paulinka3434 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [FONT="Verdana"][SIZE="6"]SARA[/FONT] Sara jest Cocker Spanielem Angielskim, urodziła się 18 maja 2011r., jest psem bez rodowodu. Od zawsze w naszym domu gościł pies- był to jamnik, ale chorował i musieliśmy go uśpić:placz:. Lubię spędzać aktywnie wolny czas więc poprosiłam o spanielka. Sarunia ma teraz niecałe 3 miesiące:loveu:. Choć jest jeszcze mała to jej charakter idealnie pasuje do wzorca rasy. Jest małym indywidualistą, gryzie wszystko co napotka, ale jest moim małym pieszczochem:p. Uwielbia aportować, gdy jesteśmy na spacerze nie ominie żadnej kałuży- we wszystkich się tapla:lol:.Jest żywiołowa i zawsze skora do zabawy. Jest bardzo inteligentna i pojętna w wieku 8 tygodni nauczyłam jej: siad, aport i leżeć:cool3:.Oto moja Sarunia:loveu:: Quote
Soko Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Poznaję moją Happy :D dlaczego te psiaki muszą rosnąć.. :D Quote
Recommended Posts