Jump to content
Dogomania

Herkules zwany...Major:)))

Recommended Posts

Posted

Herkules w nowym domu:)))

ale jestem mokry...

a teraz wyschnę w łożeczku...

11 listopada
Herkules teraz nazywa się Major:))) Piesek musiał byc bardzo bity bo wszystkiego się boi, nawet wyciągniętej ręki a nie mówię już o stuknięciach i puknięciach domowych:)))

18 listopada
Wszystkie podłogi i dywany są już obsikane ze szczęścia. jezdzi w samochodzie na przednim siedzeniu. Wolę go zabierać ze sobą bo Jak na razie cały dom "leczy rany";) z jego obecności.. Dywany zostały pozbawione frędzli i wygryziona jedna dziura,, zjedzona doniczka plastikowa razem z częscią ziemi. Kwiatek ocalał:))), zjedzony kocyk i trochę gazet.

Czy te oczy mogą kłamać??? Udko jeszcze nie wiedziało, ze zostanie zjedzone w ciagu 2 dni

zasłużony odpoczynek po zabawie

odpoczywać można także na grzbiecie:)

20 listopada
Wczoraj Major był ze mną w pracy:))) szalał po korytarzach ślizgajac się i jeżdząc na chodnikach . Na szczęście nie było szefowej i nikt tego nie widział:)

ogólnie straty w tym tygodniu to: rozgwiazda (bez rogów) z zabawek kosteczka drewniana w strzępach, gumowe udko w strzępach. mimo wszystko jest to najukochańszy piesek jakiegokolwiek miałam, taki słodki, ciągle sie bawi i gania po ogrodzie jak szalony. Musi się wybawić bo najwidoczniej nie miał takiej okazji

22.11.06
trawa tak przeorana ze na wiosne bedzie od razu można siać na nowo bez glebogryzarki :)))))))

Posted

ALE SLODZIAK:loveu:

eh i widac ze szczesliwy w nowym domku:loveu: co prawda nieznam jego historii ale podejzewam z tego co piszesz ze najlepiej to on nie mial...
pisz czesto jak zmienia sie jego zachowanie i wogole:)

Posted

Majuś jest na etapie wykańczania wszystkich much które zostały w domu po lecie:). Najbardziej lubi gryźć wszystko co drewniane i drzeć szmatki na drobne kawałeczki. całą noc przesypia w łóżeczku w różnych dziwnych pozach. Oczywiście łepek trzyma na poduszce, najlepiej oddychając mi w twarz. :eviltong:. Jeszcze nie może zostać sam w domu na dłuzej, bo potem tak sie cieszy ze nie można go uspokoić, więc dużo jeżdzi samochodem i to na przednim siedzeniu:loveu:

Posted

Widzę, że Majorek ma już grono starych i nowych wielbicieli więc wklejam pare fotek. Niestety nie mam zbyt wiele czasu na zdjęcia ale w koncu idą święta i Majorek napewno przemówi ludzkim głosem:) więc postaram się zdać relację z nadchodzących wydarzeń. Na razie spędza czas na odpoczywaniu i zabawie. Wydaje mi się ze troszkę zmieniła mu się sierść. Jest trochę ciemniejszy na grzbiecie (być może to po tym zabiegu u fryzjera)i przytył parę kilo. Wspaniale się bawi, naprawdę ciężko jest go zmęczyć.

wygrzewam się na słoneczku

nie ma to jak u Pana na kolankach i na ulubionej poduszeczce:)

kosteczka musi być zgryziona koniecznie jeszcze dzisiaj!!!

Posted

hehehe...charakterek ma jak moja Młoda, zniszczyć, zamordować zabawki to jej cel życia;)

btw. Pamiętam Herlulesa vel Majora jeszcze z PwP. Dobrze, że tamtych okolic nei musi już zwiedzać:)