Tagir Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 Witam wszystkich gorąco!!!Jestem zapalonym buloholikiem ale dopiero teraz tu dotarłem;))) Cieszę sie ,że jak widzę nie jestem sam z moją manią :))))) Jestem Janusz (jahu11) no i psina "Szelma" 19 mc pręguska z BS. Z racji późnej pory i jutrzejszego szaleństwa Sylwestrowego nie przedłużam. Życze wszystkim mnóstwa konfetti i wytrzałowego Nowego Roku !!!!!!! :drinking: Quote
MSMIMI Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 dzięki dzięki i wzajemnie!!! witamy na forum!! :laola: Quote
tufi Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 Serdecznie witamy! :D poprosimy o zdjecia i wiecej szczegolow z waszego zycia - co sunia je, gdzie spi, jak sie zachowuje... Pisz jak najwiecej i nie martw sie sylwestrem - niektorzy spedza go na dogomanii... Wiec byloby fajnie, jakby bylo co czytac Quote
Matisse Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Witam, rownierz czekam na szczegoly z Waszego zycia :lol: Quote
Tagir Posted December 31, 2003 Author Posted December 31, 2003 Dziękuję za powitanie !!! Szelmina moja to psiak strasznie kochany.Jak pisalem mam ja od 1,5 roku i dopiero co ochłonołem ze szczenięcych wariacji :) Cały czas karmiłem ją naturalnie bo miala problemy z przyswajaniem suchego i szczerze powiem że mialem juz dość tych zabiegow z przygotowywaniem pokarmu.Od 2 miesiecy dostaje Eukanube i jest wszystko O.K. jak na razie no i ja odpoczywam.....Prawie rok temu zmnienilem pracę na troche mniej platną ale za to dajaca mi dużo wolnego czasu.Mysle , że oboje na tym skorzystaliśmy :evil_lol: Niestety Szelma nie lubi długich spacerów i trzeba wiele perswazji zeby pójść do lasu choć mamy go blisko.Za to jak juz tam dotrzemy to zaraz wraca jej dobry humor:) I jakos czas leci..... 2 miesiace psince przydarzyła sie druga w jej życiu cieczka.Znów było smiechu co nie miara jak chodziła w majtkach .My jak my ale znajomi czasem sikali w majtki.Szelma chetnie je nosila jak przystało na prawdziwa Damę tylko od czasu do czasu zaciągała je zębami bardziej na grzbiet :) Mamy to na szczescie juz za soba za to szykuje sie nam ciąza urojona........ szczęście w nieszczęsciu ze Altacet jest juz w maści i obedzie się bez wielkich mokrych kompresów. To tyle o nas na razie.....:) Zdjecia chetnie prześle tylko podpowiedzcie czy na wasze maile czy mozna gdzies tutaj? pozdro jahu11+Szelma Quote
Franco Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 To ja tez sie zapisuje na zdjecia!!! :D adresy e-mail sa na samym dole kazdego postu:) P.S wystawiales juz swoja suczke? i jak sie ukladaja jej kontakty z innymi psami? Quote
tunio Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 ja takze zapisuje sie na foty.... wilczarz2@wp.pl Quote
tufi Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Ja tez, ja tez! Mnie wybierz, mnie! 8) Zdjecia mozesz wkleic tutaj albo wylac nam mailem lub poprosic Monike o wstawienie do galerii bulli na stronie http://puma.hbz.pl Quote
Tagir Posted December 31, 2003 Author Posted December 31, 2003 O.K. juz wysyłam tylko emiliany pospisuje :) Quote
Tagir Posted December 31, 2003 Author Posted December 31, 2003 Wystawiłem Szelminke jak dotad raz na Bulliadzie w Zaniemyślu była druga na 3 w młodzieży.Planowaliśmy tez Miedzynarodową w Poznaniu ale cóz na 4 dni przed wypadła cieczka.Nie chcialem kombinować z chemią i tamponami ;) więc sobie podarowałem.Teraz jeszcze nie zaplanowalem nic ale z pewnoscia pojeździmy tu i tam.Jeżeli chodzi o kontakty z innymi psami Szelma jest straszną figlarą i z kazdym psem najchetniej szalała by do upadłego;)Doszły mnie słuchy że z BS mozna miec agresywnego psa......... ja nie mam z tym problemu i dowiedziałem sie o czyms takim niedawno.Szelma nigdy nie była agresywna pomijając jeden raz kiedy to taki foxik sie na nia uparł i koniecznie chciał ją podgryźć to go pogoniła ale nawet nie kłapneła zębami :lol: A jak tam wasze bule tez chciałbym któregoś zobaczyć -PLIS :multi: Quote
MSMIMI Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 A i o mnie proszę nie zapomnieć! msmimi@wp.pl napisz cos więcej jeszcze o buliku! agresja to kwestia szcześcia jaki osobnik Ci się trafi i w wielkiej mierze wychowania- nic tylko gratulować!!! Quote
Matisse Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Piekna sunia... pozostaje tylko pogratulowac :D Quote
tunio Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 oto moj "bulik" :wink: http://www.lukrowi.pl/galeria/index.php?p=2&id_section=345&id_picture=4099#section Nieprawdaz ze bardzo "typowy" :lol: Dalsze zdjecia sa lepsze niz to pierwsze..... Quote
Tagir Posted December 31, 2003 Author Posted December 31, 2003 Dzięki ! Jestem w niej zakochany wiec tym wieksze dzieki;) Patrze tez na nia pod innym kątem i wiem ,że pewnie nigdy nie zajmie I lok.na otwartej... Jednak wystarczy mi taka jaka jest :lilangel: Quote
Tagir Posted December 31, 2003 Author Posted December 31, 2003 No tak :lol: Typowa sylwetka gdzies u zarania rasy :D Śliczny - no i nie trzeba się schylac żeby zajrzec w oczka :wink: Quote
MSMIMI Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 hm... a ja nie moge pochwalic bulinki bo nie dostałam zdjęcia na email :( Quote
Tagir Posted December 31, 2003 Author Posted December 31, 2003 Wysłałem na msmimi@wp.pl ....czy dobry adres? Quote
MSMIMI Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 dobry dobry adres , może tylko cos poczta szwankuje w sylwestra:) dzięki za wysłanie! poczekam jeszcze chwilke bo zaraz się zmywam :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
tufi Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 ja tez nie dostalam :( jakby co: tufi@interia.pl Zdjecia Beri sa na stronie http://puma.hbz.pl w dziale galeria - tylko to sa takie starsze zdjecia, jak byla mala, najnowsze mam na papierze, jeszcze nie zeskanowane, a ciutke starsze na kompie - tez moge wyslac chetnym :) Quote
MSMIMI Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 no to ja poprosze tufi msmimi@wp.pl i spadam juz na dzikie harce siem wybieram :laola: :laola: :laola: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Tagir Posted December 31, 2003 Author Posted December 31, 2003 Ja też się piszę tufi na te z kompa !!!!!!!!!!! Spadam na BAL :lol: :BIG: Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2004 Quote
tufi Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 no to se spadajcie na te bale :P Ja z suczkami zostaje :D Maile powysylam jutro :) Szczesliwego Nowego Roku! Spelnienia marzen i pragnien oraz zadowolenia z przyjaciol - szczegolnie czworonoznych :D :drinking: :B-fly: :BIG: :lilangel: :popcorn: :laola: Quote
Recommended Posts