Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to teraz już muszę podziękować, bo mały pojechał:multi: Został jeszcze jeden. A co do nowej bidy to ja sobie po szczeniakach robię tydzień wakacji, bo mnie chłopaki zatłuką.:eviltong:

Posted

Klejny raz łańcuszek dobrych ludzi: Frotka zabrala maluchy spod hipermarketu, willy_wonka podjęła się opieki tymczasowej, Rudek znalazł dom :eviltong: , moana zagadała i Pan kolega okazał się wielkiego serca :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :cunao:

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Brawo Paweł! :Rose:

... powiem Rudkowi żeby teraz szukał domu dla siostry Frollo ;) ... a Pawłowi, żeby się tu zalogował i opowiadał :)

Posted

[quote name='Isabel']Czy Frollo i Lea już mają dom? Jestem zainteresowana adopcją suczki. Skontaktuj się ze mną na adres: emkw@interia.pl
Frollo ma dom, została Lea... Isabel jakbyś adoptowała Lee byłoby cudnie, bo Charli (mama) tez pojechałaby do domu :loveu:

Posted

Rozmawiałam dziś z Pawłem, który adoptował Frollo... Mały się prawdopodobnie będzie nazywał FRODO... Nie wiadomo jeszce na 100 %, bo Frollo vel Frodo ma prócz dużego pana ;) jeszcze dwóch małych panów i drugi z małych panów forsuje opcję imienia NATANIEL :cool3: Hihi
W każdym razie Frollo-Frodo-Nataniel ma się dobrze. Udało mu się już zostawić jakąś qpę na trawniku zamiast w domu. Jak tylko widzi któregoś z domowników to tak merda ogonem, że mu się cała poopka rusza. Świat zewnętrzny go nieco przeraża, ale musi chyba trochę czasu minąć zanim uwierzy, że nikt go nie chce wynieść i zostawić na zimnie, że ma już swój dom ... na stałe :).
Liczę, że jakieś zdjęcia zostaną mi podesłane wkrótce....
:lol:

Posted

Bardzo się cieszę szczęściem Frolla-Frod-Nataniela :lol: . Mam nadzieję, że będzie się im dobrze żyło razem. Ja też oczekuję na zdjęcia, bo dałam swojego maila specjalnie w tym celu.

Posted

willy_wonka napisał(a):
Oba pieski już w nowych domkach. Hurra!! :multi:

:multi: :multi: :multi: willy_wonka zmień tytuł wątku, edit w pierwszym poście i jeszcze raz edit...

Posted

Perfi napisał(a):
a teraz pytanie za 100 punktow ;) kim byl willy wonka? :lol:

ocb?? Ja znam willy_wonka, może znam to za duzo powiedziane :diabloti: ale dane Nam się było spotkać... i nie był a była jak już coś :eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Wklejam zdjęcia szczęśliwego Frodka z nowego domu... :loveu:
Jak widać Frodo ma się dobrze... Ponoć ciągle chce się bawić i jest najwytrawniejszym łowcą piszczących gumowych krokodyli.... Obgryza wszystko i pochłania jak odkurzacz, ale już się nauczył, że zbędny balast zostawia się na trawce, a nie w domu... :)
I nawet kolorystycznie pasuje do nowego domku... :cool3:

• 2 weeks later...
  • 2 years later...
  • 4 months later...
Posted

Nie mam dobrych wieści, niestety :(
Właśnie się dowiedziałam, że Frodek zginął pod kołami tramwaju. W okolicach Nowego Roku wystraszył się wybuchu, zerwał się ze smyczy i wpadł prosto pod tramwaj. :placz:

Paweł, Pan Frodka, powiedział, że Frodo:
"... miał chyba najwspanialsze swoje życie bo był kochany i był trzecim synem i drugim bratem - kochaliśmy go!!... A pogrzeb miał piękny i zawsze zostanie w naszej pamięci."

Strasznie mi przykro.
Paweł wraz ze swoimi nastoletnimi synami po kilku miesiącach od śmierci Frodo, postanowili przygarnąć podobnego do niego malucha...