Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaki pilnie szukają domu. Najlepiej Kraków i okolice chyba, że będzie transport gdzieś dalej. Matka ma dobry dom, ale nie może jechać dopóki nie rozdam szczeniaków. Ciężko było znaleźć jej dom, więc jak się rozmyślą to ma marne szanse na szybkie znalezienie nowego. Szczeniaki to suczka i piesek.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak duże będą psiaki? Jak wyglądała ich matka? Mój znajomy chce przygarnąć szczeniaka płci męskiej... Widzę tu szansę dla pięknego Frollo.... :)

Posted

Szczeniaki nie powinny być dużo większe niż ich matka, która sięga mi do połowy łydki. Jest maleńka. Matka jest dużą wersją jaśniejszego szczeniaka, chętnie prześlę jej zdjęcie na maila. Jeśli Twój kolega byłby zainteresowany to proszę o kontakt na numer 661 738 943 albo na maila: moskacz@gmail.com

Posted

Perfi napisał(a):
kurcze ja tez mam szczeniaki na tymczasie w sztuce 4 :placz:

Perfi, gdzie jest wątek tych Twoich szczeniaków? Daj linka albo jakieś informacje o nich, proszę.

Posted

Podziękujesz jak już faktycznie mały będzie w domu....
A ja tak sobie po cichu tu kombinuję (i marzę), że ponieważ ten mój znajomy ma dwóch synów i nawet chomiki mają dwa.... To może i Frollo i jego siostra.... :roll::cool3: Ale i jeden biedak w domku to już też byłoby dobrze...