Alicja Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 :evil_lol::evil_lol: ledwo się pokazała to już kijem wywija;) Quote
Dorisben Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dorota Wisniewska rotterdam bez polskich znakow:multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ślicznie Sadziu wygląda.:loveu: Quote
Dorisben Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bo Sadziu ma urok osobisty po pani-czyli mnie... Po za tym moj komp zastrajkowal i nie moge wkleic zdjec nawet do Naszej Klasy. Wy nawet nie wiecie jak ja sie ciesze, ze on trafil do mnie... Teraz moj dom juz nie jest taki pusty i czuje, ze wlasnie Sadzika mi brakowalo na obczyznie... Quote
Apbt_sól Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 tu dziekować trzeba Pani wet.... ktora go nie upila a zglosila do adopcji , mimo ze sama nie ma bullowatego ale je kocha :) My rwoniez sie cieszymy ze Saduś ma sie pysznie a Wy razem z nim;] Quote
Dorisben Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Apbt_sól dobrze, ze go nie upila....;) dzieki stokrotne pani wet:modla::modla:, dzieki wszystkim innym za pomoc w ratowaniu Sadzislawa. Dzieki za moje malenkie szczescie, ktore mi pierdzi co noc w poduszke... :sleep2: za ten nochalek do calowania. Chyba sie starzeje, bo sie rozczulam. W kazdym badz razie kocham go bardzo... i zaluje, ze Sadzio nie lubi innych piesiow bo chetni bym wziela jakas sierotke jeszcze. Pozyjemy, zobaczymy... Sadziu obala wszelkie mity psa mordercy, ludzie, ktorzy do mnie przychodza i panicznie boja sie psow(takich normalnych) zakochuja sie w Sadziku. Moja kolezanka adoptowala amstaffka ale w nl...Nie miala czasu na podroz do polski i szukanie psa. Ostatnio Sadzio zaznajamial sie z 7mcznym bobo. Mama drzala ze strachu a Bobo klepalo Sadzia po czasce. Sadziu w podziece oblizal mu twarz i rece. Nikt nie ucierpial na ciele. Poniewaz u mnie w domu przewija sie mnostwo ludzi i czesto z dziecmi, musialam nauczyc Sadzia,ze to nic zlego... Ze dzieciom np mozna podkrasc cukiereczka... pobawic sie... wysmyrac... Ale te co mniejsze a zwlaszcza blizniaki, ktore mozna zobaczyc na zdjeciach, opieraja sie o sciany jak wchodza do mnie... Zeby ich Sadzio nie poprzewracal... Miodzio... Jestem zakochana we wlasnym psie... Quote
JamniczaRodzina. Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja pomimo ,ze jestem od lat zajamniczona to mam sentyment do bulowatych one mają coś w sobie ,że na ich widok serducho mięknie.:loveu: Quote
Dorisben Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Sadzio ma nowe zdjecia na NK... Zapraszamy... ciotki... :diabloti: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Dorisben']Sadzio ma nowe zdjecia na NK... Zapraszamy... ciotki... :diabloti: byłam :p Jamnicza Rodzinko ....bo bullowatych nie da się nie kochać tylko niektórzy o tym nie wiedza ;) Quote
JamniczaRodzina. Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja też byłam fotki pięknea najpiękniejsza ta w łóżeczku z dziećmi.Jest super:loveu:Alicjo masz rację :p Quote
Dorisben Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 i jeszcze.... i jeszcze i jeszcze i jeszcze Quote
Dorisben Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 w koncu odkrylam jak dodawac zdjecia a Sadziu mial wczoraj urodziny...:new-bday::BIG::tort: 20.02.2009 minely dwa latka od adopcji Quote
Dorisben Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Najcudowniejsze cudo na swiecie... lubie witaminki i kradne panci jabluszka moja corka chciala zrobic z niego deske do plywania... nie udalo sie... i czego mi jeszcze trzeba... Quote
Dorisben Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Znalazlem wspolny jezyk z babcia Janka i...malutki... i jak fajnie w jeziorku " class="ipsImage" alt="">" rel="external nofollow noopener">http://img14.imageshack.us/img14/moje2007i2008527cc0.jpg/1/w320.png i dalej jako rybka a to moja mama z moim mężem Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Arial]Sadzik :multi:100 LATEK [/FONT][FONT=Arial]Aleś się Ciotka rozszalała ;)[/FONT] Quote
Dorisben Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 :multi: Juz wiem jak wsatwiac zdjecia to wam teraz nawiskam...zdjec. Ale ja za to nie widze tłumów cioć:mad: Mam nadzieje, ze sie frekwencja poprawi :lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Dorisben']:multi: Juz wiem jak wsatwiac zdjecia to wam teraz nawiskam...zdjec. Ale ja za to nie widze tłumów cioć:mad: Mam nadzieje, ze sie frekwencja poprawi :lol: [FONT=Arial]ciotki śnieg zasypał ...:evil_lol:[/FONT] Quote
Dorisben Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 :shake:oj a u mnie takie sloneczko... zaraz pranie na balkon wywieszam... Quote
mrowa23 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 na pewno wzrosnie ogladalnosc, gdyby nei spsuty net...grrr... ale sto lat dla Sadzislawa-Bączysława... nadal pamietam jego baczki:razz: niezapomniane przezycie :lol: on jest piekny... Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [SIZE=3][SIZE=4]APELUJĘ O POMOC DLA NAPALMA!!! WŁAŚCICIEL PRZYTULISKA ZABAWIA SIĘ W WALKI PSÓW!!!:angryy::angryy::angryy::angryy: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
Dorisben Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 podesle wam jutro cosik... szkoda bidulki a takich jest jest mnostwo... Quote
Recommended Posts