Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrówka Sadzik kochany , grzeczny bądz i słuchaj Pani :diabloti:
wielu wielu lat ,100000 lat od ciotki Violki

:loveu::loveu::loveu::loveu::B-fly::B-fly::klacz::klacz::new-bday::new-bday::laola::beerchug:

Posted

:diabloti: torcika nie ma, bo talia za szeroka. Ale szybko minelo....
Wycaluje go ale delikatnie, bo nie wiem czy od tego nie jest opuchniety i dlatego wyglada grubooooo

:painting:

• 1 month later...
Posted

nie dam rady wrzucic na zadna poczte, moge tylko wyslac na skype.... niestety
Sadzik jeszcze nie odchudzony.... Dopiero kupie mu te obroze pod koniec kwietnia niestety...

Posted

[quote name='Dorisben']nie dam rady wrzucic na zadna poczte, moge tylko wyslac na skype.... niestety
Sadzik jeszcze nie odchudzony.... Dopiero kupie mu te obroze pod koniec kwietnia niestety...

poślę Ci na PW

Posted

[quote name='clockwork']a ja lece jak goopia.. bo liczyłam że już te foty są :evil_lol::evil_lol: potkłam sie w biegu, prawie zęby se wybiłam :roll::evil_lol:

poka jamę ustną i uzębienie :grins:

Posted

Bandyta wymiata :)
No gruby jak tucznik - ciotka jak tylko bedziesz miala obroze zaczynaj z nim ostro tyrać :razz: , cobyśmy na lato widzieli pieknie odchudzonego Sadzika .

Foty super! :razz:

Posted

dorka... tucznik to bylo delikatne okreslenie...on jest strasznie upasiony... musi zrzucic wage... obroza obroza ale idzie wiosna dlugie spacery i bardzo malo jedzenie 100g rano 100 wieczorem i koniec i dopoki nei zrzuci wagi nic wiecej a ruchu bardoz duzo sadziu uwielia patyki i pileckzi itp ma za tym szalec biegac i sie ruszac...porownaj sobei jak on wygladal jak byl w walbrzychu czy u mnie w poznaniu a jak teraz wyglada...