modliszka84 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jedziemy do Poznania na parapetówke :cool3: ? Quote
clockwork Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 kiedy??:cool3: bo musze wziąć ze 3 dni wolnego- sama droga to 2 dni:eviltong: Quote
Apbt_sól Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 a tfu a tfu nie zapeszać - parapetówka??????? :D Quote
CASIA&ttb Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 nie zapeszam ale parapetówa musi być :) Quote
andzia69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 widziałyście Sadzika nr II????:-(:-( W Rybnickim schronisku pojawiły sie znowu 2 asty: Pies jest łagodny ma ok 2 lat. oraz 2: Quote
loozerka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 to aktualne zdjecia ??? Skad ten śnieg? Ale niezaleznie od tego, szkoda tych łysiaczków na taki mróz, one kompletnie do tego nieprzystosowane, to killerzy nałożkowi. Quote
CASIA&ttb Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='andzia69']widziałyście Sadzika nr II????:-(:-( W Rybnickim schronisku pojawiły sie znowu 2 asty: Pies jest łagodny ma ok 2 lat. oraz 2: :-( :-( :-( Ostatnio w wałbrzyskim schronie była prawie identyczna suka jak ten drugi psiak,mała znalazła domek w chorzowie to i tym sie musi udać!!!! Quote
clockwork Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 loozerka napisał(a):to aktualne zdjecia ??? Skad ten śnieg? Ale niezaleznie od tego, szkoda tych łysiaczków na taki mróz, one kompletnie do tego nieprzystosowane, to killerzy nałożkowi. jeżeli aktualne foty to zdjęcia musiały być robione wczoraj- mieszkam obok Rybnika, a pierwszy śnieg spadł z przedwczoraj na wczoraj w nocy.... kolejne asty w schronie... pewnie przeszkadzały w przygotowaniach do świąt "KATOLIKOM" więc trza było się pozbyć ciężaru.... jak ja gardzę takimi ludźmi!!!:angryy: Quote
Apbt_sól Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Komory powinny ruszyć twierdze i bede tak twierdzioć. A ludzi robiacych takie rzeczy i nie potrafiacych uszanować istnienia zwierzat i być im za to wdzieczne powinno sie gazować. Wiem ze to okrutne ale oni również są okrutni. Quote
andzia69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 przeczytajcie: http://www.allegro.pl/item151729653_oddam_w_dobre_rece.html#photo mnie po prostu szczęka opadła - nie dość,ze analfabeta to do tego "hodowlę" sobie chce/chciał zrobić... Quote
Kitka20 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 beznadziejny gostek jego tekst " szukam dlaniej tylko i wyłacznie dobrego domu najepiej jak najblirzej aby mogły sie czasami spotkac i aby muj starszy pies mugł ja pokryc" po co?? beznadzieja nie myślący analfabeta szkoda mi zarówno suczki jak i psa. P.S. w códzysłowiu przekopiowane z jego ogłoszenia żeby czasem ktoś nie pomyślał że to moje błędy:p Quote
CASIA&ttb Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Co słychać u Was Mrówa,co z mieszkaniem?? Pozdrawiam :) Quote
CASIA&ttb Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ...czemu tu taka cisza,Dorota co sie dzieje?? Quote
invictus hilaritas Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 no jakies zdjatko by sie przydalo i nowe wiadomosci od sadka ;) Quote
loozerka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dorotka, odezwij sie do nas- masz juz domek dla Waszej dwójki? Czy moze do tej Jeleniej wyemigrowalas, a tam love trzyma Cie z daleka od komputra? Quote
mrowa23 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 zyjemy...ale odcieli nam neta...jestem po prostu zniesmaczona cala sytuacja... w poniedzialek kolejna batalia z mieszkaniami...moze juz amoze nie nei wiem po prostu mozna sie pogryzc :shake: mam nadzieje ze niebawem juz bedemogla ze spokojem napisac co i jak :roll:poki co przepraszam ze sie wylaczylam z zycia dogo ale po prostu nie mam kiedy gdzie i jak...ehhh cioteczki... Quote
clockwork Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 czyli nadal nic... :shake:ehhh... te mieszkania. Przechodzimy przez to też co jakiś czas. Cholewcia! jak się człowiek nie rodzi w bogatej rodzinie- to poniewierka przez całe życie... Więc ja mrówa- życzę Ci żebyś szybciutko znalazła "swoje" 4 kąty a na razie nie zawracam Ci pośladków... czekam na dobre wieści i powodzenia!! PA! Quote
Apbt_sól Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Czekam na wiesci i zycze powodzonka a ja bedziesz miała dojscie do neta podaj mi na pw numer konta swojego. Buziaki :D Quote
loozerka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Abpt sol= ja mam numer konta mrowy :) Myśle, ze jak to w celu przekazania jakichś pieniedzy, Dorota nie pogniewałaby się, gdybym Ci go dała :) Quote
Greven Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Nie miałam internetu, więc nie wiem, jaka sytuacja. Widzę, że z mieszkaniem nieciekawie :shake: A jak sytuacja saddamowych jajek? Moje pieniążki doszły? Wykastrowany już? Quote
mrowa23 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 sprawa jest benzadziejna musze niestety rozstac sie z saddamem... czeka mnie leczenie dlugotrwale w dodatku karetkam nie zbiera z ulicy co raz czesciej...sadus najprawdopodobniej 12 lutego pojedzie do nowego domu do krakowa...przperaszam was...:-( Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 mrowa23 napisał(a):sprawa jest benzadziejna musze niestety rozstac sie z saddamem... czeka mnie leczenie dlugotrwale w dodatku karetkam nie zbiera z ulicy co raz czesciej...sadus najprawdopodobniej 12 lutego pojedzie do nowego domu do krakowa...przperaszam was...:-( o jejku... co sie stało??? co Ci dolega??? gdziekolwiek Sadzik Trafi- .... ehhh... a tak dobrze miał z Tobą... zawzse coś musi stanąć na przeszkodzie?? ehhhhhhhh... trzymam kciukasy za domek Sadzika i za Twoje zdrówko!! Quote
mrowa23 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 domek wydaje sie byc bardzo dobry...przede wszystki z doswiadczeniem i miloscia...clockwork wolalam przez pw .... Quote
andzia69 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 jeśli domek dobry to przeżyjemy jakoś to,ze Sadzik nie będzie z tobą - gorzej jak ty to przeżyjesz ! Trzymaj się i nie poddawaj!!!!!:loveu: Quote
karusiap Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 trzymaj sie mrowa...a w krakowie tez sa ciotki :cool3: Quote
Recommended Posts