BUDRYSEK Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 W schronie od dlugiego juz czasu "siedzi" Tayson, mamy juz zrzeczenie wlasciciela, wiec mozemy szukac domu Tayson w boksie wydaje sie agresywny, skacze po kratach, szczeka na spacerach szuka tylko galezi zeby sobie powisiec :smile: ogolnie jest grzeczny Taysonem i drugim astem Aresem zaczynaja sie interesowac podejrzane typki :-( prosze o pomoc w oglaszaniu...prosze podawać,że psiak jest na śląsku Tayson ma ok 5 lat, wykastrowany, zaszczepiony i zachipowany kontakt: 607 488 598 Quote
Kofeina Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Zagladam;) Moge pomoc w ogoszeniach.. martwi mnie tylo te wlasnie podejrzane typki:( zeby chlopak zle nie trafil... Quote
Poker Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 może jak usłyszą ,że wykastrowany to się odczepią Quote
BUDRYSEK Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 pilnie szukamy dt dla Dakoty...10 letniej suni z rodowodem Daki jest rewelacyjna :) sprawdzałam to na sobie :) nie ruszaja jej inne psy, jest opanowana, grzeczna http://www.dogomania.pl/threads/211306-Piękna-łagodna-AMSTAFFKA-ma-czas-do-środy-20.07-błagam-o-pomoc! Quote
azalia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Piękny pies,żeby tylko nie trafił w nieodpowiednie ręce. Quote
BUDRYSEK Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 a.s. napisał(a):Czy pies ma swój wątek na astowych forach? nie ma, nie jestem tam zalogowana,napisalam tylko na watku bulowatych na dogo Quote
plina Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Piękny jest, takie szlachetne umaszczenie, typowo astowe :) Ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia i ciotki astowe potrzebne! Quote
BUDRYSEK Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 plina napisał(a):Piękny jest, takie szlachetne umaszczenie, typowo astowe :) Ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia i ciotki astowe potrzebne! ciotki wiedza...ale jest cisza :( zalogowalam sie na astach w tamtym tyg ale nie mam jeszcze potwierdzenia rejestracji Quote
Nina Michnik Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Może napiszcie więcej o psiaku, czy toleruje psy, kontakt w sprawie adopcji, bo niestety niektórzy prymitywni ludzie z góry mówią, że jak amstafowaty to agresywny :/ Quote
BUDRYSEK Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Nina Michnik napisał(a):Może napiszcie więcej o psiaku, czy toleruje psy, kontakt w sprawie adopcji, bo niestety niektórzy prymitywni ludzie z góry mówią, że jak amstafowaty to agresywny :/ kontakt jest w pierwszym poscie jak jest na smyczy nie reaguje innych psy w kojcu zachowuje sie agresywnie, skacze, szczeka...ma tabliczke "uwaga grozny pies" Quote
Crys Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja wstawiłam zdjęcie Taysona na nk.pl może ktoś się zainteresuje tym ślicznym piesiem. Quote
DONnka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja mam "wejścia" tylko na owczarkach, ale tam ogłaszać Go chyba nie ma sensu :( Trzymam kciuki za chłopaka :) Quote
BUDRYSEK Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 no niestety na ONka nie przerobimy Go ;) Quote
DONnka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Budrysku, a możesz podrzucić mi na PW trochę więcej informacji na temat psiaka. Gdzie na Śląsku przebywa (w okolicach jakiego miasta) Orientacyjny wiek. Jaki jest w kontaktach z innymi psami (kotami?), czy chodzi na smyczy. Rozumiem, ze szukacie DT nie DS. Chodzi też o namiary osoby do kontaktu: imię, mail, telefon Zarejestrowałam się na stronie psiakidoadopcji.pl i mogę Go tam wrzucić Quote
BUDRYSEK Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='DONnka']Budrysku, a możesz podrzucić mi na PW trochę więcej informacji na temat psiaka. Gdzie na Śląsku przebywa (w okolicach jakiego miasta) Orientacyjny wiek. Jaki jest w kontaktach z innymi psami (kotami?), czy chodzi na smyczy. Rozumiem, ze szukacie DT nie DS. Chodzi też o namiary osoby do kontaktu: imię, mail, telefon Zarejestrowałam się na stronie psiakidoadopcji.pl i mogę Go tam wrzucić moge tu napisac :) pies jest na slasku, wiecej nie napisze bo kazdy sie domysli a nie chce zeby trafil w niewlasciwe lapska koty raczej odpadaja psy - na smyczy nie reaguje na przechodzace psiaki wiek - ok 6 lat chodzi na smyczy spojrzenie ma takie ze masz od razu zawal ;) szukamy dt , ds najlepiej bez malych dzieci kontakt: Aga 607 488 598, budrysek78@wp.pl dzieki za pomoc :) Quote
Anashar Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 A czy rozważacie wyciągnięcie go ze schroniska do hotelu? Mogę zadeklarować 100zł miesięcznie. Muszę spłacić dług wobec swojej Przyjaciółki i sądzę, że nie tylko ja pomogę... Wiem, że by tego od nas chciała. Quote
BUDRYSEK Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Anashar']A czy rozważacie wyciągnięcie go ze schroniska do hotelu? Mogę zadeklarować 100zł miesięcznie. Muszę spłacić dług wobec swojej Przyjaciółki i sądzę, że nie tylko ja pomogę... Wiem, że by tego od nas chciała. rozwazamy...najlepiej jakis hotelik ze szkoleniem, bo o ile drugi ast Ares jest chodzącą ciapą to Taysona nie jestem pewna :( wielkie dzięki.... dess (*) :( Quote
Ada-jeje Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='BUDRYSEK']rozwazamy...najlepiej jakis hotelik ze szkoleniem, bo o ile drugi ast Ares jest chodzącą ciapą to Taysona nie jestem pewna :( wielkie dzięki.... dess (*) :( BUDRYSEK podam Ci na Pw kontakt do p. Tomka szkoleniowca z Cieszyna, powolaj sie na mnie, na moja Fundacje, bedziemy doplacac brakujaca kwote. Obawiam sie tylko ze teraz wakacje i moze nie miec miejsca, ale mozna zaklepac. Quote
zioberek87 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 taki piękny.... nie rozumiem ludzi, czy kazdy musi mieć rasowego szczeniaka? Adoptowane wyrostki są najlepsze bardziej kochają i są oddane. Przepiekny jest, żeby trafił wdobre ręce a nie do pseudo dresów na walki:( Quote
Recommended Posts