Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze widziec synka.... dorka zarejestruj sie na www.fotosik.pl potem przez program fotosik menager (do sciagniecia z fotosika) ladujesz zdjecia na swoj profil na fotosiku a w tym programie masz okno i tam "bezposredni llink do zdjecia" ustawisz i potem kopiujesz pojedyncze lilnki i wklejasz w amke ktora ci wyskakuje po kliknieciu na obrazek na dogo;)

Posted

i co?? to wszystko?? :razz::razz: czuje niedosyt :cool1:

czekałam całe wieki... i tylko 2 foty?? dawać dalej dawać :grins:

noooooo... i standartowo mizianiec dla sadosława i buzior w faflucha :loveu::loveu::loveu: i dla tego cuda śpiacego obok też buziaczek ;)

Posted

modliszka84 napisał(a):
chyba na dzisiaj koniec, bo ten mój głupi Skype zasysa tylko po 1 fotce i potem szlag go trafia... wiec odebrałam tylko 2 fotki, reszta zaginęła w czasoprzestrzeni :p

no to niepocieszona ide spać....:placz::roll:

dobranoc Sadzibąku (dalej tak masakrycznie pierdzi jak u mrówy?? :razz::razz::evil_lol:)

dobranoc dziewczynki.... :Rose:

Posted

:lol: nie nie smorodzi tak jak u Mrowy a to dlatego, ze po suchym jedzonku baczki nie smierdza mocno. Czasem jak cos mu sie dorzuci do suchego to od razu po baczkach czuc. Zaraz sprobuje przeslac do ciotki Agi cos jeszcze, bo ja musze kompa oddac na 2-3 dni i nie mam sensu zebym sie mordowala z fotosikami itp jak onni tak mi wszysko wyczysci....:shake:

• 1 month later...
Posted

grubasek kochany...co tam u synka w ogole slychac? cos rzadko do nas zagladacie na forum, dzisiaj z casia ogladalysmy dwie fotki ktore nosilam jeszccze w komorce i wpominalysmy synka..ehh...

Posted

:eviltong: Wcale nie musi nosic-przymierzal tylko-i padl z wrazenia. Co u nas-wszystko w porzadku. Sadzik ma odciski na calym ciele od caluskow. Patrze tak sobie na niego i mysle... jak ci wlasciciele mogli go oddac?? :shake: Sama slodycz. Mnostwo ludzi, ktorzy do mnie przychodza i wydaje im sie, ze te psy to od razu zjadaja-sa rozbrojeni przez Sadzislawa buziakami, wystawiona pupka do smyrania. Nie wspomne o probach siedzenia razem na jednej kanapie. Od razu zmieniaja zdanie :multi: na temat tych "potworkow". Chodzi kolo nogi pieknie, nie ciagnie sie na smyczy. Jak mnie nie widzi 3 min to zaczyna plakac. Synus kochany-a dla mojej mamy wnuczek :lol:

Posted

I moze jeszcze swieczki zdmu****e.....
Mam wiecej zdiec w kompie ale czekam na Age az sie pojawi na skype, bo tam moge wyslac zdiecia...
A i wysle ci Tequille jak madam rozwalala sie na mojej kanapie na swieta. Jak tylko Aga sie pojawi to posle jej nastepna porcje zdjec