Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzalam dzis do jego karty.Brys zostal oddany przez pana,2 lata temu,mial wtedy 5 lat.Jego pan,po 5ciu latach stwierdzil,ze pies rzuca sie na spacerach na inne psy i dzieci,wiec oddał do schroniska.

To dlatego Brys tak ladnie chodzi na smyczy-byl domowym psem.

w srode planowana operacja.Trzymajcie kciuki.

Posted

Wiem,ze trzech dobrych wetow,w tym jeden bardzo uznany,nie podjeli sie operacji.Ale Brys nie ma wyjscia.
Moze nie przezyc,zdaje sobie sprawe.

Ale wiem ,ze bedzie dobrze i pojde z normalnym Brysiem na spacer.

Posted

No i coHiena siedzi..w..pawilonie???
Tez..nie..fajnie!!!
Pies..cale..zycie//przyzwuczajony..do..swierzego..powietrza..teraz..bedzie..siedzial..w..ciasnocie??

trzymam,,w,,srode,,kciuki,,!!!!!:p
Znowu,,trafil,,,mi,,sie,,,dziwny,,komp,,,ale,,,jakos,,,sobie,,,radze,,,

Posted

Brysio dostał wczoraj kilka ciasteczek i chyba uznał, że należy mi się coś w zamian. Na spacerku kilka razu spojrzał na mnie z takim szelmowskim błyskiem w oku i w podskokach ruszał w moim kierunku. Przyznaję się, że serce miałam w gardle, bo ja tchórz jestem.

Posted

Musze przyznac ze na prawde swietne zdjecie,,oddaje cala rzeczywistosc Brysia,,,Tak wlasnie wyglada nasz Olbrzym,,No moze nie jest w calosci ale ,,to on nasza pociecha,, Srodowy pacjet

Posted

wiewiora1 napisał(a):
No i coHiena siedzi..w..pawilonie???
Tez..nie..fajnie!!!
Pies..cale..zycie//przyzwuczajony..do..swierzego..powietrza..teraz..bedzie..siedzial..w..ciasnocie??

trzymam,,w,,srode,,kciuki,,!!!!!:p
Znowu,,trafil,,,mi,,sie,,,dziwny,,komp,,,ale,,,jakos,,,sobie,,,radze,,,

Wiewióra, wybacz, ale rozbawiłaś mnie do łez:evil_lol: No radzisz sobie z tym kompem :diabloti:

Kawał Brysia z niego!!! Bedę w środę mocno trzymać kciuki!!!!!

Posted

pytalam,okazalo sie,ze wet,ktory mila operowac,zostal pilnie wezwany,a zamiast niego przyszla mloda weta-ona nie moze tego robic sama.
No i pani prezes zauwazyla,ze wet zaczal sie wahac,nie jest pewien,czy chce to robic.
Ale bedziemy twarde-musi byc operacja.

Posted

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
........................................................................................................
......................................................................................................
.........................................................................................................
....................... .......... ..... ... . . . . .