Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zadeklarowałam 100 zł na jego kastrację.
Tylko nie zdążyłam wysłać Mrówie przed świętami, bo... bank był nieczynny.

Co się odwlecze, nie uciecze :diabloti:
Niech się chłopak naciesza.

Posted

mrowa23 napisał(a):
loozerka dziekuje za te 70 zl :oops: i dziekuje ci za drugi przelew choc zaskoczyl mnie...a konkretnei suma to bylo urocze:lol:

Dorota, ja się dzisiaj popłakałam ze śmiechu, gdy to zobaczylam :D
A to prozaiczna przyczyna, po zrobieniu przelewu do Ciebie chcialam Cie zapisać w stałych zleceniach- na ewentualna przyszłośc, bo za stałe nie płace. Wtedy musze wpisac jakas kwotę tytułem przelewu- mialam następnego dnia zawiesić. A następnego dnia mialam tysiąc innych spraw na glowie, no i poszlo :D Całe 1 PLN - bez Vat ;)
Oczywiście pieniądze mogły iśc na transport Diego, tyle- bylam juz na tamtym watku-, ze chyba juz niepotrzebne- przynajmniej na razie.

Posted

o dziwo jeszcze zyjemy ....choc ledwo mamy migrene i mamy dosc i na dodatek sie zakochalismy... mowie wam co raz bardziej kolorowo...mieszkania nie ma ale suzkamy :p , zaraz jakie fotki wstawimy:cool3: niewiele ale zawsze cos...na kastracje powinno byc ale wet jak zawsze gdzies wyjezdza zaraz do niego zadzownie i go przyskrzynie, niestety funkcjonuje teraz na zwolnionych obrotach z powodu tej pogody beznadziejnej :roll:

Posted

Zakochanie dobra rzecz :D, świat zaraz wygląda kolorowiej, a problemy wydają się mniejsze...
Życzę Wam, zeby to mieszkanie znalazło się natychmiast i przestało niepokoić Was...noo!!

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
mrowa czy ty zapowiadasz nam wiosne ?? :)

wiosna wiosną... a fotki Sadzika spod choinki fotkami...
czyli co?? 2 osoby są zainteresowane bazarkiem i sadusiowym kalendarzykiem... potrzebujesz jeszcze tej kasy na jajka?? co prawda to 6 zł... ale jak masz już komplet może przeznaczysz je na łatka z Ursynowa który został wyciągnięty przez dogomaniaków ze stanu agonalnego- niestety leczenie od dziś na koszt dogo...

link??
a prosze- może jak za kalendarzyki dla Sadka jeszcze potrzeba to ktoś ot tak coś wrzuci...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36820

Posted

heh chyba tak i wiecie co zastanawiam sie nad mieszkaniem czy ono mi potrzebne i tak bede wiekszosc czasu spedzala pewnie na trasie poznan-legnica ;P ehhh ale co tam jak szalec to szalec...

Posted

pewnie ze przekazcie te pieniazki na psiaka ktory potzebuje pilnie... sadkowe jajka juz wisza na wlosku, pieniazki sa dzieki greven :loveu: teraz to tylko kwestia kiedy wet powie "teraz" :D a ze wyplata bylato nie jest zle ;)

Posted

mrowa23 napisał(a):
pewnie ze przekazcie te pieniazki na psiaka ktory potzebuje pilnie... sadkowe jajka juz wisza na wlosku, pieniazki sa dzieki greven :loveu: teraz to tylko kwestia kiedy wet powie "teraz" :D a ze wyplata bylato nie jest zle ;)

wielkie dzięki:calus: w imieniu Łatka!!! naprawdę pies w wielkiej potrzebie!!
jego życie zależy od naszego DOBREGO SERCA!!!

Posted

niewyrazne ale sa...
dowod ze moj synek umie stac a nie tylko spac :D

i tu starsze bo reszta polegala na rozmazanej plamie w kolorze sadka :roll:

moze nie sadek ale tak mi sie spodobala mina astora...musialam...

Posted

no astro zrobil tkaie ogromne "bleeeeeeeeee" :D moj synek :lol:
a sadzik owszem nawet stac potrafi nawet zorbilam mu legowisko poza lozkiem na ktorym chetnie sie polozyl a jak sie odwrocilam to juz mial 3 lapy na lozku:p

Posted

Mrowa, to może powinnaś zamiast tego mieszkania, jakiś samochód z częścią mieszkalna- na tę trasę Poznań - Legnica poszukać ;)? Bo ja tam nic nie chce mowic, zakochanie - zakochaniem, jeżdzenie- jeżdzeniem, ale jak Sadus nie będzie miał loża do spania z czystą pościelą, to TOZ Cię normalnie ścignie. To byłoby znęcanie się, skazać psa-morderce na spanie na tylnym siedzeniu samochodu osobowego :D

A widoczne na faflach Astora szczęście- powala. Tak podobnie wyglada jak 10 - latek, ktoremu 60-letnia ciocia mowi- daj cioci buzi :D

Posted

zaraz wypluje pluca zeby tylko nie zapeszyc ale (tfu,tfu) chyba jest mieszkanie ktore pasuje wszystkim i ze wszystkimi i w ogole wszystko...ale tfu tfu jak cos bedzie wiadomo tzn jak bede miala umowe w rece to wtedy dam znac zaraz wszytskim ciotkom :cool3:

Posted

[quote name='mrowa23']zaraz wypluje pluca zeby tylko nie zapeszyc ale (tfu,tfu) chyba jest mieszkanie ktore pasuje wszystkim i ze wszystkimi i w ogole wszystko...ale tfu tfu jak cos bedzie wiadomo tzn jak bede miala umowe w rece to wtedy dam znac zaraz wszytskim ciotkom :cool3:

NO TO SUPPEERRR!!! żeby nie zapeszać...TRZYMAMY KCIUKASY :kciuki: I KONIECZNIE DAWAJ ZNAĆ.... i wyliż pyska ode mnie Sadziowi:cool3: