Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze słuchajcie mam problem, jutro rano jadę do Zagrzebia, a nie dostałam potwierdzenia, że moj pies jest przyjęty, choc , po wykonaniu telef wiem, że jest, ale zgapiłam się i nie zapytała sie gdzie jest ta wystawa, nie znam adresu.

Na ich stronie nie znajduje info o adresie, czy ktoś wie, gdzie ona tam jest organizowana.

Czy to możliwe, że w tym samym miejscu co Europejska 2007?

Posted

Ha Ha , wróciłam , trafiłam, i zdobyłam ,mamy z naszą czarną terierka Basmą Performans 2x Cacib i tyt Zw. Zagrzebia, nowy tytuł wproadzony w Chorwackiej kynologii, nasze polskie buldozki tez sie b, ładnie pokały
Etna Cacib i CAC, Sharm Cacib BOB i CAC i tyt Zw Zagrzebia, jesteśmy po podróży zmęczeni ale szczęsliwi :multi: :multi:

Posted

Dla nas najwazniejsze - ukończenie intera i na deser BOB ze Zwyc.Swiata tegorocznym -chorwackim psem:evil_lol: Prowadzonym rowniez przez profesjonaliste. Myslimy na Cruftsem, wkoncu mamy kwalifikacje...:razz: Fajna wystawka, zwlaszcza pomysl z knajpami wokol ringow zreszta jak co roku.

Posted

Argus Electra napisał(a):
Ha Ha , wróciłam , trafiłam, i zdobyłam ,mamy z naszą czarną terierka Basmą Performans 2x Cacib i tyt Zw. Zagrzebia, nowy tytuł wproadzony w Chorwackiej kynologii, nasze polskie buldozki tez sie b, ładnie pokały
Etna Cacib i CAC, Sharm Cacib BOB i CAC i tyt Zw Zagrzebia, jesteśmy po podróży zmęczeni ale szczęsliwi :multi: :multi:

gratulacje!!!! :))

jestem ciekawa czy zgłoszone były jakiekolwiek akity??

Posted

Wyzel weimarski krotkowlosy, Ch.Elba Dobry Teren, (ktorej wlascicielka Zyta jest obecna na forum i mam nadzieje,ze potwierdzi moja informacje:)) ukonczyla INTERCHAMPIONAT, zdobywajac takze BOB'a w Zagrzebiu. Ten fakt jest o tyle bardzo wazny, iz polskie weimary, z tytulami interchampionow, mozna policzyc na palcach jednej lub, co najwyzej, obu rak, dlatego WIELKIE WIELKIE WIELKIE GRATULACJE dla Elby i jej wlascicieli:multi: :multi: :multi: Co wiecej - Elba to nie tylko pies wystawowy, ale przede wszystkim - rewelacyjna suka uzytkowa:)!

Ania

Posted

Wielkie podziekowania dla Kasi za przywiezienie malej Ferminy z Zagrzebia ( sznaucer olbrzym p/s) Pozdrawiam Ania
ps. zdjecie Ferminy po przyjezdzie do Szczecina ( po kąpieli i malej poprawce)

Posted

Ja sie pochwalę psiakiem z mojej hodowli -IDRYS AZUROWA AMHARA FCI ukończył w sobotę w Zagrzebiu Mł.Ch.Chorwacji i Best Junior
Na finałach wygrał BIS JUNIOR :lol: :lol:
i Zakwalifikował sie na Crufta 2007 :evil_lol: :evil_lol:
Tym sposobem jest to pierwszy w historii rasy pies urodzony w polskiej hodowli z ta nominacją.:evil_lol:
W niedzielę IDRYS ponownie wygrywa młodzież, Best Junior i ponownie wygrywa BIS JUNIOR:lol: :lol:

Posted

Dajcie namiar na noclegi w Zagrzebiu, gdzie co jak i za ile. Bo trzeba sie do europejskiej szykowac.

I gratuluje sukcesów. Pearl, nie ma to jak ograc WW prawda :evil_lol: .
Moge prosic o stawke charcików włoskich? Italian greyhoung, itlsky chrtik, pissolo levriero italiano..

Posted

[quote name='aniak21']Wielkie podziekowania dla Kasi za przywiezienie malej Ferminy z Zagrzebia ( sznaucer olbrzym p/s) Pozdrawiam Ania
ps. zdjecie Ferminy po przyjezdzie do Szczecina ( po kąpieli i malej poprawce)

Super, mam nadzieje, że Ferminka szybko zaaklimatyzuje sie na dobre;) I do zobaczenia na wystawach!

Posted

cisa&fritz napisał(a):
Wyzel weimarski krotkowlosy, Ch.Elba Dobry Teren, (ktorej wlascicielka Zyta jest obecna na forum i mam nadzieje,ze potwierdzi moja informacje:)) ukonczyla INTERCHAMPIONAT, zdobywajac takze BOB'a w Zagrzebiu. Ten fakt jest o tyle bardzo wazny, iz polskie weimary, z tytulami interchampionow, mozna policzyc na palcach jednej lub, co najwyzej, obu rak, dlatego WIELKIE WIELKIE WIELKIE GRATULACJE dla Elby i jej wlascicieli:multi: :multi: :multi: Co wiecej - Elba to nie tylko pies wystawowy, ale przede wszystkim - rewelacyjna suka uzytkowa:)!

Ania

I mam nadzieje, ze Elba bedzie dalej podbijać europejskie ringi. To naprawde piękny weimar, a pracuje sie z nią na ringu rewelacyjnie. Inter w PEŁNI zasłużony!!!

Ewik,
widziałam Idrysa na żywo - robi wrażenie. Zapewne dopiero rozkręca sie w "pudłach".

Posted

[quote name='EwikB']Ja sie pochwalę psiakiem z mojej hodowli -IDRYS AZUROWA AMHARA FCI ukończył w sobotę w Zagrzebiu Mł.Ch.Chorwacji i Best Junior
Na finałach wygrał BIS JUNIOR :lol: :lol:
i Zakwalifikował sie na Crufta 2007 :evil_lol: :evil_lol:
Tym sposobem jest to pierwszy w historii rasy pies urodzony w polskiej hodowli z ta nominacją.:evil_lol:
W niedzielę IDRYS ponownie wygrywa młodzież, Best Junior i ponownie wygrywa BIS JUNIOR:lol: :lol:
Gratulacje. Czy jest to ten psiak co wiozlam do Slowenii w styczniu?

Posted

CZy moge niesmialo :oops: poprosic o stawki dogow niemieckich - ilosciowe :loveu:
Z "imienia i nazwiska " poprosilabym zolte i pregowane :oops:
No i Petit Basset Griffon Vendeen ale ich nie powinno byc duzo ( jesli wogole byly )
Moze byc skan albo fotka stronki w katalogu na pangea@poczta.onet.pl

Bardzo dziekuje

Posted

Pearl napisał(a):
I mam nadzieje, ze Elba bedzie dalej podbijać europejskie ringi. To naprawde piękny weimar, a pracuje sie z nią na ringu rewelacyjnie. Inter w PEŁNI zasłużony!!!

a ja mam nadzieje, co wiecej, jestem o tym przekonana, ze tak jak mowi Ewa, Elba bedzie podbijac teraz....europejskie, ale konkursy:lol: To jest prawdziwe miejsce dla wyzla:loveu: Wystawy sa fajne, ale to przeciez dodatek :D

Posted

Dla mnie wystawy to praca z weekendu na weekend, wiec dla mnie osobiście postrzegane nieco inaczej. Jednakże zgadzam się w 100%, że konkursy to prawdziwe miejsce dla wyżła, a Elba z tego co wiem ma talent. Wiec oby jak najwicej sukcesow ZARÓWNO na wystawach jak i konkursach. Jedno z drugim sie przeciez nie wyklucza, nie to mialam na mysli. Rzadko można spotkac psa o duzych walorach użytkowych jak i ze swietnym eksterierem, wiec smiem twierdzic ze Elba jest naprawde wyjatkowa:loveu: