Dorisben Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 a to z wczorajszej nocy, jak moje dzieciaczki spaly w moim lozku :mad: Quote
mrowa23 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 dobrze widziec synka.... dorka zarejestruj sie na www.fotosik.pl potem przez program fotosik menager (do sciagniecia z fotosika) ladujesz zdjecia na swoj profil na fotosiku a w tym programie masz okno i tam "bezposredni llink do zdjecia" ustawisz i potem kopiujesz pojedyncze lilnki i wklejasz w amke ktora ci wyskakuje po kliknieciu na obrazek na dogo;) Quote
CASIA&ttb Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Sadek.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 i co?? to wszystko?? :razz::razz: czuje niedosyt :cool1: czekałam całe wieki... i tylko 2 foty?? dawać dalej dawać :grins: noooooo... i standartowo mizianiec dla sadosława i buzior w faflucha :loveu::loveu::loveu: i dla tego cuda śpiacego obok też buziaczek ;) Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :loveu::loveu::loveu:sama słodycz :loveu: http://images31.fotosik.pl/78/d5fffa21f6e8f983med.jpg Quote
modliszka84 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 chyba na dzisiaj koniec, bo ten mój głupi Skype zasysa tylko po 1 fotce i potem szlag go trafia... wiec odebrałam tylko 2 fotki, reszta zaginęła w czasoprzestrzeni :p Quote
clockwork Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 modliszka84 napisał(a):chyba na dzisiaj koniec, bo ten mój głupi Skype zasysa tylko po 1 fotce i potem szlag go trafia... wiec odebrałam tylko 2 fotki, reszta zaginęła w czasoprzestrzeni :p no to niepocieszona ide spać....:placz::roll: dobranoc Sadzibąku (dalej tak masakrycznie pierdzi jak u mrówy?? :razz::razz::evil_lol:) dobranoc dziewczynki.... :Rose: Quote
Dorisben Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :lol: nie nie smorodzi tak jak u Mrowy a to dlatego, ze po suchym jedzonku baczki nie smierdza mocno. Czasem jak cos mu sie dorzuci do suchego to od razu po baczkach czuc. Zaraz sprobuje przeslac do ciotki Agi cos jeszcze, bo ja musze kompa oddac na 2-3 dni i nie mam sensu zebym sie mordowala z fotosikami itp jak onni tak mi wszysko wyczysci....:shake: Quote
mrowa23 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 jak co to pameitaj ze zawsze mozesz mi na poczte powrzucac;P Quote
Dorisben Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 tylko, ze jak chce to zrobic to.... lepiej nie pisze. Pomecze troche Age o ile to wytrzyma a jak komp wroci z czyszczenia to ja sie sama pomecze.. ;) Quote
mrowa23 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 grubasek kochany...co tam u synka w ogole slychac? cos rzadko do nas zagladacie na forum, dzisiaj z casia ogladalysmy dwie fotki ktore nosilam jeszccze w komorce i wpominalysmy synka..ehh... Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 http://images29.fotosik.pl/144/2c7bcbab60d820e4.jpg o rany julek... to sie Sadzikowi przdarzyło... różowy szalik musi nosić :mdleje: ale nawet w różu jest przecudowny :loveu::loveu: Quote
Dorisben Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 :eviltong: Wcale nie musi nosic-przymierzal tylko-i padl z wrazenia. Co u nas-wszystko w porzadku. Sadzik ma odciski na calym ciele od caluskow. Patrze tak sobie na niego i mysle... jak ci wlasciciele mogli go oddac?? :shake: Sama slodycz. Mnostwo ludzi, ktorzy do mnie przychodza i wydaje im sie, ze te psy to od razu zjadaja-sa rozbrojeni przez Sadzislawa buziakami, wystawiona pupka do smyrania. Nie wspomne o probach siedzenia razem na jednej kanapie. Od razu zmieniaja zdanie :multi: na temat tych "potworkow". Chodzi kolo nogi pieknie, nie ciagnie sie na smyczy. Jak mnie nie widzi 3 min to zaczyna plakac. Synus kochany-a dla mojej mamy wnuczek :lol: Quote
Apbt_sól Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 hahaha jaki szlaik :) slicznie sie ma , ba! nawet pysznie . ciesze sie ze tak ie zadomowił :) i ma rodzinke kochana;) Czesciej musisz fotki dawac :razz: Quote
Dorisben Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :loveu:Niedlugo czyli za 23 dni Sadzik ma pierwsze urodziny!!!! :Dog_run::B-fly::new-bday: Quote
mrowa23 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a torcik bedzie?:> i ja bym prosila o fotke taka jak synus stoi :) Quote
Dorisben Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 I moze jeszcze swieczki zdmu****e..... Mam wiecej zdiec w kompie ale czekam na Age az sie pojawi na skype, bo tam moge wyslac zdiecia... A i wysle ci Tequille jak madam rozwalala sie na mojej kanapie na swieta. Jak tylko Aga sie pojawi to posle jej nastepna porcje zdjec Quote
Dorisben Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no prosze wycieli mi kawalek :mad:, a tam po prostu bylo o tym, ze jak sa swieczki to trzeba je dmuchnac.... Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ciotka możesz wysyłać foty... ostatnim razem oglądałam film na kompie i nie za bardzo mogłam odbierać fotki bo strasznie to buczało ;) Quote
Recommended Posts