Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']widziałyście Sadzika nr II????:-(:-(

W Rybnickim schronisku pojawiły sie znowu 2 asty:

Pies jest łagodny ma ok 2 lat.

oraz 2:

:-( :-( :-(

Ostatnio w wałbrzyskim schronie była prawie identyczna suka jak ten drugi psiak,mała znalazła domek w chorzowie to i tym sie musi udać!!!!

Posted

loozerka napisał(a):
to aktualne zdjecia ??? Skad ten śnieg?
Ale niezaleznie od tego, szkoda tych łysiaczków na taki mróz, one kompletnie do tego nieprzystosowane, to killerzy nałożkowi.

jeżeli aktualne foty to zdjęcia musiały być robione wczoraj- mieszkam obok Rybnika, a pierwszy śnieg spadł z przedwczoraj na wczoraj w nocy....
kolejne asty w schronie... pewnie przeszkadzały w przygotowaniach do świąt "KATOLIKOM" więc trza było się pozbyć ciężaru.... jak ja gardzę takimi ludźmi!!!:angryy:

Posted

Komory powinny ruszyć twierdze i bede tak twierdzioć.
A ludzi robiacych takie rzeczy i nie potrafiacych uszanować istnienia zwierzat i być im za to wdzieczne powinno sie gazować.
Wiem ze to okrutne ale oni również są okrutni.

Posted

beznadziejny gostek jego tekst " szukam dlaniej tylko i wyłacznie dobrego domu najepiej jak najblirzej aby mogły sie czasami spotkac i aby muj starszy pies mugł ja pokryc" po co?? beznadzieja nie myślący analfabeta szkoda mi zarówno suczki jak i psa.

P.S. w códzysłowiu przekopiowane z jego ogłoszenia żeby czasem ktoś nie pomyślał że to moje błędy:p

Posted

zyjemy...ale odcieli nam neta...jestem po prostu zniesmaczona cala sytuacja... w poniedzialek kolejna batalia z mieszkaniami...moze juz amoze nie nei wiem po prostu mozna sie pogryzc :shake: mam nadzieje ze niebawem juz bedemogla ze spokojem napisac co i jak :roll:poki co przepraszam ze sie wylaczylam z zycia dogo ale po prostu nie mam kiedy gdzie i jak...ehhh cioteczki...

Posted

czyli nadal nic... :shake:ehhh... te mieszkania. Przechodzimy przez to też co jakiś czas. Cholewcia! jak się człowiek nie rodzi w bogatej rodzinie- to poniewierka przez całe życie... Więc ja mrówa- życzę Ci żebyś szybciutko znalazła "swoje" 4 kąty a na razie nie zawracam Ci pośladków... czekam na dobre wieści i powodzenia!! PA!

Posted

Nie miałam internetu, więc nie wiem, jaka sytuacja.
Widzę, że z mieszkaniem nieciekawie :shake:

A jak sytuacja saddamowych jajek?
Moje pieniążki doszły? Wykastrowany już?

• 3 weeks later...
Posted

sprawa jest benzadziejna musze niestety rozstac sie z saddamem... czeka mnie leczenie dlugotrwale w dodatku karetkam nie zbiera z ulicy co raz czesciej...sadus najprawdopodobniej 12 lutego pojedzie do nowego domu do krakowa...przperaszam was...:-(

Posted

mrowa23 napisał(a):
sprawa jest benzadziejna musze niestety rozstac sie z saddamem... czeka mnie leczenie dlugotrwale w dodatku karetkam nie zbiera z ulicy co raz czesciej...sadus najprawdopodobniej 12 lutego pojedzie do nowego domu do krakowa...przperaszam was...:-(

o jejku... co sie stało??? co Ci dolega???

gdziekolwiek Sadzik Trafi- .... ehhh... a tak dobrze miał z Tobą... zawzse coś musi stanąć na przeszkodzie?? ehhhhhhhh... trzymam kciukasy za domek Sadzika i za Twoje zdrówko!!