akucha Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Czekamy na operację Brysia, a w miedzyczasie szukamy mu dobrego domu!!! Quote
brazowa1 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Zajrzalam dzis do jego karty.Brys zostal oddany przez pana,2 lata temu,mial wtedy 5 lat.Jego pan,po 5ciu latach stwierdzil,ze pies rzuca sie na spacerach na inne psy i dzieci,wiec oddał do schroniska. To dlatego Brys tak ladnie chodzi na smyczy-byl domowym psem. w srode planowana operacja.Trzymajcie kciuki. Quote
Kasia25 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Brychu!!!!!!!!! Ty duży jesteś , silny chłop!!!!!!!!! Trzymaj się!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Wiem,ze trzech dobrych wetow,w tym jeden bardzo uznany,nie podjeli sie operacji.Ale Brys nie ma wyjscia. Moze nie przezyc,zdaje sobie sprawe. Ale wiem ,ze bedzie dobrze i pojde z normalnym Brysiem na spacer. Quote
wiewiora1 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No i coHiena siedzi..w..pawilonie??? Tez..nie..fajnie!!! Pies..cale..zycie//przyzwuczajony..do..swierzego..powietrza..teraz..bedzie..siedzial..w..ciasnocie?? trzymam,,w,,srode,,kciuki,,!!!!!:p Znowu,,trafil,,,mi,,sie,,,dziwny,,komp,,,ale,,,jakos,,,sobie,,,radze,,, Quote
kaerjot Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Brysio dostał wczoraj kilka ciasteczek i chyba uznał, że należy mi się coś w zamian. Na spacerku kilka razu spojrzał na mnie z takim szelmowskim błyskiem w oku i w podskokach ruszał w moim kierunku. Przyznaję się, że serce miałam w gardle, bo ja tchórz jestem. Quote
wiewiora1 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Musze przyznac ze na prawde swietne zdjecie,,oddaje cala rzeczywistosc Brysia,,,Tak wlasnie wyglada nasz Olbrzym,,No moze nie jest w calosci ale ,,to on nasza pociecha,, Srodowy pacjet Quote
akucha Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wiewiora1 napisał(a):No i coHiena siedzi..w..pawilonie??? Tez..nie..fajnie!!! Pies..cale..zycie//przyzwuczajony..do..swierzego..powietrza..teraz..bedzie..siedzial..w..ciasnocie?? trzymam,,w,,srode,,kciuki,,!!!!!:p Znowu,,trafil,,,mi,,sie,,,dziwny,,komp,,,ale,,,jakos,,,sobie,,,radze,,, Wiewióra, wybacz, ale rozbawiłaś mnie do łez:evil_lol: No radzisz sobie z tym kompem :diabloti: Kawał Brysia z niego!!! Bedę w środę mocno trzymać kciuki!!!!! Quote
Kasia25 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Brychu, zobacz jakie ty masz facecie szczęście, taaakie Ciotki o ciebie dbają. Nowe życie, chcą ci podarować. Dzielny, bądź chłopaku Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Kasia,wszyscy mamy nadzieje,ze nowe zycie. Operacje oplaca nasza pani prezes TOZu sopockiego.Umowa z miastem nie objeła problemow Brysia... Quote
Zosia4 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Brysiu - będziemy z calej sily trzymać kciuki za jutrzejszy dzień. Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Jade jutro do schronu,chce wiedziec co i jak z Brychem. A potem,jak juz bedzie normalny,musimy postawic na bacznosc cala Polske i znalezc mu najlepszy dom pod sloncem. Quote
kaerjot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Trzymam kciuki i zaciskam zęby. Chyba się boję. Brysiu trzymaj się. Quote
akucha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Też się boję... i denerwuję jeszcze... Ale mocno trzymam kciuki za Brysia, mocno!!! Quote
brazowa1 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 pytalam,okazalo sie,ze wet,ktory mila operowac,zostal pilnie wezwany,a zamiast niego przyszla mloda weta-ona nie moze tego robic sama. No i pani prezes zauwazyla,ze wet zaczal sie wahac,nie jest pewien,czy chce to robic. Ale bedziemy twarde-musi byc operacja. Quote
wiewiora1 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bedzie bedzie,,musi byc i skaczyc sie niepewnosc!!1 Quote
wiewiora1 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ........................................................................................................ ...................................................................................................... ......................................................................................................... ....................... .......... ..... ... . . . . . Quote
wiewiora1 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Teraz biega zapewne wsrod zieleni,,radosnie pochlaniajac wolnosc!!!! Quote
Recommended Posts