modliszka84 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 moze na gwiazdke kupimy Dorocie pożądny odświeżacz powietrza :evil_lol: ? Quote
mrowa23 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 o wy ciotki niedobre :mad: :mad: :mad: nabijac sie z bakow?! o wy.... a tak serio serio to trzymac kciuki dzisiaj idziemy ogladac mieszkanko ....znowu....:roll: ale wydaje sie to sensowne...moze...nie iwem juz znam kazda oferte w poznaniu "do wynajecia" od 2 do 4 pokojowego i domy tez:roll: a sadek dzisaij latal jak baranek i zalowalam ze aparatu nie mialam, ale akurat mylam samochod i sadzik tak fajnie jak taka owieczka przez strugi wody skakal...chyba zaczyna mi odbijac :D ale pryznajmniej zobaczylam moje dziecko w ruchu kiedy to nie mialo na twarzy wypisanego " moge juz wrocic na kanape?!" :lol: Quote
CASIA&ttb Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Sadzik bryka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: niemożliwe-ja myślałam ze on tylko lezec potrafi :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 czyli dalej nie macie mieszkanka?? a ja byłam pewna że już od wczoraj macie... coś przeoczyłam?? hmmm.... nie fajnie, nie fajnie:roll: Sadus musi na święta być w swoim domciu, ze swoją choinką, gdzie znajdzie prezenta- dla Niego... :cool3: (co dostanie??:razz:) a propos... w końcu dziś przebrnęłam przez Galeryjkę Greven i jej TANGI... dochodze do końca- już chce sie podzielić zachwytem a tu... d*** galeria zamknięta:vamp: sorki że tak nie na temat, ale...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kostek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 clockwork czy to Ty bierzesz dakote?czy to tylko zbierznosc nickow:>? Quote
CASIA&ttb Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 dlaczego taka cisza nastała u Sadosława????????????? Quote
mrowa23 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ehhh bo szukamy mieszkanka nadal a jutro mieszkamy katem u znajomego:/...po prostu zyc nie umierac...padam na ryjka.. niedlugo dam rade cos wiecej wykrzesac z siebie a jutro chyba robie siobie dzien wolny,....mam to w nosier ale potrzebuje dnia wolnego....grrr:angryy: Quote
clockwork Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Kostek']clockwork czy to Ty bierzesz dakote?czy to tylko zbierznosc nickow:>? jaka zbierzność nicków:mad:... nie biorę dakoty- nie wiem nawet o czym mowa... więc co?? mamy drugiego clockworka na dogo?? - dawaj mi go tu!! :mad::mad::mad: a tak na poważnie- może pomyliłka... dawa linka na wątek- może ktoś pomylił osoby, więc lookne:crazyeye: Quote
CASIA&ttb Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Kostek miała na mysli niebieskie forum i ten temat->http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=8445&postdays=0&postorder=asc&start=60 Quote
CASIA&ttb Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mrowa23 napisał(a):ehhh bo szukamy mieszkanka nadal a jutro mieszkamy katem u znajomego:/...po prostu zyc nie umierac...padam na ryjka.. niedlugo dam rade cos wiecej wykrzesac z siebie a jutro chyba robie siobie dzien wolny,....mam to w nosier ale potrzebuje dnia wolnego....grrr:angryy: Zaczyna sie robić dość nieciekawie z tym mieszkaniem-nic co dotychczas oglądałaś nie nasawało sie do zamieszkania czy cena kosmiczna?? PS. uciekam spowrotem do Figuli bo coś niezbyt sie czuje po sterylce :placz: Quote
Kostek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 po kolejnych postach tej osoby sama doszlam do wniosku ze tamto to nie Ty;) po pierwszym poscie oczyska mi sie zaswiecily a tu widze ze kolejna osoba dala dooopska,nie lubie takich co obiecuja i po krotszym niz dluzszy czasie pisza "oj jednak nie"bleh Quote
mrowa23 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ceny z kosmosu warunki denne i marudzenie wspollokatorow :roll: ehhh cos wymysle...w koncu...najgorsze ze na psa sie nie zgadzaja ludzie... ale wkonce znajde takiego co sie zgodzi...jeszcze w to wierze...jeszcze sie nie zalamuje...chyba :roll: Quote
karusiap Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 nie zalamuj sie...to wogole nie powazne.ludzie robia wiecej szkod niz kochany psiak!! Quote
mrowa23 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 raz uslyszalam ze piec na pewno zasiusia caly parkiet no to tlumacze ze to dorosly psiak i bedzie siedzial w pozostalej czesci mieszkania bo tyko jeden pokoj jest w parkiecie reszta w plytkach i wykladzinie i bez opieki nie bedzie mialdostepu do parkietu a kobieta sowje ze on z drzwiami wejdzie bo ona slyszala ze pies ma takie "widzi mi sie" ze tylko na parkiecie sie zalatwia i chce koniecznie dziure wydrapac" na co jej powiedzialam ze jak juz to saddam obsika wszystkie sciany a potem ewentualnie zje drzwi bo parkiet go nie interesuje:p grrr....do stycznie mamy gdzie meiszkac...ale od stycznia to ja nie wiem...ale mamy jeszcze caly 2 tyg :d wiec cos sie uda znalezc :razz: Quote
clockwork Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ehhhh... mrówa.. wiem co przeżywasz... też wynajmuję mieszkanie i też to przechodziłam:mad:... wynajmuje też lokal gdzie psiak siedział z nami w pracy- taka maskotka firmy, a teraz nie mogę go przyprowadzać bo mam kategoryczny zakaz, choć nikomu nie szkodził, ale wzbudza resekt i już...:angryy: swoją drogą to ... nie ma to jak rodzinka- taki prezent Ci -o ile dobrze pamiętam- siostra i szwagier zasponsorowali na święta (dlatego tak nie cierpię świąt- takie zakłamanie...:angryy::angryy::angryy:). Trzymam za Ciebie kciuki- bo jak już pisałam- pełny szacunek do Sadzika- za niestereotypowy charakter i sentyment do CIĘ (jak wspominałam- mam wrażenie że łączą nas podobne upodobania- mużyka, koncerty, ...etc) Jestem z Wami, ale co to da?? nie mogę Wam pomóc:-( Quote
mrowa23 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to bardzo duzo daje clockwork :loveu: bo dzieki temu wiem ze nie jestem jednak az tak zla i az tak okropna jak mi rodzinka to pokazuje :roll: a rodziny nie wybiera sie ale fakt faktemze najlepiej to na obrazku sie wyglada z rodizna :D clockwork... to jaki koncercik zaliczamy?:razz: Quote
clockwork Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mrowa23 napisał(a):clockwork... to jaki koncercik zaliczamy?:razz: czyli dobrze myślę.. (Oi,punk/ska??-chyba że się mylę...) szkoda że tak daleko mieszkasz- miło by cię było gdzieś spotkać :drink1:- z Sadzikiem oczywiście!!! :eviltong: TRZYMAM KCIUKASY POTWORNIE !!! Quote
mrowa23 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 dokladnie dokladnie :D a gdize ty dokladnie mieszkasz? bo skoro rzeszow jest po drodze to czemu nie i twoja miejscowosc:D Quote
clockwork Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mrowa23 napisał(a):dokladnie dokladnie :D a gdize ty dokladnie mieszkasz? bo skoro rzeszow jest po drodze to czemu nie i twoja miejscowosc:D Jastrzębie Zdrój (tam gdzie Skampararas, i obok Sari Ska Band:cool3::cool3::cool3:)- więc raczej nie po drodze...:roll: a na koncerty jeździmy przedewszystkim do Czech- bo bliżej:razz:! ale żebyśmy nie dostały bana że nie na temat... POZDRÓW SADZI-BĄKA i Spokojnych Świąt Wam życze!! oczywiście jeszcze tu zajrzę... przed Wigilią! Powiedz Sadzikowi że jest WPORZO! Quote
invictus hilaritas Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 gdzie zdjecie sadoslawa ?? tyle stron bez niego jakos takos smutno.. moze zrobisz prezent swiateczny ;) z mieszkaniem sie nie martw- napewno cos znajdziesz :) musi byc dobrze :) Quote
loozerka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mrowcia, daj na PW numer konta, to przeleje Ci troszkę pieniędzy w ramach zwrotu za podróz i dozbierania na sterylkę. Nieduzo, bo to u mnie finansowo najgorszy okres, ale zawsze coś:) Quote
mrowa23 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 dziekujemy....ojej jak milutko ze ktos pamieta o nas...super dizekuje ;* Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Mrówa ,a ja przebrnełam kilka razy w poszukiwaniu mieszkania do wynajęcia wiec wiem jak to jest zwłaszcza z psem.Ja szukałam dla nas dwojga i dwóch psów i niby mieszkań od diabła to jednak strasznie trudno było bo nawet jak ktoś się już na psy godził to jak zapytał jakie to psy .......... była odmowa. Po jakimś czasie się wkoncu udało bo trafiłam na kobiete która kocha psy i nawet moja po usłyszeniu jakiej rasy mam psy nadal była pełna entuzjazmu i chęci :D zagadka jej sympatii do moich maleńst i brak lęku przed nimi rozwiązała się jak powiedziałą nam że ma Moskiewskiego stróża :) Może spróbuj sama dać ogłoszenie że poszukujesz mieszkanka do wynajęcia ?? ja przy poszukiwaniu kolejnego z 3 psami ,(ta miła pani zmarła i musieliśmy szukać czegoś nowego :( ) dałam ogłoszenie do prasy i dużo miałam ofert ......... Życze powidzenia , trzymam kciuki a rodzina no cuz .......... Quote
loozerka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Trzymam kciuki za mieszkanko, z całej siły.... Quote
mrowa23 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dziekujemy za pomoc, za podtrzymywanie nas na duchu :) ogloszenie sama dalam ale poki co to rudery po prostu rudery bez podlog itd pomimo ze pisze w ogloszeniu umeblowane :roll: ehhh.... ale w koncu sie uda:) zdjecia sadzislawa wstawie jak tyklo troche bede miala czasu wolnego :) ale mozeciem i wierzyc chlop az kwitnie :) Quote
Recommended Posts