mrowa23 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dziekuej bardzo i nie wiem jak ja go oddam ale jedno jest pewne dopoji nie bede pewna to nie ma mowy o oddaniu chociaz na 5 min sadka... Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 oj, Dorotka, dobrze, ze sie odezwalas, hcyba dla nas wszystkich jest wazne, co tam u Was słychac... Szkoda, ze Sadus musi jednak zmienic dom, ale czasem i tak bywa...Dbaj o swoje zdrowie..:)- to coś poważnego...:(? Mam nadzieje, ze sprawa mieszkania rozwiazała sie jakos. Quote
Apbt_sól Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 W przyszłym tygodniu podesle Ci kaske , prtzepraszam ze tak poźno ale troche w w-ch mamy ruch z psami całe szcxscie na dobre i ciagle sie spłukuje..... ale napewno podesle, mam długi do odebrania:mad::mad: A jak Sadek sie ma co sie dzieje z Twoim zdrowiem??????????? Ciotka nie strasz ze chorujesz ty Wielkie serducho???? boze ja mozesz doświadczac anioły???????????? Quote
mrowa23 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 saddam bedzie mial nowy domek w krakowie...jedziemy tam po 10 lutym zalezy czy w pracy bede miala wolne jak tak to w okolicach 12 jak nie to pojedziemy tam w weekend... myslimy nad zabraniem czako - ta informacja dla uwaznych ciotek ;) ciotki kochane...ciekzo mowic o tym co jest ze mna...ale wierze ze bedzie dobrze... Quote
karusiap Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Mrowa bedzie dobrze!!!!!i nie ma innego wyjscia!!! Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 mrowa23 napisał(a):saddam bedzie mial nowy domek w krakowie...jedziemy tam po 10 lutym zalezy czy w pracy bede miala wolne jak tak to w okolicach 12 jak nie to pojedziemy tam w weekend... myslimy nad zabraniem czako - ta informacja dla uwaznych ciotek ;) ciotki kochane...ciekzo mowic o tym co jest ze mna...ale wierze ze bedzie dobrze... Będzie dobrze, mrowa23, będzie dobrze!!!!!:lol: A co do Czako to wiem gdzie go zabierasz, wiem,że domek dobry, a domek dla Sadka sprawdzony???? Jesli nie to poproś kogoś z Krakowa, dobrze???? Quote
mrowa23 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 domek sprawdzony:) dziekuje za slowa otuchy... Quote
CASIA&ttb Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ciotka nie zapmnij umowy spisać i o kastrowanku powiedz!!! Dorotka będzie dobrze i wiesz o tym-uszy do góry mała :) Quote
mrowa23 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 umowa juz spisana tylko podpisu brak ale to przy spotkaniu juz a z kastrowanka sie rodzina ucieszyla i stwierdzila ze i tak chcialaby to zrobic bo zycie staje sie prostrze:), oczywiscie pieniadze przeslane mi na kastrowanie saddama oddam rodzinie chyba ze postanowia inaczej cyzli ze np chce te pieniadze przeznaczyc na psiaki w potrzebie Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 mrówa... pamiętaj- cokolwiek by nie wyszło z tych badań- wiedz że nie jesteś sama, ale wierzę że to fałszywy alarm!!! gadałam zkolesiem z takimi dolegliwościami- jemu się udało i Tobie się też uda!! bo jak pisałam- masz wielkie serce, a ludziki z wielkim serduchem... sama wiesz- BĘDZIE DOBRZE!!!!! pamiętaj że umawiałyśmy sie na wspólny koncert i :drink1: ;) co do Sadzika- to do umowy jeszcze dopisz że koniecznością jest zalogowanie się na dogo- i wrzucanie tu fotek naszego pupila :evil_lol: bo że niby co??? koniec relacji z Sadzikowego szczęścia?????? oj.. nie.... bo pojade do Krakowa!!!! P.S- buziory dla Sadzika a teraz życzę Ci zdrówka!!! duuuużo zdrówka :Rose: Quote
Greven Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ja nie czytam na bieżąco, więc zapytam: - Już wykastrowany? ;) Quote
mrowa23 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czy ast moze po zaczipopwaniu wyjechac do holandii?:roll: moja kumpela dobra chcialaby zaadoptowac ode mnie saddamka...wiem ze bylby rozpieszczany i kochany...ale to az w holandii...znajoma sama by po niego przyjechala....kurcze nie wiem co robic... Quote
andzia69 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 mrowa - do Holandii chyba nie ma jakichś zakazów, a co do adopcji - no to faktycznie daleko...moze jakąś inną bidę weźmie? Quote
mrowa23 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 powiem tak....sadka oddalabym im bo wiem ze maja takie samo podejscie do psiaka jak ja... pokochaja go jak ja i bedzie mu dobrze...ale ja sie balam oddac go do kraka- ze daleko a do holandii? sama nie wiem... wiem ze to dla niego dobre ze wlasciwie ale ciezko mi...ale jezeli nie ma przeciwwskazan to jutro bede gadala z wetem ile co i jak... Quote
Apbt_sól Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 rowa zapytaj sie u weta , napewno wiedza mysle ze tam nie ma problemów z tym . Quote
mrowa23 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 synek ma rodzine....20 lutego zawoze go do glogowa skad wyruszy w podroz do holandii.... jutro jedziemy na chipowanie... rodzina juz na niego czeka ... sa fantastycznie... sadek bedzie mial zapewnione towarzystwo mlodej boksi takze sie wyszaleje chlop i moze rozrusza troszke;) widzialamjuz materacyk dla niego i wszystko czeka brakuje tylko balonikow i transparentow ;) a tak serio serio to ciesze sie ze syn trafi w taki raj na ziemi morze plaza trawka.....czego wiecej? Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 no to sie chłopakowi poszczęściło.... ale będą pisać recenzje na dogo?? z jego pobytu w Grasslandii??? muszą!!! to mój ulubieniec!!! jak ja mogę nie wiedziec co u niego słychać.... Sadzik- ucz sie szczekac po holendresku :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 adres dogo podam a jak co to i tak bede wklejala realcje z synkowych wojazy na swiecie :cool3: Quote
Apbt_sól Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Świetnie e mały bedzie u ludzi którzym bedziesz mogła zaufac!!! Zdjeciai i opisy mussowo!! Niech nam nie znikaja!!!!! ;) Quote
Dorisben Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 To my jego nowa rodzinka z holandii. Oczywiscie, ze bede sie do was odzywac.Bede przesylac zdiecia i wszystkie wiadomosci. Boje sie tylko, ze znowu przezyje stres w zwiazku z rozstaniem z Dorka. Mam nadzieje, ze mu to jakos wynagrodze. Buziaki dla wszystkich.:p Quote
Apbt_sól Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 no kochana bedziesz pod obstrzałem .. niecierpliwych ciotek , naszego nynuska smierci wyrwanego słodziaka!!!! Quote
mrowa23 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 witamy serdecznie rodzine:) ja jakos to przezyje wyboru nie mam a synka w byle jakie lapy nie oddaje tylko najlepsze wiec bol bedzie mniejszy :cool3: prosimy rozpanoszyc sie w tym watku na dobre :D Quote
Apbt_sól Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 oj tak , tak i szybko fotki chłoptusia wstawiać :D Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dorisben napisał(a):To my jego nowa rodzinka z holandii. Oczywiscie, ze bede sie do was odzywac.Bede przesylac zdiecia i wszystkie wiadomosci. Boje sie tylko, ze znowu przezyje stres w zwiazku z rozstaniem z Dorka. Mam nadzieje, ze mu to jakos wynagrodze. Buziaki dla wszystkich.:p liczymy na to... :loveu:, Saddamek na pewno się wkrótce do Was przywiąże już na zawsze!! Gratulujemy wyboru!! Sadziu to SUPER PSIAK!! mój ulubiony :cool3: Quote
Recommended Posts