Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich gorąco!!!Jestem zapalonym buloholikiem ale dopiero teraz tu dotarłem;))) Cieszę sie ,że jak widzę nie jestem sam z moją manią :)))))

Jestem Janusz (jahu11) no i psina "Szelma" 19 mc pręguska z BS.

Z racji późnej pory i jutrzejszego szaleństwa Sylwestrowego nie przedłużam.

Życze wszystkim mnóstwa konfetti i wytrzałowego Nowego Roku !!!!!!!

:drinking:

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie witamy! :D

poprosimy o zdjecia i wiecej szczegolow z waszego zycia - co sunia je, gdzie spi, jak sie zachowuje...

Pisz jak najwiecej i nie martw sie sylwestrem - niektorzy spedza go na dogomanii... Wiec byloby fajnie, jakby bylo co czytac

Posted

Dziękuję za powitanie !!!

Szelmina moja to psiak strasznie kochany.Jak pisalem mam ja od 1,5 roku i dopiero co ochłonołem ze szczenięcych wariacji :)

Cały czas karmiłem ją naturalnie bo miala problemy z przyswajaniem suchego i szczerze powiem że mialem juz dość tych zabiegow z przygotowywaniem pokarmu.Od 2 miesiecy dostaje Eukanube i jest wszystko O.K. jak na razie no i ja odpoczywam.....Prawie rok temu zmnienilem pracę na troche mniej platną ale za to dajaca mi dużo wolnego czasu.Mysle , że oboje na tym skorzystaliśmy :evil_lol: Niestety Szelma nie lubi długich spacerów i trzeba wiele perswazji zeby pójść do lasu choć mamy go blisko.Za to jak juz tam dotrzemy to zaraz wraca jej dobry humor:)

I jakos czas leci..... 2 miesiace psince przydarzyła sie druga w jej życiu cieczka.Znów było smiechu co nie miara jak chodziła w majtkach .My jak my ale znajomi czasem sikali w majtki.Szelma chetnie je nosila jak przystało na prawdziwa Damę tylko od czasu do czasu zaciągała je zębami bardziej na grzbiet :) Mamy to na szczescie juz za soba za to szykuje sie nam ciąza urojona........ szczęście w nieszczęsciu ze Altacet jest juz w maści i obedzie się bez wielkich mokrych kompresów.

To tyle o nas na razie.....:)

Zdjecia chetnie prześle tylko podpowiedzcie czy na wasze maile czy mozna gdzies tutaj?

pozdro

jahu11+Szelma

Posted

To ja tez sie zapisuje na zdjecia!!! :D adresy e-mail sa na samym dole kazdego postu:)

P.S wystawiales juz swoja suczke? i jak sie ukladaja jej kontakty z innymi psami?

Posted

Wystawiłem Szelminke jak dotad raz na Bulliadzie w Zaniemyślu była druga na 3 w młodzieży.Planowaliśmy tez Miedzynarodową w Poznaniu ale cóz na 4 dni przed wypadła cieczka.Nie chcialem kombinować z chemią i tamponami ;) więc sobie podarowałem.Teraz jeszcze nie zaplanowalem nic ale z pewnoscia pojeździmy tu i tam.Jeżeli chodzi o kontakty z innymi psami Szelma jest straszną figlarą i z kazdym psem najchetniej szalała by do upadłego;)Doszły mnie słuchy że z BS mozna miec agresywnego psa......... ja nie mam z tym problemu i dowiedziałem sie o czyms takim niedawno.Szelma nigdy nie była agresywna pomijając jeden raz kiedy to taki foxik sie na nia uparł i koniecznie chciał ją podgryźć to go pogoniła ale nawet nie kłapneła zębami :lol:

A jak tam wasze bule tez chciałbym któregoś zobaczyć -PLIS :multi:

Posted

A i o mnie proszę nie zapomnieć!

msmimi@wp.pl

napisz cos więcej jeszcze o buliku!

agresja to kwestia szcześcia jaki osobnik Ci się trafi i w wielkiej mierze wychowania- nic tylko gratulować!!!

Posted

Dzięki ! Jestem w niej zakochany wiec tym wieksze dzieki;)

Patrze tez na nia pod innym kątem i wiem ,że pewnie nigdy nie zajmie I lok.na otwartej... Jednak wystarczy mi taka jaka jest :lilangel:

Posted

dobry dobry adres , może tylko cos poczta szwankuje w sylwestra:) dzięki za wysłanie!

poczekam jeszcze chwilke bo zaraz się zmywam :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

no to se spadajcie na te bale :P Ja z suczkami zostaje :D

Maile powysylam jutro :)

Szczesliwego Nowego Roku! Spelnienia marzen i pragnien oraz zadowolenia z przyjaciol - szczegolnie czworonoznych :D

:drinking: :B-fly: :BIG: :lilangel: :popcorn: :laola: