CASIA&ttb Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ja mam nadzieje ze Sadosław wycałowany ode mnie,jak minęły święta ?? Quote
mrowa23 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 misiu wycalowany choc swieta spedzamy osobno to dzisiaj pwadlam go odiwedzic i byl taki kochany...grzecznie sie sprawuje u znajomego i w sr rano go zabieram:D Quote
doddy Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ja zadam durne pytanie bo nie mam sily szukac. Czy Saddam uzbierał na kastrację? Czy ma już wydmuszki? :diabloti: Quote
Greven Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ja zadeklarowałam 100 zł na jego kastrację. Tylko nie zdążyłam wysłać Mrówie przed świętami, bo... bank był nieczynny. Co się odwlecze, nie uciecze :diabloti: Niech się chłopak naciesza. Quote
CASIA&ttb Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Będą foty świąteczne księciunia?? Dorota jak poszukiwania mieszkania?? Quote
loozerka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 mrowa23 napisał(a):loozerka dziekuje za te 70 zl :oops: i dziekuje ci za drugi przelew choc zaskoczyl mnie...a konkretnei suma to bylo urocze:lol: Dorota, ja się dzisiaj popłakałam ze śmiechu, gdy to zobaczylam :D A to prozaiczna przyczyna, po zrobieniu przelewu do Ciebie chcialam Cie zapisać w stałych zleceniach- na ewentualna przyszłośc, bo za stałe nie płace. Wtedy musze wpisac jakas kwotę tytułem przelewu- mialam następnego dnia zawiesić. A następnego dnia mialam tysiąc innych spraw na glowie, no i poszlo :D Całe 1 PLN - bez Vat ;) Oczywiście pieniądze mogły iśc na transport Diego, tyle- bylam juz na tamtym watku-, ze chyba juz niepotrzebne- przynajmniej na razie. Quote
Apbt_sól Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Sadek podrywa wzrokiem haha,Ciotki jest nastepna bieda z Wałbrzycha do adopcji :( 17 miesiecy pies biało czarny, ma na imie Prezes Nie toleruje psów samcow i kotów ale dzieci toleruje... Rodzina sie rozpadła. http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=8640&highlight= Załoze mu temCIK :( Quote
mrowa23 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 o dziwo jeszcze zyjemy ....choc ledwo mamy migrene i mamy dosc i na dodatek sie zakochalismy... mowie wam co raz bardziej kolorowo...mieszkania nie ma ale suzkamy :p , zaraz jakie fotki wstawimy:cool3: niewiele ale zawsze cos...na kastracje powinno byc ale wet jak zawsze gdzies wyjezdza zaraz do niego zadzownie i go przyskrzynie, niestety funkcjonuje teraz na zwolnionych obrotach z powodu tej pogody beznadziejnej :roll: Quote
loozerka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zakochanie dobra rzecz :D, świat zaraz wygląda kolorowiej, a problemy wydają się mniejsze... Życzę Wam, zeby to mieszkanie znalazło się natychmiast i przestało niepokoić Was...noo!! Quote
invictus hilaritas Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 mrowa czy ty zapowiadasz nam wiosne ?? :) Quote
clockwork Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 invictus hilaritas napisał(a):mrowa czy ty zapowiadasz nam wiosne ?? :) wiosna wiosną... a fotki Sadzika spod choinki fotkami... czyli co?? 2 osoby są zainteresowane bazarkiem i sadusiowym kalendarzykiem... potrzebujesz jeszcze tej kasy na jajka?? co prawda to 6 zł... ale jak masz już komplet może przeznaczysz je na łatka z Ursynowa który został wyciągnięty przez dogomaniaków ze stanu agonalnego- niestety leczenie od dziś na koszt dogo... link?? a prosze- może jak za kalendarzyki dla Sadka jeszcze potrzeba to ktoś ot tak coś wrzuci... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36820 Quote
mrowa23 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 heh chyba tak i wiecie co zastanawiam sie nad mieszkaniem czy ono mi potrzebne i tak bede wiekszosc czasu spedzala pewnie na trasie poznan-legnica ;P ehhh ale co tam jak szalec to szalec... Quote
mrowa23 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pewnie ze przekazcie te pieniazki na psiaka ktory potzebuje pilnie... sadkowe jajka juz wisza na wlosku, pieniazki sa dzieki greven :loveu: teraz to tylko kwestia kiedy wet powie "teraz" :D a ze wyplata bylato nie jest zle ;) Quote
clockwork Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 mrowa23 napisał(a):pewnie ze przekazcie te pieniazki na psiaka ktory potzebuje pilnie... sadkowe jajka juz wisza na wlosku, pieniazki sa dzieki greven :loveu: teraz to tylko kwestia kiedy wet powie "teraz" :D a ze wyplata bylato nie jest zle ;) wielkie dzięki:calus: w imieniu Łatka!!! naprawdę pies w wielkiej potrzebie!! jego życie zależy od naszego DOBREGO SERCA!!! Quote
CASIA&ttb Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Mrówa daj jąkąś fote Sadka na poprawa humoru... Quote
mrowa23 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 niewyrazne ale sa... dowod ze moj synek umie stac a nie tylko spac :D i tu starsze bo reszta polegala na rozmazanej plamie w kolorze sadka :roll: moze nie sadek ale tak mi sie spodobala mina astora...musialam... Quote
invictus hilaritas Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 o mamo a to ci dopiero niespodzianka :) Sadzio nie na kanapie i jeszcze w pozycji stojacej :) a mina astora mnie powalila :-D Quote
mrowa23 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 no astro zrobil tkaie ogromne "bleeeeeeeeee" :D moj synek :lol: a sadzik owszem nawet stac potrafi nawet zorbilam mu legowisko poza lozkiem na ktorym chetnie sie polozyl a jak sie odwrocilam to juz mial 3 lapy na lozku:p Quote
clockwork Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 mrówa- dopuść Sadziora do kompa niech pochwali się ciotkom co znalazł pod choinką... Quote
CASIA&ttb Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dizękować za foty-a my sie szykujemy na krojonko Figi u weta... Quote
loozerka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Mrowa, to może powinnaś zamiast tego mieszkania, jakiś samochód z częścią mieszkalna- na tę trasę Poznań - Legnica poszukać ;)? Bo ja tam nic nie chce mowic, zakochanie - zakochaniem, jeżdzenie- jeżdzeniem, ale jak Sadus nie będzie miał loża do spania z czystą pościelą, to TOZ Cię normalnie ścignie. To byłoby znęcanie się, skazać psa-morderce na spanie na tylnym siedzeniu samochodu osobowego :D A widoczne na faflach Astora szczęście- powala. Tak podobnie wyglada jak 10 - latek, ktoremu 60-letnia ciocia mowi- daj cioci buzi :D Quote
modliszka84 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 pamiętacie Łaciatka z Pabianic? jedzie do Greven na tymczas :eviltong: :loveu: potrzebny transport Pabianice-Szczecin :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 zaraz wypluje pluca zeby tylko nie zapeszyc ale (tfu,tfu) chyba jest mieszkanie ktore pasuje wszystkim i ze wszystkimi i w ogole wszystko...ale tfu tfu jak cos bedzie wiadomo tzn jak bede miala umowe w rece to wtedy dam znac zaraz wszytskim ciotkom :cool3: Quote
invictus hilaritas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 oo to kciuki mocniej zaciskam :) Quote
clockwork Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='mrowa23']zaraz wypluje pluca zeby tylko nie zapeszyc ale (tfu,tfu) chyba jest mieszkanie ktore pasuje wszystkim i ze wszystkimi i w ogole wszystko...ale tfu tfu jak cos bedzie wiadomo tzn jak bede miala umowe w rece to wtedy dam znac zaraz wszytskim ciotkom :cool3: NO TO SUPPEERRR!!! żeby nie zapeszać...TRZYMAMY KCIUKASY :kciuki: I KONIECZNIE DAWAJ ZNAĆ.... i wyliż pyska ode mnie Sadziowi:cool3: Quote
Recommended Posts