fernari Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Witam serdecznie wszystkich obecnych :loveu: Wątek jakich wiele, czyli "pies szuka domu" ... Owszem, wiele jest takich tematów, ale ... każdy pies jest inny, niepowtarzalny ... Może właśnie spośród tych wszystkich "ludzich przyjaciół", zauroczysz się właśnie Brunem i to jemu zechcesz dac dom ?? Mam taką nadzieję :evil_lol: [SIZE="5"]Bruno, to 3-letni średniej wielkości piesek. Z wyglądu przypomina spaniela. [SIZE="5"]Ma piękną sierść w kolorze brunatnym. Przyjaźnie nastawiony do psów i do ludzi. Jest dosyć żywiołowy i wesoły. Uwielbia się przytulać. Nie boi się dotyku i lubi być głaskany. [SIZE="5"]Widać, że zabawa sprawia mu wielką radość, a zwłaszcza zabawa kamieniami w roli głównej. [SIZE="5"]Na smyczy chodzi bardzo ładnie, nie ciągnie. Może trafic do domu z innymi psami. Piesek przebywa w schronisku od 19 lipca 2011. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Więcej zdjęc ---> https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Bruno77311AsiaBazarnik [SIZE="5"]Kontakt w sprawie adopcji: tel. 530 067 093 e-mail. asiachomik@o2.pl [SIZE="7"]Bruno adoptowany :) Quote
WolvesLover Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Też jestem ^^ A oto przykład psa któremu wiele do szczęścia nie potrzeba Quote
Istar19 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 jestem u sierściucha! takich uszów Dumbo by pozazdrościł :D Quote
kimiji Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 do allegro dać opis z pierwszego postu, czy ułożysz inny? Quote
maciaszek Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Jestem i ja. Dodałam go na katowicki wątek. Zmieniłam kartę na stronie schroniska. Quote
fernari Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 kimiji napisał(a):do allegro dać opis z pierwszego postu, czy ułożysz inny? Jeśli możesz to daj ten z pierwszego postu :) Dziękuję za allegro :loveu: Quote
kimiji Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 allegro zrobię dopiero za chwilę, bo znowu przez te głupie awarie neta mi wyłączyli:angryy: Quote
kimiji Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 allegro malucha :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1761843534 jakby coś byo nie tak, pisz to zmienię:) Quote
fernari Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='kimiji']allegro malucha :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1761843534 jakby coś byo nie tak, pisz to zmienię:) Wszystko się zgadza :) Jeszcze raz dziękujemy :) Quote
Lucky0302 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 nie jestem pewien ale wszystko z nim by mi się zgadzało tylko wiek winien być młodszy , często widywałem go w centrum , kochanowskiego, plac miarki , plebiscytowa a ostatnimi czasy nie , a czy jest info , oddany czy odłowiony ? Quote
fernari Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Właściwie z ocenianiem wieku w schronisku jest różnie, ale nie można się nim kierowac. Nic mi nie wiadomo na temat "jak go znaleźli" ... A widywałeś go samego czy z kimś ?? Ale z dobrych wiadomości to jedna Pani co dzwoniła z ogłoszenia jest zainteresowana Brunem, domek wydaje się super, bardzo przyjemnie się z Panią rozmawiało i dzisiaj jedzie go zobaczyc no i byc może adoptowac :) :) :) Trzymajcie kciuki :D Quote
maciaszek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Oddany na pewno nie był, bo o tym zawsze mi w schronie mówią. Quote
WolvesLover Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 dzisiaj jedzie go zobaczyc no i byc może adoptowac :smile: :smile: :smile:Jak go już zobaczy to na pewno adoptuje :lol: Quote
fernari Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Niestety dopiero jutro się dowiem w schronisku :( Bo też głupia nie zapisałam numeru od tej Pani ... Quote
Lucky0302 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='fernari']Właściwie z ocenianiem wieku w schronisku jest różnie, ale nie można się nim kierowac. Nic mi nie wiadomo na temat "jak go znaleźli" ... A widywałeś go samego czy z kimś ?? Ale z dobrych wiadomości to jedna Pani co dzwoniła z ogłoszenia jest zainteresowana Brunem, domek wydaje się super, bardzo przyjemnie się z Panią rozmawiało i dzisiaj jedzie go zobaczyc no i byc może adoptowac :) :) :) Trzymajcie kciuki :D[/QUOTE] z taką Panią oraz chyba z jej synem , w karcie schroniskowej winni mieć czy odłowiony czy oddany Quote
Recommended Posts