maxelka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 AZA - słodziutka przylepa [FONT=Georgia]Aza to około 5-letnia niewielka szorstkowłosa suczka o wspaniałym charakterze, która z powodu pobytu właściciela w szpitalu trafiła do schroniska 21 maja 2011r. Uwielbia się tulić i głaskać, jest ufna w stosunku do człowieka. Toleruje inne psy, z suczkami trochę gorzej. Ładnie chodzi na smyczy - spacer z nią to sama przyjemność. Azunia zna komendę "siad", "leżeć" i "podaj łapkę". Wspaniale nada się dla ludzi starszych i rodzin z dziećmi ale nie tylko - to przyjaciółka dla każdego, gdyż jest spokojna i łagodna. A oto Azunia [/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=6] Kontakt w sprawie adopcji: [SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium] BOŻENA - opiekun wolontariusz tel: 519834599 lub 531290214 e-mail: maxelka77@wp.pl [/FONT][/FONT][FONT=Georgia] [/FONT] Quote
gosia2313 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jestem u Azy :) Zapomniałaś jeszcze dopisać, że uwielbia pozować do zdjęć :D Quote
maxelka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 gosia2313 napisał(a):Jestem u Azy :) Zapomniałaś jeszcze dopisać, że uwielbia pozować do zdjęć :D Nie zapomniałam :-) zostawiłam to sobie na później ;) Quote
maxelka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 A więc Aza jak już Gosia zdradziła polubiła ostatnio pozowanie do zdjęć i dała się fotografować z każdej strony i robiła różne minki jak np takie: i takie Quote
maxelka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Niestety Azunia marnieje w schronisku, psy nie dopuszczają jej do miski Quote
maxelka Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Azunia w końcu została przeniesiona do małych psiaków, hurra. Tylko szkoda że teraz nie będzie wychodzić :-( Quote
maxelka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Aza ostatnio przesiaduje w tylnej części boksu, stała się apatyczna i niechętnie podchodzi do krat, tak mi jej żal Quote
maxelka Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Aza pojechała dziś na sterylizację i jak nie będzie goniła kotów u jednej pani to ma domek ! Azunio kochana to dla Ciebie szansa, więc nie goń tych kotów proszę ;) Quote
gosia2313 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 maxelka napisał(a):Aza pojechała dziś na sterylizację i jak nie będzie goniła kotów u jednej pani to ma domek ! Azunio kochana to dla Ciebie szansa, więc nie goń tych kotów proszę ;) A gdzie pojechała? Do P. Eweliny? Quote
Dorin91 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 gosia2313 napisał(a):A gdzie pojechała? Do P. Eweliny? Nie, do Lupusa :) Pani Edyta znalazła jej dom i ją zabrała :) Quote
gosia2313 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Suuuper ! Mam nadzieję, że się spodoba i nie będzie sprawiała żadnych problemów ! ;) Ostatnio Aza miała jakąś ranę, poza tym nie dopuszczają jej chyba do michy, więc tym lepiej, żeby znalazła domek : ) Quote
maxelka Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 gosia2313 napisał(a):Suuuper ! Mam nadzieję, że się spodoba i nie będzie sprawiała żadnych problemów ! ;) Ostatnio Aza miała jakąś ranę, poza tym nie dopuszczają jej chyba do michy, więc tym lepiej, żeby znalazła domek : ) to wyglądało jakby tylko była wyrwana sierść bo goły zaczerwieniony placek. Aza miała robioną sterylkę i zęby i pójdzie do domku ale boję się o te koty bo nigdy nie była testowana na nie Quote
maxelka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Aza w nowym domku zostaje na stałe, panie zakochane w niej Quote
Recommended Posts