Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo Sadziu ma urok osobisty po pani-czyli mnie... Po za tym moj komp zastrajkowal i nie moge wkleic zdjec nawet do Naszej Klasy. Wy nawet nie wiecie jak ja sie ciesze, ze on trafil do mnie... Teraz moj dom juz nie jest taki pusty i czuje, ze wlasnie Sadzika mi brakowalo na obczyznie...

Posted

tu dziekować trzeba Pani wet.... ktora go nie upila a zglosila do adopcji , mimo ze sama nie ma bullowatego ale je kocha
:)

My rwoniez sie cieszymy ze Saduś ma sie pysznie a Wy razem z nim;]

Posted

Apbt_sól dobrze, ze go nie upila....;)
dzieki stokrotne pani wet:modla::modla:, dzieki wszystkim innym za pomoc w ratowaniu Sadzislawa. Dzieki za moje malenkie szczescie, ktore mi pierdzi co noc w poduszke... :sleep2: za ten nochalek do calowania. Chyba sie starzeje, bo sie rozczulam.
W kazdym badz razie kocham go bardzo... i zaluje, ze Sadzio nie lubi innych piesiow bo chetni bym wziela jakas sierotke jeszcze. Pozyjemy, zobaczymy...
Sadziu obala wszelkie mity psa mordercy, ludzie, ktorzy do mnie przychodza i panicznie boja sie psow(takich normalnych) zakochuja sie w Sadziku. Moja kolezanka adoptowala amstaffka ale w nl...Nie miala czasu na podroz do polski i szukanie psa. Ostatnio Sadzio zaznajamial sie z 7mcznym bobo. Mama drzala ze strachu a Bobo klepalo Sadzia po czasce. Sadziu w podziece oblizal mu twarz i rece. Nikt nie ucierpial na ciele. Poniewaz u mnie w domu przewija sie mnostwo ludzi i czesto z dziecmi, musialam nauczyc Sadzia,ze to nic zlego... Ze dzieciom np mozna podkrasc cukiereczka... pobawic sie... wysmyrac... Ale te co mniejsze a zwlaszcza blizniaki, ktore mozna zobaczyc na zdjeciach, opieraja sie o sciany jak wchodza do mnie... Zeby ich Sadzio nie poprzewracal... Miodzio... Jestem zakochana we wlasnym psie...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Dorisben']Sadzio ma nowe zdjecia na NK... Zapraszamy... ciotki... :diabloti:

byłam :p

Jamnicza Rodzinko ....bo bullowatych nie da się nie kochać tylko niektórzy o tym nie wiedza ;)

• 2 months later...
Posted

[quote name='Dorisben']:multi: Juz wiem jak wsatwiac zdjecia to wam teraz nawiskam...zdjec. Ale ja za to nie widze tłumów cioć:mad:
Mam nadzieje, ze sie frekwencja poprawi :lol:

[FONT=Arial]ciotki śnieg zasypał ...:evil_lol:[/FONT]

Posted

na pewno wzrosnie ogladalnosc, gdyby nei spsuty net...grrr... ale sto lat dla Sadzislawa-Bączysława... nadal pamietam jego baczki:razz: niezapomniane przezycie :lol:

on jest piekny...

Posted

[SIZE=3][SIZE=4]APELUJĘ O POMOC DLA NAPALMA!!!
WŁAŚCICIEL PRZYTULISKA ZABAWIA SIĘ W WALKI PSÓW!!!
:angryy::angryy::angryy::angryy:

BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI

BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!!
to jego wątek:

okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23