Agnieszka_K Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 kiedy sprawdzanie domku i kciuki trzeba trzymać?:) Quote
auraa Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Wysłałam Pw do ciotek z Bydgoszczy i czekam na odpowiedź. Na razie cisza. Quote
Agnieszka_K Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 oby się szybko ktoś odezwał - niech fajowa Truśka idzie do domku! Quote
*Gajowa* Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 auraa napisał(a):Wysłałam Pw do ciotek z Bydgoszczy i czekam na odpowiedź. Na razie cisza. Może ciotki na urlopach leniuchują ;) . Umówiłam Trusi zabieg sterylizacji na 30.08. - koszt ze zniżką dla bezdomniaków to 250 zł. Quote
trans_b Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Prosze na priv lub maila dane do przelewu. Tak, jak obiecalismy, pokrywamy z gory koszt sterylki. Quote
paulinken Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ciocie, mogę iść na wizytę. Czy na coś konkretnego zwrócić uwagę? Czy mała zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy? To mogą być ważne rzeczy dla domku. Jaki stosunek do dzieci i innych psów? Widzę, że Państwo chcą pokryć sterylkę, to super. Quote
auraa Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 trans_b jest na wątku i w kontakcie z Gajową. Otrzymała informacje o Trusi, więc chodzi o sprawdzenie domu. Myślę, że to będzie tylko formalność:lol: Quote
*Gajowa* Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 paulinken napisał(a):Ciocie, mogę iść na wizytę. Czy na coś konkretnego zwrócić uwagę? Czy mała zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy? To mogą być ważne rzeczy dla domku. Jaki stosunek do dzieci i innych psów? Widzę, że Państwo chcą pokryć sterylkę, to super. Dziekuję w imieniu Trusi. Trusia zachowuje czystość w kojcu, tylko raz miała wpadkę pierwszej nocy prawdopodobnie po podaniu Aniprazolu nie wytrzymała bidulka. Ludzi kocha, na dzieci nie była sprawdzana - w poczekalni wet. była ok 3 letnia dziewczynka, skacząca i popiskująca - Trusia spokojnie sie jej przyglądała. Psów się troche boi ale jak już nabierze zaufania bawi sie zarówno z psami jak i sukami. Smyczy Trusia nie znała, teraz juz jest lepiej, na swoim terenie idzie całkiem dobrze , gorzej jak wychodzi w nieznane. Lepiej jej wychodzi spacer w szeleczkach niż na obróżce. Quote
paulinken Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Jeśli by Państwu pasowało, to mogę wpaść jutro w godzinach popołudniowych. Jak by było z transportem? Pytałam o dzieci, bo chyba Państwo mają dzieci. Quote
paulinken Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nie było jeszcze wizyty, bo nie dostałam odpowiedzi na ostatni post. Nie lubię iść nieprzygotowana. Dziś zadzwonię do Państwa i się umówię, bo sterylka 30.8. podobno. Quote
*Gajowa* Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Martwi mnie ten impas w sprawie wizyty przedadopcyjnej... nie bardzo rozumiem w czym jest problem :shake:. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko zostanie wyjaśnione . Trusia ze swoim drugim kolegą Yoko Quote
paulinken Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Napisałam wyżej w czym problem. Nie lubię iść niedoinformowana i świecić oczami. auraa napisała mi dziś PW, że miała problem z komputerem. Quote
Noemi1 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 SUPER :) Trzymam kciuki za udaną wizytę :) Quote
*Gajowa* Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 paulinken napisał(a):Jutro o 17 wizyta. Fajnie, dziękuję w imieniu Trusi. Quote
auraa Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 No i co ? Ciotki dogadałyście się?:lol: Quote
auraa Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Wszystkim formalnościom stało się zadość. Teraz Trusię czeka trudny zabieg sterylizacji a potem do domu!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
Recommended Posts