Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uwaga zaraz zdjecia......
prawie wszystkie w ruchu czyli dalsza czesc jak ja sobie lubie dyndac i dla Mrowy niespodzianka.
To w rozowym staniku jest z zeszlego roku a Sadzio tam wyglada jak rodowita holenderka w stroju ludowym:loveu:

Posted

a ta czarna dama to Tequila, specjalnie dla Mrowy.
Prawda ze Sadzislaw to najpiekniejszy psiak na swiecie.... Jak ja kocham to moje malenstwo...
Jak nie spadnie deszczyk, bo cos dziwnie na dworze to jedziemy na grilla do znajomych-tam kawalek ogrodka wiec beda zdjecia bez smyczy

Posted

a ze gdie jest teq bo ja slepa jestem?
heh ja zazdrozcze grubszych psow po trochu bo u mnei fana to jak szkapa choc teraz to jzu ekhm taka jak na nia w miare utytana szkapa...ale wpierdziela 2 kg zarcia dziennie to inaczej
violus skarbie piach w zebach trawa we wlosach i gatkach to jest to co tygryski lubia najbardziej- wiesz fana musi koneicznie przywitac sie z kazdym teraz i natychmiast a zapomina ze ja trzymam drugi koneic smyczy...ehhh
ale po prostu ubaw po pachy mam jak czytam was ciotki;)

Posted

no te nasze psiaki to chyba naprawde myślą że są ratlerkami :cool1:

buuhahahha..ja to juz wiem jak Klocek reaguje w jakich sytuacjach i jak mam możliwość to wtedy łapie sie drzewa :evil_lol::evil_lol:ale jak se przypomne jak był u tesciowej, a ta z nim wyszła... a on zobaczył auto i myslał ze to my .... buuuhahhahahahahha... kolana zdarte jak małolat :laugh2_2::laugh2_2: dłonie przez miesiąc nie do użytku bo piekło i szczypało :roflt::roflt: kostka chodnikowa zwinieta w rulon :evil_lol::evil_lol: a ten gupecek podobno stanął nad leżącą teściową i powiedział ... "o co chodzi:roll: ... ja tylko przyspieszyłem kroku :evil_lol:" buuhahhahahah

fotecki jak zwykle cacy... szczęściarz z tego Sadzika... i jak se pomysle że jakiś doopek go zaprowadził do uśpienia :mad:

a Teq... mrrrrrrrrrrrr... czarnuszka :loveu::loveu:

Posted

Mrowa no wiesz co???? Tequni niepoznajesz, dla przypomnienia zdjecie nr 4!!!!
Slonko swieci wiec za jakies 30 min zbieramy sie na metro a potem tramwaj i juz u ciotki Magdy bedziemy latac i deptac kwiatki a co! Moze znowu od kotka dostanie po mordce, ostatnio dostal-kot nie chcial sie zakolegowac. No i sadzik oberwal, krew sie lala :shake:

Posted

[quote name='Dorisben']Mrowa no wiesz co???? Tequni niepoznajesz, dla przypomnienia zdjecie nr 4!!!!
Slonko swieci wiec za jakies 30 min zbieramy sie na metro a potem tramwaj i juz u ciotki Magdy bedziemy latac i deptac kwiatki a co! Moze znowu od kotka dostanie po mordce, ostatnio dostal-kot nie chcial sie zakolegowac. No i sadzik oberwal, krew sie lala :shake:

nie zapomnij aparatu :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']nie zapomnij aparatu :razz::razz:

krwiów sie nie da ufocić .....a mają być foty w ruchu :grins:

czekam na następne fotaski mruczusia :loveu::loveu::loveu:byście słyszały jak Sadzik cudnie mruczy do mikrofonu , jak słodko szczeka :loveu::loveu::loveu:.......

Dorota ...nadal mam smaka na pierogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mrowa23']a bo mis ie 4 fota nie otworzyla bo ja na iplusie jade teraz i mi uli jejcia jakie slloneczka...ehh lezka w oku..i aparat koniecznie!

:crazyeye::crazyeye:a ja się zastanawiałam co to za nowy specyfik :roflt:

Posted

wrocilismy wlasnie przed chwila i od razu siadam do kompa. Alicja jak dalej masz smaka na pierogi to zapraszam, mam dwie paczki w lodowce. Aparat byl, zdjecia sa i wczorajsze i dzisiejsze. Morda poobdzierana od opony, pies padniety. Jak Ala nie ma mnie dosc to pozniej jej podesle albo jutro. Ale sie chlopak nameczyl, nawet sluzyl dzieciakom jako sila pociagowa do ciagniecia motorku. Zobaczycie na zdjeciach. dzielnie lapal banki mydlane i nawet nie zjadl blizniakow choc czasem mial ich dosc....:roll:

Posted

[quote name='Dorisben']wrocilismy wlasnie przed chwila i od razu siadam do kompa. Alicja jak dalej masz smaka na pierogi to zapraszam, mam dwie paczki w lodowce. Aparat byl, zdjecia sa i wczorajsze i dzisiejsze. Morda poobdzierana od opony, pies padniety. Jak Ala nie ma mnie dosc to pozniej jej podesle albo jutro. Ale sie chlopak nameczyl, nawet sluzyl dzieciakom jako sila pociagowa do ciagniecia motorku. Zobaczycie na zdjeciach. dzielnie lapal banki mydlane i nawet nie zjadl blizniakow choc czasem mial ich dosc....:roll:

Dorotko ...czy fotaski zatrzymasz do jutra :oops:....uciekł psiaczek którego odwoziłysmy z Magdą -Clockwork do adopcji ...i cały dzień mamy młyn ...staramy się wrzucać ogłoszenia gdzie się da , szukamy wszelkich kontaktow w tamtych okolicach i chyba nam się szykuje wyprawa poszukiwawcza a na dodatek TZ uczulony na pyłki zapuchł mi i wygląda jak królik angora ...:shake:a musi dojechać po Magde aby ona dalej mogła prowadzić samochód ....dziś wszystko przeciwko nam :shake:....ale fotaski wrzucę ,jak wrócę jutro możesz podsyłać

Posted

oczywiscie, ze zatrzymam. Mojego Sadzika??? Oj, zycze Wam abyscie pieska szybko znalazly. ja tez alergik ale jeszcze nie smarkam. W tamtym roku mialam fajne tabletki na ta alergie, nawet malo smarkalam po nich.:niewiem:

Posted

[quote name='Dorisben']oczywiscie, ze zatrzymam. Mojego Sadzika??? Oj, zycze Wam abyscie pieska szybko znalazly. ja tez alergik ale jeszcze nie smarkam. W tamtym roku mialam fajne tabletki na ta alergie, nawet malo smarkalam po nich.:niewiem:

Dorotko jak jesteś na kompku podsylaj foteczki ....szykuję obiad na jutro ...żeby było co zjeść jak wrócimy ....więc fotki moga się ściągać ......

kurcze mam mentlik w głowie ......tak mi żal naszego Kudłaczka :-(