mrowa23 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 slicznie synus sie prezentuje a fotki z dzieciakami zawsze mnie jakso takos rozczulaja... Quote
Dorisben Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a my wlasnie wrocilismy sobie z Sadzikiem ze spacerku. W zwiazku, ze goraco sadzik sobie poplywal... Zdjec nie ma, bo sie bateria na spacerze wyladowala... Quote
Dorisben Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :mad:Gdzie te ciotki..... Poginely gdzies.... Szelek nie kupilismy w pl ale Sadzio zgubil dwa kilo. Z ciocia Ala sie nie spotkalysmy, bo gdzies sobie pojechala :shake: Ale juz jestesmy w domciu i nawet do was piszemy Quote
mrowa23 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ciotki zyja zyja ale zabiegane a do tego upal wykancza.. sadziu lzejszy sie robi? no no ciotka.. wieka pochwala brawo oby tak dalej:) Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :shake:bo Ciotka Alicja zabiegana i rozjeżdżona była poza miejscem zamieszkania ....i dziecię egzamina zdawało ...a przemieszcza się środkami komunikacji mniej lub bardziej publicznej , więc czasu mało :cool1:ale co się odwlecze to nie uciecze ;) Quote
mrowa23 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 przepraszam ze offuje ale szukam pomocy gdzie sie da http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112500 Quote
mrowa23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 dziekuje bardzo dorka, nie wiem jak juz dziekowac ludziom takim jak ty w watku podanym napisze rozliczenie jak tylko dojdzie niespodzianka.. dziekuje bo na prawde juz nei wiem jak sie odnalezc w tym wszytskim :( Quote
Dorisben Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 my nie chcemy podziekowan. To dla innych psiakow. Jak mi sie cosik na polskim koncie namnozy to ci podesle, bo teraz nie mialam duzo. Mam nadzieje, ze ci sie przyda-jutro bedziesz miala kase na koncie. :p Buziaki od naszej rodzinki Quote
Dorisben Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 :diabloti: czy ktos ma tutaj skype ??? Bo bym wyslala zdjecia Sadusia a ciocia Ala jest zajeta... Quote
mrowa23 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ja mam skypa mrowcia23 ale nie dziala mi mikrofon i sluchawki ale zdjecia mozna przeslac :D Quote
Dorisben Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja juz cie znalazlam, teraz tylko musisz mi odp i posylam zdjecia. :multi: Quote
Dorisben Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 :mad: nie ma cie i nie ma..... niedobrze.... Kto inny ma skype??????? Quote
mrowa23 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 no troszku mnie nie bbylo... mam ostatnio urwanie glowy... Quote
Dorisben Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Mrowa gdzie jestes, wstretna ty!!!! :lmaa::helo: A Sadzik ma niedlugo prawdziwe urodziny... Quote
mrowa23 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ekhm...ja jestem jestem eee no jestem prawie.. powoli nie wiem jaks ie nazywam ale jetem ;) Quote
Dorisben Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI-CUDOWNA WIADOMOŚĆ OD 1 CZERWCA W HOLANDII ZMIENIONO PRAWO-MOŻNA MIEĆ ASTY I PITKI POD WARUNKIEM, ŻE NIE BĘDZIE SIĘ ICH ROZMNAŻAĆ. CZY TO NIE CUDOWNA NOWINA AKURAT PRZED SADUSIA URODZINAMI.:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:SUPER [/FONT] Quote
andzia69 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dorisben napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI-CUDOWNA WIADOMOŚĆ OD 1 CZERWCA W HOLANDII ZMIENIONO PRAWO-MOŻNA MIEĆ ASTY I PITKI POD WARUNKIEM, ŻE NIE BĘDZIE SIĘ ICH ROZMNAŻAĆ. CZY TO NIE CUDOWNA NOWINA AKURAT PRZED SADUSIA URODZINAMI.:multi::multi::multi::multi::multi: cudowna wiadomosć!!!:multi::multi: Prosze o pomoc w imieniu psów przebywajacych pod opieką Fundacji AST na rzecz zwierząt niechcianych http://pl.youtube.com/watch?v=ZbCtmymoolY Jesli jeszcze nie oddałeś/aś swojego głosu, to proszę poświęć 5 minut, zarejestruj się na stronie http://www.krakvet.pl/forum/ potrzebny jest tylko mail na który zostanie wysłany link aktywacyjny, po kliknieciu na ten link wystarczy wejsć na stronę http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137 i zagłosować na AST-fundacja na rzecz zwierzat niechcianych to tak niewiele a pomoże Fundacji w ratowaniu kolejnych porzuconych, chorych i potrzebujacych opieki psów, dzięki Twojemu głosowaniu, Fundacja otrzyma pomoc od Internetowego sklepu Krak-Vet, która teraz jest jej niezwykle potrzebna, Twój głos nic nie kosztuje a moze bardzo pomóc, a Ty będziesz miał/a na swoim koncie o jeden dobry uczynek wiecej Jeśli jesteś ciekawa/wy jak wiele Fundacja robi dla swoich podopiecznych wejdź na stronę http://www.fundacja-ast.pl/ Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do namowy znajomych do głosowania Dziękuje z całego serca za każdy oddany głos Quote
Dorisben Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 powiedzialam Sadusiowi, ze ciocie go nie kochaja. Obrazil sie a jak. A ja sie pytam czemu ciocie nie odwiedzaja nas?? Sadziu zaczal odchudzanko w szeleczkach z obciazeniem. Zaczelismy pare dni temu a to dlatego, ze moje malenstwo mialo chora lapke, przeswietlenie nic nie wykazalo. Sadus sie bardzo oszczedzal przez jakis czas. Teraz nie kulejemy i zaczynamy zrzucac brzuszek. :multi: Quote
Dorisben Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 a po za tym zapraszam na nasza-klasa, tam sobie mozecie poogladac Sadzislawa. Dorota Wisniewska Rotterdam Quote
Dorisben Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Alu dzieki za zaproszenie, jeszcze efektow nie ma, bo dopiero zaczelismy trenowanko. Tym bardziej, ze jak pisalam wczesniej Sadziu musial sie oszczedzac i malo co chodzil. Efekty bedea obiecuje. No i niedlugo zaczyna pracowac pan Sadziu... tzn oboje zaczynamy:lol: Quote
Apbt_sól Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 To czekamy na nowe Grubego foty :loveu::evil_lol: Quote
Dorisben Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jaki gruby :mad: poki co na nasza klase zapraszam Quote
Recommended Posts