Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronie od dlugiego juz czasu "siedzi" Tayson, mamy juz zrzeczenie wlasciciela, wiec mozemy szukac domu

Tayson w boksie wydaje sie agresywny, skacze po kratach, szczeka
na spacerach szuka tylko galezi zeby sobie powisiec :smile:
ogolnie jest grzeczny
Taysonem i drugim astem Aresem zaczynaja sie interesowac podejrzane typki :-(

prosze o pomoc w oglaszaniu...prosze podawać,że psiak jest na śląsku

Tayson ma ok 5 lat, wykastrowany, zaszczepiony i zachipowany

kontakt: 607 488 598

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

plina napisał(a):
Piękny jest, takie szlachetne umaszczenie, typowo astowe :) Ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia i ciotki astowe potrzebne!

ciotki wiedza...ale jest cisza :(
zalogowalam sie na astach w tamtym tyg ale nie mam jeszcze potwierdzenia rejestracji

Posted

Nina Michnik napisał(a):
Może napiszcie więcej o psiaku, czy toleruje psy, kontakt w sprawie adopcji, bo niestety niektórzy prymitywni ludzie z góry mówią, że jak amstafowaty to agresywny :/

kontakt jest w pierwszym poscie

jak jest na smyczy nie reaguje innych psy
w kojcu zachowuje sie agresywnie, skacze, szczeka...ma tabliczke "uwaga grozny pies"

Posted

Budrysku, a możesz podrzucić mi na PW trochę więcej informacji na temat psiaka. Gdzie na Śląsku przebywa (w okolicach jakiego miasta) Orientacyjny wiek. Jaki jest w kontaktach z innymi psami (kotami?), czy chodzi na smyczy. Rozumiem, ze szukacie DT nie DS. Chodzi też o namiary osoby do kontaktu: imię, mail, telefon
Zarejestrowałam się na stronie psiakidoadopcji.pl i mogę Go tam wrzucić

Posted

[quote name='DONnka']Budrysku, a możesz podrzucić mi na PW trochę więcej informacji na temat psiaka. Gdzie na Śląsku przebywa (w okolicach jakiego miasta) Orientacyjny wiek. Jaki jest w kontaktach z innymi psami (kotami?), czy chodzi na smyczy. Rozumiem, ze szukacie DT nie DS. Chodzi też o namiary osoby do kontaktu: imię, mail, telefon
Zarejestrowałam się na stronie psiakidoadopcji.pl i mogę Go tam wrzucić

moge tu napisac :)
pies jest na slasku, wiecej nie napisze bo kazdy sie domysli a nie chce zeby trafil w niewlasciwe lapska
koty raczej odpadaja
psy - na smyczy nie reaguje na przechodzace psiaki
wiek - ok 6 lat
chodzi na smyczy
spojrzenie ma takie ze masz od razu zawal ;)
szukamy dt , ds najlepiej bez malych dzieci

kontakt: Aga 607 488 598, budrysek78@wp.pl

dzieki za pomoc :)

Posted

A czy rozważacie wyciągnięcie go ze schroniska do hotelu? Mogę zadeklarować 100zł miesięcznie. Muszę spłacić dług wobec swojej Przyjaciółki i sądzę, że nie tylko ja pomogę... Wiem, że by tego od nas chciała.

Posted

[quote name='Anashar']A czy rozważacie wyciągnięcie go ze schroniska do hotelu? Mogę zadeklarować 100zł miesięcznie. Muszę spłacić dług wobec swojej Przyjaciółki i sądzę, że nie tylko ja pomogę... Wiem, że by tego od nas chciała.

rozwazamy...najlepiej jakis hotelik ze szkoleniem, bo o ile drugi ast Ares jest chodzącą ciapą to Taysona nie jestem pewna :(

wielkie dzięki....

dess (*) :(

Posted

[quote name='BUDRYSEK']rozwazamy...najlepiej jakis hotelik ze szkoleniem, bo o ile drugi ast Ares jest chodzącą ciapą to Taysona nie jestem pewna :(

wielkie dzięki....

dess (*) :(
BUDRYSEK podam Ci na Pw kontakt do p. Tomka szkoleniowca z Cieszyna, powolaj sie na mnie, na moja Fundacje, bedziemy doplacac brakujaca kwote. Obawiam sie tylko ze teraz wakacje i moze nie miec miejsca, ale mozna zaklepac.

Posted

taki piękny.... nie rozumiem ludzi, czy kazdy musi mieć rasowego szczeniaka? Adoptowane wyrostki są najlepsze bardziej kochają i są oddane. Przepiekny jest, żeby trafił wdobre ręce a nie do pseudo dresów na walki:(