elena Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 I od nas całuski i najlepsze życzenia dla Jerrego!!! :buzi: :new-bday: Quote
Gofi Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 No i sie dołaczmay do życzen chodź może troszke spóźnione :): Wszstkiego najlepszego, Jedzonka dobrego, Spacerów ciekawych, I włosków długawych :P Życzą Justa & Gofi :) :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
dagmarcia Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Wszystkiego najlepszego dla wspaniałego Jerry'ego!!! Twój yorkuś na pewno dostarcza ci wiele radości i niech robi to dalej! Przez wiele, wiele lat... Życzą Dagmarka i Floreczka :D :D :D Quote
Gravity_Girl Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Mój Jecky urodził się 14 marca tego roku, a ostatnio skończył 3 miesiące!!! :fadein: Muszę się przy okazji pochwalić, że dzisiejszy dzień rówież jest pamiętny - pierwszy raz przy siusianu podniósł nóżkę !!! :drinking: Quote
tygrysek-kr Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 No to rzeczywiscie wczesnije moj jak jus wczesnije pisalam skonczyl pol roczku i ani mysli o dzwiganiu nozki. Ale osobiscie mi to nie przeszkadza :) Quote
Gravity_Girl Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Mnie też tym zadziwił. Jak mi się uda to może mu pstryknę kiedyś jakąś fotkę z nóżką w górze :) Trudno mu jeszcze trochę utrzymać równowagę :lol: Quote
Ewunia Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Gravity Girl to nasz epsiaki są prawie rówieśnikami. Mój Pit urodził sie 8 marca 2004 r. Dla Jerrego wszystkiego najlepszego. Pół roczku to już coś ! :new-bday: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Mój Aris urodził się 16 kwietnia, teraz będzie miał już 2 latka :multi: Quote
Gwiazdeczka* Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 hello pufi w marcu skonczy 6 mieisiecy a dzisiaj pierwszy raz podniósł noge jak robil siusiu Quote
daria1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wszystkiego najlepszego na pół roczku Pufi jest już facetem skoro podnosi łapkę:loveu: Quote
koregra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 A ja zawsze śmieje sie z Cori jak robi siusiu, bo przysiada jak suczka ale lewa girka zawsze w górze. Chyba nie chce dotykać podłoża jak robi siku. I zawsze wspominam posty jak to właściciele samczyków piszą że ich psiaki nie chcą podnosić nóżki. Wszystkiego naj naj wszystkim solenizantom:loveu: . Quote
agoosia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 moja sunia owczarek niemiecki robi podobnie lekko przykuca ale nozka idzie gory :P Quote
melinda:-) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 chciałysmy sie pochwalic Polli dzis konczy roczke:loveu: Quote
Pegaza Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Z tej okazji zyczymy jej wiele następnych roczków, :bday: dużo milości od pańci :new-bday: :BIG: i wszystkiego dobrego:p Quote
Sara_i_Aris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA POLLI :buzi: :bday: :new-bday: :BIG: :tort: Quote
daria1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Buziaczki i najlepsze życzenia dla Polli !!!!!!!:new-bday: Quote
agoosia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wszystkie naj najlepszego.. Samch psich smakołyków i szczescia!!! Quote
Anusia & Alutka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 koregra napisał(a):A ja zawsze śmieje sie z Cori jak robi siusiu, bo przysiada jak suczka ale lewa girka zawsze w górze. Chyba nie chce dotykać podłoża jak robi siku. I zawsze wspominam posty jak to właściciele samczyków piszą że ich psiaki nie chcą podnosić nóżki. Wszystkiego naj naj wszystkim solenizantom:loveu: . He he, Kamilko u nas jest tak samo :evil_lol: Quote
Magda Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Spoznione, ale szczere zyczenia dla Polli:multi::multi: Zyczymy sukcesow:loveu: Quote
melinda:-) Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dziekujemy wszystkim za zyczenia:calus: Polli takze dziekuje merdajac okonkiem koło mnie:Dog_run: Quote
Recommended Posts