Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Was i mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby mi polecić gdzie z moją psicą udać sie na szkolenie w okolicach Poznania. Mieszkam pod Poznaniem - gmina Dopiewo. Na stronach internetowych znalazłam 3 szkoły: tą na Woli, w Tulcach (P. Lisiecki), i na trasie na Puszczykowo - miejscowość Mieczewo (P. Zielinski). Najbliżej bym miała na wolę ale słyszłam opinię, ze tam nie bardzo no i na stronie piszą, że grupy do kilkunastu psów. Podoba mi się oferta w Tulcach ale to bardzo daleko dla mnie więc musze miec pewność, że warto. O tej w Mieczewie to nic nie słyszłam? Może są jeszcze jakieś inne szkoły o których nie wiem. Proszę bardzo o jakieś rady.
Głównie piszę na forum - grupa 8, no i dzisiaj pojawiły się zdjęcia mojej suni (zdjęcia pojawiły się dzięki Ewie za co bbaaaaardzo dziękuję!!!!!:loveu: ).
Moja psica 3 grudnia będzie miała 6 miesięcy i wabi się FILA.
pozdrawiam
ania

Posted

Aniu, zanim odezwie się ktoś kompetentny w sprawach Poznania spróbuj może narazie zaglądnąć na 6 stronę - wątek: "Metoda klikerowa Poznań"; na 9 stronie widzę dwa wątki: "Grupa klikerowa w Poznaniu" , i "Poznań - szkoła na Woli". Zobaczysz kto i jak tam się wypowiada. do tej pory już napewno znaleźli swoje szkoły.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Ewa dzięki za podpowiedzi, już się zdecydowałam. Wczoraj zadzwoniłam do ABC i szkółkę PT (na przedszkole już za stara) zaczynamy 9 grudnia!!!
pozdrawiam
ana n.

Posted

safarii napisał(a):
Ewa dzięki za podpowiedzi, już się zdecydowałam. Wczoraj zadzwoniłam do ABC i szkółkę PT (na przedszkole już za stara) zaczynamy 9 grudnia!!!
pozdrawiam
ana n.

Bardzo się cieszę! To u Was jest inaczej - nasze przedszkole było do 7 miesięcy. A teraz będę czekała na bieżące relacje z postepów nauki i na wizytę u Choculki...
Pozdrawiam Ewa

• 1 month later...
Posted

Witam!
Od 13 stycznia jest nowy termin szkolenia w Tulcach. Chciałabym z Fraszecją się zapisać , ale mam problem organizacyjny. Ode mnie to sporo kilometrów, dojazd autobusami beznadziejny. Mieszkam między Naramowicką, rezerwatem Żurawiniec a os. Łokietka. Może jest ktoś z tej okolicy, kto będzie brał udział w tym szkoleniu i mogłybyśmy się z Fraszeńką razem zabierać, partycypuję w kosztach dojazdu. Bardzo chciałbym, żeby mała wzięła udział w takim szkoleniu. Kto może nam pomóc!
Pozdrawiam

Posted

alicja77 napisał(a):
Witam!
Od 13 stycznia jest nowy termin szkolenia w Tulcach. Chciałabym z Fraszecją się zapisać , ale mam problem organizacyjny. Ode mnie to sporo kilometrów, dojazd autobusami beznadziejny. Mieszkam między Naramowicką, rezerwatem Żurawiniec a os. Łokietka. Może jest ktoś z tej okolicy, kto będzie brał udział w tym szkoleniu i mogłybyśmy się z Fraszeńką razem zabierać, partycypuję w kosztach dojazdu. Bardzo chciałbym, żeby mała wzięła udział w takim szkoleniu. Kto może nam pomóc!
Pozdrawiam

zajrzyjcie tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37864&page=2 ,

teraz spotkanie w Marcelińskim, później może na Cytadeli ;) mnie co drugi weekend nie ma, albo nie mam samochodu, więc kombinujemy coś bliżej :lol:

Posted

Dzięki La-Pegaza! Weźmiemy to pod uwagę.
Na razie wstrzymujemy się, bo po ściągnięciu szwów wet kazał jeszcze około 4 tygodni nie szaleć , spokojne spacerki a spotkania z innymi psiaczkami wyklucza zachowanie umiaru ruchu u Frani ( tak ją nazywam żartobliwie- i reaguje też :evil_lol: )
Ale jak wszystko będzie już na dobrze pozrastane, to będziemy o tym pamiętać i myślę, że się tam pojawimy. Zaopatrzyłam się w dwie książeczki p. Mrzewińskiej, to na początek, najpierw poczytamy :lol:
Pozdrawiam
mama Ali