Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

auraa napisał(a):
Wysłałam Pw do ciotek z Bydgoszczy i czekam na odpowiedź. Na razie cisza.

Może ciotki na urlopach leniuchują ;) .
Umówiłam Trusi zabieg sterylizacji na 30.08. - koszt ze zniżką dla bezdomniaków to
250 zł.

Posted

Ciocie, mogę iść na wizytę. Czy na coś konkretnego zwrócić uwagę? Czy mała zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy? To mogą być ważne rzeczy dla domku. Jaki stosunek do dzieci i innych psów? Widzę, że Państwo chcą pokryć sterylkę, to super.

Posted

trans_b jest na wątku i w kontakcie z Gajową. Otrzymała informacje o Trusi, więc chodzi o sprawdzenie domu. Myślę, że to będzie tylko formalność:lol:

Posted

paulinken napisał(a):
Ciocie, mogę iść na wizytę. Czy na coś konkretnego zwrócić uwagę? Czy mała zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy? To mogą być ważne rzeczy dla domku. Jaki stosunek do dzieci i innych psów? Widzę, że Państwo chcą pokryć sterylkę, to super.

Dziekuję w imieniu Trusi. Trusia zachowuje czystość w kojcu, tylko raz miała wpadkę pierwszej nocy prawdopodobnie po podaniu Aniprazolu nie wytrzymała bidulka. Ludzi kocha, na dzieci nie była sprawdzana - w poczekalni wet. była ok 3 letnia dziewczynka, skacząca i popiskująca - Trusia spokojnie sie jej przyglądała. Psów się troche boi ale jak już nabierze zaufania
bawi sie zarówno z psami jak i sukami. Smyczy Trusia nie znała, teraz juz jest lepiej, na swoim terenie idzie całkiem dobrze , gorzej jak wychodzi w nieznane. Lepiej jej wychodzi spacer w szeleczkach niż na obróżce.

Posted

Martwi mnie ten impas w sprawie wizyty przedadopcyjnej... nie bardzo rozumiem w czym jest problem :shake:. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko zostanie wyjaśnione .
Trusia ze swoim drugim kolegą Yoko

Posted

Wszystkim formalnościom stało się zadość. Teraz Trusię czeka trudny zabieg sterylizacji a potem do domu!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: