Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie wszystkich obecnych

:loveu:

Wątek jakich wiele, czyli "pies szuka domu" ...

Owszem, wiele jest takich tematów, ale ... każdy pies jest inny, niepowtarzalny ... Może właśnie spośród tych wszystkich "ludzich przyjaciół", zauroczysz się właśnie Brunem i to jemu zechcesz dac dom ?? Mam taką nadzieję :evil_lol:

[SIZE="5"]Bruno, to 3-letni średniej wielkości piesek. Z wyglądu przypomina spaniela.

[SIZE="5"]Ma piękną sierść w kolorze brunatnym. Przyjaźnie nastawiony do psów i do ludzi. Jest dosyć żywiołowy i wesoły. Uwielbia się przytulać. Nie boi się dotyku i lubi być głaskany.

[SIZE="5"]Widać, że zabawa sprawia mu wielką radość, a zwłaszcza zabawa kamieniami w roli głównej.

[SIZE="5"]Na smyczy chodzi bardzo ładnie, nie ciągnie. Może trafic do domu z innymi psami.

Piesek przebywa w schronisku od 19 lipca 2011. Jest zaszczepiony i odrobaczony.

Więcej zdjęc --->

[SIZE="5"]
Kontakt w sprawie adopcji:

tel. 530 067 093
e-mail. asiachomik@o2.pl

[SIZE="7"]
Bruno adoptowany :)

Posted

kimiji napisał(a):
do allegro dać opis z pierwszego postu, czy ułożysz inny?

Jeśli możesz to daj ten z pierwszego postu :) Dziękuję za allegro :loveu:

Posted

nie jestem pewien ale wszystko z nim by mi się zgadzało tylko wiek winien być młodszy , często widywałem go w centrum , kochanowskiego, plac miarki , plebiscytowa a ostatnimi czasy nie ,

a czy jest info , oddany czy odłowiony ?

Posted

Właściwie z ocenianiem wieku w schronisku jest różnie, ale nie można się nim kierowac. Nic mi nie wiadomo na temat "jak go znaleźli" ... A widywałeś go samego czy z kimś ??

Ale z dobrych wiadomości to jedna Pani co dzwoniła z ogłoszenia jest zainteresowana Brunem, domek wydaje się super, bardzo przyjemnie się z Panią rozmawiało i dzisiaj jedzie go zobaczyc no i byc może adoptowac :) :) :)

Trzymajcie kciuki :D

Posted

[quote name='fernari']Właściwie z ocenianiem wieku w schronisku jest różnie, ale nie można się nim kierowac. Nic mi nie wiadomo na temat "jak go znaleźli" ... A widywałeś go samego czy z kimś ??

Ale z dobrych wiadomości to jedna Pani co dzwoniła z ogłoszenia jest zainteresowana Brunem, domek wydaje się super, bardzo przyjemnie się z Panią rozmawiało i dzisiaj jedzie go zobaczyc no i byc może adoptowac :) :) :)

Trzymajcie kciuki :D[/QUOTE]

z taką Panią oraz chyba z jej synem , w karcie schroniskowej winni mieć czy odłowiony czy oddany