Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj, Dorotka, dobrze, ze sie odezwalas, hcyba dla nas wszystkich jest wazne, co tam u Was słychac...
Szkoda, ze Sadus musi jednak zmienic dom, ale czasem i tak bywa...Dbaj o swoje zdrowie..:)- to coś poważnego...:(?
Mam nadzieje, ze sprawa mieszkania rozwiazała sie jakos.

Posted

W przyszłym tygodniu podesle Ci kaske , prtzepraszam ze tak poźno ale troche w w-ch mamy ruch z psami całe szcxscie na dobre i ciagle sie spłukuje.....

ale napewno podesle, mam długi do odebrania:mad::mad:

A jak Sadek sie ma co sie dzieje z Twoim zdrowiem???????????
Ciotka nie strasz ze chorujesz ty Wielkie serducho????

boze ja mozesz doświadczac anioły????????????

Posted

saddam bedzie mial nowy domek w krakowie...jedziemy tam po 10 lutym zalezy czy w pracy bede miala wolne jak tak to w okolicach 12 jak nie to pojedziemy tam w weekend... myslimy nad zabraniem czako - ta informacja dla uwaznych ciotek ;)

ciotki kochane...ciekzo mowic o tym co jest ze mna...ale wierze ze bedzie dobrze...

Posted

mrowa23 napisał(a):
saddam bedzie mial nowy domek w krakowie...jedziemy tam po 10 lutym zalezy czy w pracy bede miala wolne jak tak to w okolicach 12 jak nie to pojedziemy tam w weekend... myslimy nad zabraniem czako - ta informacja dla uwaznych ciotek ;)

ciotki kochane...ciekzo mowic o tym co jest ze mna...ale wierze ze bedzie dobrze...

Będzie dobrze, mrowa23, będzie dobrze!!!!!:lol:

A co do Czako to wiem gdzie go zabierasz, wiem,że domek dobry, a domek dla Sadka sprawdzony???? Jesli nie to poproś kogoś z Krakowa, dobrze????

Posted

umowa juz spisana tylko podpisu brak ale to przy spotkaniu juz a z kastrowanka sie rodzina ucieszyla i stwierdzila ze i tak chcialaby to zrobic bo zycie staje sie prostrze:), oczywiscie pieniadze przeslane mi na kastrowanie saddama oddam rodzinie chyba ze postanowia inaczej cyzli ze np chce te pieniadze przeznaczyc na psiaki w potrzebie

Posted

mrówa... pamiętaj- cokolwiek by nie wyszło z tych badań- wiedz że nie jesteś sama, ale wierzę że to fałszywy alarm!!! gadałam zkolesiem z takimi dolegliwościami- jemu się udało i Tobie się też uda!! bo jak pisałam- masz wielkie serce, a ludziki z wielkim serduchem... sama wiesz- BĘDZIE DOBRZE!!!!!
pamiętaj że umawiałyśmy sie na wspólny koncert i :drink1: ;)

co do Sadzika- to do umowy jeszcze dopisz że koniecznością jest zalogowanie się na dogo- i wrzucanie tu fotek naszego pupila :evil_lol:
bo że niby co??? koniec relacji z Sadzikowego szczęścia??????

oj.. nie.... bo pojade do Krakowa!!!!

P.S- buziory dla Sadzika

a teraz życzę Ci zdrówka!!! duuuużo zdrówka :Rose:

Posted

czy ast moze po zaczipopwaniu wyjechac do holandii?:roll: moja kumpela dobra chcialaby zaadoptowac ode mnie saddamka...wiem ze bylby rozpieszczany i kochany...ale to az w holandii...znajoma sama by po niego przyjechala....kurcze nie wiem co robic...

Posted

powiem tak....sadka oddalabym im bo wiem ze maja takie samo podejscie do psiaka jak ja... pokochaja go jak ja i bedzie mu dobrze...ale ja sie balam oddac go do kraka- ze daleko a do holandii? sama nie wiem... wiem ze to dla niego dobre ze wlasciwie ale ciezko mi...ale jezeli nie ma przeciwwskazan to jutro bede gadala z wetem ile co i jak...

Posted

synek ma rodzine....20 lutego zawoze go do glogowa skad wyruszy w podroz do holandii.... jutro jedziemy na chipowanie... rodzina juz na niego czeka ... sa fantastycznie... sadek bedzie mial zapewnione towarzystwo mlodej boksi takze sie wyszaleje chlop i moze rozrusza troszke;) widzialamjuz materacyk dla niego i wszystko czeka brakuje tylko balonikow i transparentow ;) a tak serio serio to ciesze sie ze syn trafi w taki raj na ziemi morze plaza trawka.....czego wiecej?

Posted

no to sie chłopakowi poszczęściło.... ale będą pisać recenzje na dogo?? z jego pobytu w Grasslandii??? muszą!!! to mój ulubieniec!!! jak ja mogę nie wiedziec co u niego słychać....

Sadzik- ucz sie szczekac po holendresku :evil_lol:

Posted

To my jego nowa rodzinka z holandii. Oczywiscie, ze bede sie do was odzywac.Bede przesylac zdiecia i wszystkie wiadomosci. Boje sie tylko, ze znowu przezyje stres w zwiazku z rozstaniem z Dorka. Mam nadzieje, ze mu to jakos wynagrodze. Buziaki dla wszystkich.:p

Posted

witamy serdecznie rodzine:) ja jakos to przezyje wyboru nie mam a synka w byle jakie lapy nie oddaje tylko najlepsze wiec bol bedzie mniejszy :cool3: prosimy rozpanoszyc sie w tym watku na dobre :D

Posted

Dorisben napisał(a):
To my jego nowa rodzinka z holandii. Oczywiscie, ze bede sie do was odzywac.Bede przesylac zdiecia i wszystkie wiadomosci. Boje sie tylko, ze znowu przezyje stres w zwiazku z rozstaniem z Dorka. Mam nadzieje, ze mu to jakos wynagrodze. Buziaki dla wszystkich.:p

liczymy na to... :loveu:, Saddamek na pewno się wkrótce do Was przywiąże już na zawsze!! Gratulujemy wyboru!! Sadziu to SUPER PSIAK!! mój ulubiony :cool3: