaleć , spokojne spacerki a spotkania z innymi psiaczkami wyklucza zachowanie umiaru ruchu u Frani ( tak ją nazywam żartobliwie- i reaguje też :evil_lol: ) Ale jak wszystko będzie już na dobrze pozrastane, to będziemy o tym pamiętać i myślę, że się tam pojawimy. Zaopatrzyłam się w dwie książeczki p. Mrzewińskiej, to na początek, najpierw poczytamy :lol: Pozdrawiam mama Ali Quote
la_pegaza Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 to super :) tu masz jeszcze link do bloga http://www.owczarek.pl/zofia/journal/default.asp :D Quote
Recommended Posts