Jagienka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No i wtedy Charli (tak się chyba mama nazywa) pójdzie do domu. Gosia będzie miała wolny DT i Frotka jej nową bide przygrucha :loveu: Quote
willy_wonka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 No to teraz już muszę podziękować, bo mały pojechał:multi: Został jeszcze jeden. A co do nowej bidy to ja sobie po szczeniakach robię tydzień wakacji, bo mnie chłopaki zatłuką.:eviltong: Quote
Jagienka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Klejny raz łańcuszek dobrych ludzi: Frotka zabrala maluchy spod hipermarketu, willy_wonka podjęła się opieki tymczasowej, Rudek znalazł dom :eviltong: , moana zagadała i Pan kolega okazał się wielkiego serca :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :cunao: Quote
moana Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Brawo Paweł! :Rose: ... powiem Rudkowi żeby teraz szukał domu dla siostry Frollo ;) ... a Pawłowi, żeby się tu zalogował i opowiadał :) Quote
Camara Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 willy_wonka czy dzwoniła do ciebie pani (2 dzieci+królik) w sprawie Lea?? Quote
willy_wonka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Niestety nikt taki do mnie nie dzwonił ani nie pisał. Mam nadzieję, że jeszcze. Quote
sugarr Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 O, ja tu jeszcze moich nie dawalam: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35227 Quote
Isabel Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Czy Frollo i Lea już mają dom? Jestem zainteresowana adopcją suczki. Skontaktuj się ze mną na adres: emkw@interia.pl Quote
Jagienka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Isabel']Czy Frollo i Lea już mają dom? Jestem zainteresowana adopcją suczki. Skontaktuj się ze mną na adres: emkw@interia.pl Frollo ma dom, została Lea... Isabel jakbyś adoptowała Lee byłoby cudnie, bo Charli (mama) tez pojechałaby do domu :loveu: Quote
moana Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Rozmawiałam dziś z Pawłem, który adoptował Frollo... Mały się prawdopodobnie będzie nazywał FRODO... Nie wiadomo jeszce na 100 %, bo Frollo vel Frodo ma prócz dużego pana ;) jeszcze dwóch małych panów i drugi z małych panów forsuje opcję imienia NATANIEL :cool3: Hihi W każdym razie Frollo-Frodo-Nataniel ma się dobrze. Udało mu się już zostawić jakąś qpę na trawniku zamiast w domu. Jak tylko widzi któregoś z domowników to tak merda ogonem, że mu się cała poopka rusza. Świat zewnętrzny go nieco przeraża, ale musi chyba trochę czasu minąć zanim uwierzy, że nikt go nie chce wynieść i zostawić na zimnie, że ma już swój dom ... na stałe :). Liczę, że jakieś zdjęcia zostaną mi podesłane wkrótce.... :lol: Quote
willy_wonka Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Bardzo się cieszę szczęściem Frolla-Frod-Nataniela :lol: . Mam nadzieję, że będzie się im dobrze żyło razem. Ja też oczekuję na zdjęcia, bo dałam swojego maila specjalnie w tym celu. Quote
sugarr Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Moje dwa juz w domkach :) (Portos zostal u mnie :D) Quote
willy_wonka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Oba pieski już w nowych domkach. Hurra!! :multi: Quote
Jagienka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 willy_wonka napisał(a):Oba pieski już w nowych domkach. Hurra!! :multi: :multi: :multi: :multi: willy_wonka zmień tytuł wątku, edit w pierwszym poście i jeszcze raz edit... Quote
Perfi Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 a teraz pytanie za 100 punktow ;) kim byl willy wonka? :lol: Quote
Jagienka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Perfi napisał(a):a teraz pytanie za 100 punktow ;) kim byl willy wonka? :lol: ocb?? Ja znam willy_wonka, może znam to za duzo powiedziane :diabloti: ale dane Nam się było spotkać... i nie był a była jak już coś :eviltong: Quote
Perfi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ja doskonale wiem ze to kobieta ktora wiozlas i ktora byla w kundlu ze szczeniakami, a moje pytanie nie dotyczy jej tylko jej nicku ;) Quote
sugarr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No to jeszcze Perfidne zostaly Perfi trzymamy za nie kciuki, jak sie pozbede Astowych i Ciapkowych plakatow bo mam w nadmiarze to obiecuje Twoje porozwieszac :) Quote
moana Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Wklejam zdjęcia szczęśliwego Frodka z nowego domu... :loveu: Jak widać Frodo ma się dobrze... Ponoć ciągle chce się bawić i jest najwytrawniejszym łowcą piszczących gumowych krokodyli.... Obgryza wszystko i pochłania jak odkurzacz, ale już się nauczył, że zbędny balast zostawia się na trawce, a nie w domu... :) I nawet kolorystycznie pasuje do nowego domku... :cool3: Quote
moana Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Teraz dopiero porównałam sobie zdjęcia z tymi zamieszczonymi na pierwszej stronie wątku... Ale chłopak wydoroślał! :p Quote
moana Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Phiii, żadnych zachwytów nad Frodkiem!? :watpliwy::mad: Quote
Jagienka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jaki szczęśliwy facecik poważny, a ja jeszcze pamietam jak mi palce podgryzał w samochodzie :loveu: Quote
moana Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nie mam dobrych wieści, niestety :( Właśnie się dowiedziałam, że Frodek zginął pod kołami tramwaju. W okolicach Nowego Roku wystraszył się wybuchu, zerwał się ze smyczy i wpadł prosto pod tramwaj. :placz: Paweł, Pan Frodka, powiedział, że Frodo: "... miał chyba najwspanialsze swoje życie bo był kochany i był trzecim synem i drugim bratem - kochaliśmy go!!... A pogrzeb miał piękny i zawsze zostanie w naszej pamięci." Strasznie mi przykro. Paweł wraz ze swoimi nastoletnimi synami po kilku miesiącach od śmierci Frodo, postanowili przygarnąć podobnego do niego malucha... Quote
Recommended Posts