Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

palma napisał(a):
Powini z paczką chusteczek higienicznych sprzedawać :placz:

Zgadzam się. Właśnie skończyłam czytać. :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Koma napisał(a):
Mam ogromną chęć kupić tą książkę, ale niestety, cienko z kaską :shake:

Marzena, jeśli starczy Ci czasu i wytrwałości, to w każdym Empiku jest czytelnia, gdzie można usiąść i poczytać :cool3:

Posted

dopiero teraz na trafilam tu ...... no wiec wlasnie dzisiaj skonczylam czytac ta ksiazke... i sie poplakalam.... ;( ale strasznie mi sie podoba..... :placz::placz::placz::placz: bardzo wzruszajaca jest, albo ja mam miekie serce .... ja dostalam od mikolaja za 33 zl :)

Posted

a ja kupilam w empiku za 33 zl :D jest super!!! coprawda jestem dopiero na 50 stronie ale szybko przeczytam :D szkoda ze wiecej takich ksiazek nie ma.... ehh....

A jak ja kupowalam w Empiku to bylo ich ponad 30 na jednym specjalnym stoisku :D:D

Posted

Jesteś w WIELKIM BŁĘDZIE !!! A właśnie że jest więcej takich książek!!!
Mam zamówione w księgarni tyle książek że hohoho! Mama odbiera i do paczki pod choinke chowa :lol: :evil_lol: :lol: Marleya udało mi się na urodziny :evil_lol: Na czerwono, te które Was interesują :)
Odebrane mam:
*tajemnice wystaw (ale to nie jest typu Marley i ja)
*księge psów (sporty, nauka, rasy, też nie typu Marleya :oops: )
Do odebrania:
*Włóczęga (o dziewczynie która nie może dogadać się z matką, nie ma przyjaciół. Została wolontariuszką w schronisku. Opiekuje się psem, który również nie ma dobrego kontaktu z ludźmi. Pomagają sobie nawzajem. Dalsza część jest mi nieznana :) KSIĄŻKA TYPU MARLEY I JA)
*Dziewczyna i wilk (Dziewczyna straciła rodziców. Pojechała o wója (chyba) który ma się nią zająć. Spotyka młodego wilczka, który również stracił matkę. Opiekuje się nim. Dalsza część jest mi nieznana :) KSIĄŻKA TYPU MARLEY I JA)
*Twój pies też to potrafi (wszystkie sporty, jak karmić gdy pies uprawia dany sport, rozgrzewki. Poradnik)
*Poradnik dla hodowców psów Genetyka w praktyce (o genetyce)

Oj biedna mamusia :evil_lol: :lol: :evil_lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
Marzena, jeśli starczy Ci czasu i wytrwałości, to w każdym Empiku jest czytelnia, gdzie można usiąść i poczytać :cool3:

O nie to nie dla mnie :lol: Nie mogłabym się skupić ;)

Guest Kamcia_14
Posted

Pies który kochał zbyt mocno czy marley i ja :placz:.
Nie wiem na co sie zdecydować :placz:. Kto mądry mi doradzi :loveu:.

Posted

Wybrałabym "Pies, który kochał zbyt mocno". "Marley i ja" to miłe czytadło, ale wiedzy kynologicznej tam raczej nie uświadczysz, a w każdym razie mało.
"Pies, który kochał zbyt mocno" to znakomita książka o psiej psychice.

Posted

Miałam przyjemność czytać tę książkę zanim jeszcze pojawiła się w Polsce do kupienia (mój tatuś robił do niej okładkę:razz:). Wspaniała i świetna. Ale ile błędów wychowawczych się tam wyłapało to moje:lol: Super i ja także mogę polecić:loveu:

Posted

A jak dla mnie ta książka jest tylko i wyłącznie fajnym czytadłem. Owszem czyta się lekko i szybko - ale poza tym...szkoda gadać. Tak jak pisaliście - masa błędów wychowawczych - ale one są do wyłapania, jeżeli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie o wychowywaniu psów. A jeżeli nie ma? Albo jeżeli ktoś będzie myślał, ze jak pies się tak zachowuje to ma tak być i niczego nie będzie próbował zmienić? Poza tym trochę dziwne jest dla mnie to, że do wszystkich problemów z psem podchodzi się tam bardzo beztrosko. Zjada śmieci, to zjada - przyjmujemy to za normę. Jakoś nie mogę uwierzyć w to, że nie wiązały się te wyczyny z mocniejszymi emocjami. No i zupełnie idiotyczny opis różnicy charakterów między labkami amerykańskimi a angielskimi. Mam nadzieję, ale nikt w to nie uwierzy.

Guest Kamcia_14
Posted

Właśnie kupiłam tę książkę. Jak dla mnie fajnie sie zapowiada ;).
Ale jestem dopiero na 35 stronie więc za bardzo nie mogę oceniać.