Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AZA - słodziutka przylepa

[FONT=Georgia]Aza to około 5-letnia niewielka szorstkowłosa suczka o wspaniałym charakterze, która z powodu pobytu właściciela w szpitalu trafiła do schroniska 21 maja 2011r. Uwielbia się tulić i głaskać, jest ufna w stosunku do człowieka. Toleruje inne psy, z suczkami trochę gorzej. Ładnie chodzi na smyczy - spacer z nią to sama przyjemność. Azunia zna komendę "siad", "leżeć" i "podaj łapkę".
Wspaniale nada się dla ludzi starszych i rodzin z dziećmi ale nie tylko - to przyjaciółka dla każdego, gdyż jest spokojna i łagodna.

A oto Azunia

[/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=6]

Kontakt w sprawie adopcji:
[SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]
BOŻENA - opiekun wolontariusz
tel: 519834599 lub 531290214
e-mail: maxelka77@wp.pl
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Georgia] [/FONT]

Posted

gosia2313 napisał(a):
Jestem u Azy :) Zapomniałaś jeszcze dopisać, że uwielbia pozować do zdjęć :D

Nie zapomniałam :-) zostawiłam to sobie na później ;)

Posted

A więc Aza jak już Gosia zdradziła polubiła ostatnio pozowanie do zdjęć i dała się fotografować z każdej strony i robiła różne minki jak np takie:

i takie

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Aza pojechała dziś na sterylizację i jak nie będzie goniła kotów u jednej pani to ma domek ! Azunio kochana to dla Ciebie szansa, więc nie goń tych kotów proszę ;)

Posted

maxelka napisał(a):
Aza pojechała dziś na sterylizację i jak nie będzie goniła kotów u jednej pani to ma domek ! Azunio kochana to dla Ciebie szansa, więc nie goń tych kotów proszę ;)

A gdzie pojechała? Do P. Eweliny?

Posted

Suuuper ! Mam nadzieję, że się spodoba i nie będzie sprawiała żadnych problemów ! ;)
Ostatnio Aza miała jakąś ranę, poza tym nie dopuszczają jej chyba do michy, więc tym lepiej, żeby znalazła domek : )

Posted

gosia2313 napisał(a):
Suuuper ! Mam nadzieję, że się spodoba i nie będzie sprawiała żadnych problemów ! ;)
Ostatnio Aza miała jakąś ranę, poza tym nie dopuszczają jej chyba do michy, więc tym lepiej, żeby znalazła domek : )

to wyglądało jakby tylko była wyrwana sierść bo goły zaczerwieniony placek. Aza miała robioną sterylkę i zęby i pójdzie do domku ale boję się o te koty bo nigdy nie była testowana na nie

• 1 month later...