Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnnaCynthia napisał(a):
Ale uważaj, bo ona ma futro centkowane, to chyba pantera. :D

w dodatku psychiczna...każy kto ja pozna stwierdza bez namysłu , że takiego durnego świra dawno nie widział:) a ja ją już kocham, mój TZ też za nią szaleje:)

Posted

danavas napisał(a):
i dwie pufy...ale to mamie;)

No wiem coś o tym, bo aktualnie mam w domu dwa 3-miesięczne kocurki i dwumiesięczną kotkę z znajdę. I to co wyprawiają na moich kanapach to zgroza :).
Super, że Zosia zostaje u Ciebie. Ustatkuje się i będzie super przytulaskiem.

Posted

pola53 napisał(a):
No wiem coś o tym, bo aktualnie mam w domu dwa 3-miesięczne kocurki i dwumiesięczną kotkę z znajdę. I to co wyprawiają na moich kanapach to zgroza :).
Super, że Zosia zostaje u Ciebie. Ustatkuje się i będzie super przytulaskiem.

już jest spokojniejsza i bardziej przytulaśna niż na początku....:)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Cieszę się, że kicia zostaje u Was.
A jak na nią reagują Twoje psy? Nie chcą jej zjeść :D?

psy mieszkają na dole a kicia na górze...jak wieczorem przychodzą spać...(bo teraz ciepło to siedzą całymi dniami na dworze)...to kicia siada na schodach i ich obserwuje...skrada się do nich zaciekawiona....i mam nadzieje ze nie przyjdzie jej do głowy do nich przeskoczyć...... Bobi ma ją w nosie bo jej nie widzi...Demol sie przystresił jak kiedyś wpadł na górę i siedział spokojnie metr od niej a ta wariatka przecinała pazurami powietrze.....ale Kuba chyba by ją ugryzł jakby maiła okazje...w każdym razie nie będą tego szybko sprawdzać....;)

Posted

sylwija napisał(a):
czy ona nie urosła czasem? :) trzeba tytuł zmienić i przenieść do nowych domków :D

no wiem jutro sie tym zajme....a dziś dzwoniła pani ze chce Zosie...zadzwoniła bo widziała ją na cafe animal...ale powiedziałam że sorki, ale nie dam;) ...w zamian wysłałam jej masę zdjęć bezdomnych kociaków które koczowały w lesie i myśli którego wybrać, mam nadzieje ze się zdecyduje na któregoś....są cztery....przesłodkie...jeszcze przy matce ale już niedługo pewnie je zostawi...:(

Posted

Wcale Ci się nie dziwię, że nie oddasz :). Ja też moją znajdę wzięłam z myślą, że komuś podrzucę, ale tak zaskarbiła sobie serca nas wszystkich, dogaduje się z Pixelkiem i Strzałkiem doskonale, nawet wujek Dizel ją polubił. Wczoraj zasypiałam z Guciem po prawej na kołdrze, z 'chłopakami' po lewej i malutką na szyi. Nie mogłam się ruszyć, było mi strasznie niewygodnie ale cholernie miło, bo maluchy mruczały na trzy głosy :).

Posted

Zosia jak zasypia to ucieka ..nie chce się przytulać...ale w nocy przychodzi do mnie, kładzie się z tyłu głowy i przytula jak głupia....delikatnie drapie pazurkami.....u mnie zawsze były koty ...ale od jakichś 10 lat same psy i tak mi brakowało tego mruczenia za uchem:)