Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Igorka, duużo miłości i luksusowego psiego życia :)

My będziemy mieć urodzinki dopiero w sierpniu; 20.VIII.03.

pozdrawiam

Posted

Sylwia,

Wszystkiego naj, naj, naj dla Twojego piecha ode mnie i od mojej sunieczki :BIG: :BIG: :BIG:

Niech zdrowo sobie zyje i przynosi Ci wiele radosci :-)

Maja Igorkowi zyczy wielu smakolykow i nagrodek, ciaglego glaskania po brzusiu i nieskonczonych zabaw z pancia.

Napisz jakie prezenty przygotowalas dla swojego juz calkiem dorastajacego piecha :-)

P.S. Maja urodzinki obchodzi 13 marca. Podobnie jak ja jest zodiakalna ryba :-)

pozdrawiamy,

Posted

Wszystkiego naj, naj, naj dla Igorka ode mnie i moich psiaczków :D

:new-bday:

A ja muszę się pochwalić że wczoraj(30 grudnia) mój Nikuś skończył równe 18 mies(ma już1,5 roku :D ), a Sonia 17.12 skończyła równy roczek :BIG:

Posted

Bardzo dziękujemy za życzenia -wszystkie przekazałam adresatowi, ale on wydaje się być bardziej zajęty konsumpcją swich urodzinowych smakołyków(uszka żwacze i inne śmierdziele) niż tym co do niego mówie :D

Yorkies:

spóźnione ale szczere całuski dla Twoich psiaczków :buzi:

Posted

Ode mnie i od Rockiego tez wszystkiego naj, naj, naj.... :laola:

Moj Rocky wczoraj (30 XII) skonczyl pol roku, czyli 30 VI bedzie mial rok.

Yorkies,

zdaje sie ze nasze piechy urodzily sie tego samego dnia, tylko twoj rok wczesniej. :lol:

Posted

Igorku ,z okazji urodzinek -duzo zdrowka ,dobrego jedzonka i pieszczotek panci od Ines ,ktora 25 06 skonczy 9 roczek .

Pozdrawiamy serdecznie ,Ania i pieski

Posted

dziękujemy wszyskim za życzenia!!

a teraz takie małe podsumowanko mam nadzieję,że nic nie pokręciłam 8)

13.03 urodzinki ma Majka-Wind

05.04 urodzinki na Adria-iWoNaI

31.05 urodzinki ma Inka-karolina100

25.06 urodzinki ma Ines-Iska

30.06 urodzinki ma Rocky-Iwa

30.06 urodzinki ma Nikuś-Yorkies

20.08 urodzinki ma Silver-Saras-h

12.09 urodzinki ma Lady-Lady

21.09 urodzinki ma Jessi-Sylwia751

28.10 urodzinki ma Fuzlak-owczarnia

17.12 urodzinki ma Sonia-Yorkies

31.12 urodzinki ma Igor-sylwia751

Posted

Sylwia,

Brawo!!! Swietne zestawienie. Teraz bedziemy juz pamietac komu i kiedy zyczyc wieeelkich kosci i watrobkowych smakolykow ;)

pozdrawiam,

• 3 months later...
Posted

Kika 4 maja będzie miała pierwsze urodzinki, jeszcze tylko niecały miesiąc :D :new-bday: i będziemy świętować!Już planuję wypad za miasto...oby pogoda dopisała. :roll:

• 1 month later...
Posted

Mam już pół roczku :new-bday: . Jestem rozbrykanym małym szkrabem :B-fly: który calej rodzince przynosi wiele radosci :smilecol: i jestem traktowany jak czlonek rodziny

Bardzo mnie kochaja :iloveyou: A ja jestem najszczesliwszym pasiakiem na kuli ziemskiej :wink: :multi:

Posted

Wszystkiego najpsiejszego Jerry :lol: !!Niech tych wspaniałych pół roczków będzie jak najwięcej :) :BIG: !!Zdrowie Jerrego :beerchug: i wieeelki całus dla niego od nas - Oli, a przedewszystkim od Kiki :iloveyou: :buzi: :buzi:

Posted

WIELKIE DZIEKI dziewczynki i chlopczyki :) za slodkie zyczonka. Jestescie wszyscy kochani :buzi:

A co do tej yorkuni to bedzie ciz|ko mi znalezc bo niestety w okolicy nie ma takiej. Wiec zostaje mi milosc wirtualna :lol: :biggrina: