CASIA&ttb Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Chyba sucz już Cie nie lubi sądząc po jej minie :evil_lol: ,fajanie wygląda w kubraku i do pyska jej w moro :razz: PS.co sie dzieję u Sadosława,dlaczego ciotka Dorota nie zdała nam relacji z dzisiejszego dnia :mad: :mad: :mad: ?? Quote
invictus hilaritas Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 matko jaka mina :) a ten kubraczej jest ocieplony cyms ?? polarkiem ?? no wlasnie gdzie sadus ?? Quote
mrowa23 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 juz juz...no wiec tak...ja pojechalam poznawac nowego wspollokatora zeby mieszkanko bylo tansze i fajniejszee i wspolokator jest fajowy :D no a w tym czasie sadzik zaczadzil rodzine bakami i jeszcze kupe trzasnal w akcie protestu ze pojechalam poznawac wspolnego kolege bez niego... wiec ordizna miala mnostwo atrakcji :D Quote
Paula Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Greven'] Hihi :D My mamy takie samo, tylko granatowe; tez chcialam moro, ale bylo na Maksia za male :roll: To jest troszku za duze, ale nie bylo rozmiaru pomiedzy ;) Kubraczek jest na polarze, widac na dupce, bo mu sie zawinelo :lol: Kupilam w zeszla zime za 86zł. Quote
invictus hilaritas Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 no czyli sadzio dba o rodzinke zeby sie nie nudzila... :evil_lol: i jak tu go nie koffac ?? :loveu: Quote
CASIA&ttb Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Aż tak marzną wam psiaki że musicie ubierać im kubraki(no chyba że psiak jest chory lub osłabiony to kubrak w zimie to podstawa)???Moja Fiśka ma zasade że im zimniej i mrozniej na zewnatrz tym fajniej i wołami jej do domu nie moge zaciągnąć nawet sopelki lodu które zrobiły jej sie cycuchach nie zniechęcily jej do dalszego wariowania :evil_lol: Quote
invictus hilaritas Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 moj maly marznie (trzesie sie) jak spi a pozniej ma isc na dwor za kilka minut.. ubranko mi jest potrzebne bo robie teraz PT a moj hrabia nie chce sie polozyc na zimnej, mokrej, brudnej trawce.. a jak sie polozy to sie na mne tak patrzy ze az mi glupio.. wiem tylko ze lapki go bolaly jak szlismy na dluzszy spacer- macie butki dla psow ?? jaki rozmiar ?? Quote
CASIA&ttb Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No i juz wiem po co psiaką kubraki,nie pomyślałam nawet o PT a przeciez psiak nie biega tam tylko uczy wiec i stoi i marznie,a o butach to myślałam juz w poprzednią zimę bo na spacerku na smyczy suka po chwili łapy do góry pdonosiła bo tak mrozno było ale butów sie nie dorobiłysmy niestety Quote
Paula Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Casia_i_Figa napisał(a):Aż tak marzną wam psiaki że musicie ubierać im kubraki(no chyba że psiak jest chory lub osłabiony to kubrak w zimie to podstawa)??? Moj robaczek marznie, niestey. Jak idziemy na bieganko, to kubraczka nie zakladamy, ale jak zwykly spacerek lub jak jade busem do rodzicow przez pol miasta, to mi sie trzesie :-( Aha, i dopiero w zeszla zime zaczal tak marznac, wczesniej mu bylo wsio ryba ;) invictus hilaritas napisał(a):wiem tylko ze lapki go bolaly jak szlismy na dluzszy spacer- macie butki dla psow ?? jaki rozmiar ?? No wlasnie te lapki podnosil, bo mu zimo bylo; jak ubralismy kubraczek to lapki przestaly marznac :lol: Tak jakby sie rozgrzewaly od reszty cialka :hmmmm: Hihihi, butki :D Jeszcze tylko czapeczki brakuje :D Quote
invictus hilaritas Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 no dokladnie cerber stal lapka w gorze i pokazywal ze boli.. dobrze ze mu opuszki nie popekaly.. teraz chce kupic ale nie wiem jaki rozmiar.. DLA RAS TAKICH JAK :LABRADOR,BOXER,DOBERMAN,SETER,OWCZ.NIEM czy raczej dla BORDER COLLIE,BEAGLE,DALMATYńCZYK,COCKER SPANIEL Quote
Vectra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 hahahaha ,ale się obśmiałam czytając ten wątek :evil_lol: Mrówa super że Saduś zostaje u Ciebie :multi: :loveu::loveu: nie ma lepszego przyjaciela jak pituś :loveu: :loveu: :loveu: co do marzniecia :roll: to moja Lalka za żadne pieniadze nie opuszcza łóżka jak pada deszcze/śnieg , wieje wiatr , jest zimno .... dla niej wtedy takie coś jak spacer nie istnieje :shake: i najczęściej musze ją wynosić na siq na rękach na siłe z wielkim oporem- jak ona mnie wtedy nie lubi :evil_lol: :evil_lol:taki ma wzrok jakbym conajmniej ją zbiła :oops: owszem nasika i na pazurach (co by łap nie zabrudzić) biegnie truchcikiem do domu prosto pod kołderke .Potem musze ją przepraszać :roll: bo jak nie przeprosze to słysze smutne westchnięcia z pod kołdry ......... nieszczęśliwy pies :roll: Quote
loozerka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 paula_z napisał(a): Hihihi, butki :D Jeszcze tylko czapeczki brakuje :D czaoeczki, jak czapeczki, ale nauczniki puchate oraz ciepły szaliczek to niezbędne wyposażenie psa bojowego ;) A tak serio- na te łapki to ochrona dotyczyc każdego psa, czy krótkowłosego? Quote
invictus hilaritas Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ja szukam butkow dla bullteriera- krotkowlosego piesa i nie wiem jaki rozmiar mam wziasc.. Quote
Apbt_sól Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 no fakt PT, moja gruba tez troche marznie i łapy podnosi ale u miej problem z przerostem jest tkanki na pazurach ze nie mozna jej odpowiednio skrócić i w zimie sie wyginaja palce i ja bolą. Reszta w zime ok tylko pierwsze mrozy je telepia.... Hm... kubraczek a raczej 3 ;) w tym jeden chyba na yorka musze kupić ;) butki mozna uszyć ;) Quote
CASIA&ttb Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Czy rodzinka w składzie Mrówa i Sadek ma już mieszkanko,jak minął dzionek Sadosławowi?? Quote
mrowa23 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 rodzina nie ma mieszkania....:( znalezc mieszkanie to prawie tak jakby cud mialby sie wydarzyc ...sadek siedzial w domu ja zakuwalam na geo i po prostu obydwoje padamy choc sadek spal caly dzien :p jutro znowu szturm na mieszkania :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 mrówa jak tam z mieszkankiem?? znaleźliście coś?? i oczywiście co tam u Sadzika?? Quote
Apbt_sól Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Hallo , hallo tu ciotka , hallo , hallo jak Sadzis i chałupka???? Quote
invictus hilaritas Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ejj co tu tak cicho dzisiaj ?? Quote
mrowa23 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 sluchajcie sytuacja sie dramatycznie zmienila... musze sie wyprowadzic do przyszlego tygodnia do sr czyli mam tydzien... wole nie wiedziec co bedize jezeli sie nie wyprowadze... nie hcce sie zaglebiac po prostu taka sytuacja... Quote
loozerka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 o kurde, to fatalnie....samemu ciezko coś w tak krótkim czasie zorganizowac, a co dopiero ze zwierzakami....ze zwierzyną ( tzn oprocz Saddama ) musisz lokum szukac? Własciwie nie wiem, jak mieszkasz... Nawet nie wiem, co radzic, jak pomoc w takiej sytuacji.... Quote
mrowa23 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 jutro jade ogladac jedno mieszkanie gdzie juz jest pozwolenie na psa i o ile nie wysola ceny jak z ksiezyca bo podana jaest w miare ok ale nigdy nie wiadomo czego" nie doliczono" i jezeli bedize wolne to po weekendzie tam sie znajdziemy z sadzislawem i przyjaciolka i moze od razu 3 osoba ktora ma z nami mieszkac tez wiec ciotki mocno kciuki trzymac bo w moim samochodzie zimo bedzie w nocy jak przyjdzie mi i sadkowi tam zyc :eviltong: apowaznie mowiac to licze na szczescie...i na te cuda przedswiateczne a jak nie to juz wiem ze moge do przyjaciela sie wprowadzic na ok ok 1 miesiaca bez przeszkod..ufff kamien z serca lekko spadl.. Quote
invictus hilaritas Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 mrowa a co ci sie wynajem mieszkania tak szybko konczy?? nie mozna go przedluzyc?? zadrogie mieszkanko jest ?? ja nie wiem nigdy problemow nie robie ludziom i nawet bez pytania wprowadzaja sie z kotami :) Quote
Apbt_sól Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 E no to swietnie ciotka , trzymay kciukasy , bedzie dobrze , jak Sadek napierdzi to i ciepło bedzie i miło nawet w aucie ;) Quote
invictus hilaritas Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no wiesz czy milo to sie okaze.. zapewne sadzik bedzie patrzyl sie krzywo na mrowe z politowaniem: co ty kobieto wyprawiasz??? i zwali wszystko na nia.. cieplo moze bedzie ale te zapaszki to takie troszke nie do wytrzymania.. Quote
Recommended Posts