Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lili8522 napisał(a):
Kicia jest cudowna :loveu: Dużo radości z nowej pociechy :loveu:

tak bardzo...... w sumie i tak planowałam wymienić te doniczki które mi potrzaskała i te potargane firanki;)

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danavas napisał(a):
tak bardzo...... w sumie i tak planowałam wymienić te doniczki które mi potrzaskała i te potargane firanki;)

......... fotele, kanapę, parapety drewniane, itp, itd............ Też to przerabiam, po trzykroć!!! :)

Posted

pola53 napisał(a):
......... fotele, kanapę, parapety drewniane, itp, itd............ Też to przerabiam, po trzykroć!!! :)

u mnie się wszyscy wkurzają bo długo siedzieliśmy w remontach....chata odwalona, wszystko nowe...a potem przyszła taka mała pindzia i niszy co ma w zasięgu:) a ja to mam w nosie...kocham ja i już...jak ma potrzebę to niech sobie niszczy...to są rzeczy nabyte...a życie takiego kiciunia i jej mruczenie za uchem gdy zasypiam....bezcenne:)

• 1 month later...
Posted

Zosia chora...koci katar ją powalił...ratowaliśmy innego bezdomnego umierającego kociaka, maleństwo nie przeżyło, złapaliśmy jej brata, nie miał objawów..niestety po dwóch dniach okazało się ze też jest chory...zaraził Zosię...mały Franek już jest zdrowy ...neistety Zosienka nadal na antybiotykach, nie wygląda za dobrze, jutro wizyta u weterynarza...mamy do opłacenia faktury za leczenie...dzięki fb udało się zebrac część kwoty...resztę chcemy dozbierać na tym bazarku....

http://www.dogomania.pl/threads/216369-W%C5%82oski-bazarek...absolutnie-wszystko-do-w%C5%82os%C3%B3w-%29-do-15.11.2011-do-22-00?p=17839932#post17839932

bardzo prosimy o rozsyłanie....
bazarek rozlicze tutaj ponieważ Franek nie ma watku na dogo...

oto jego fb:
http://www.facebook.com/event.php?eid=205275146209455