Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadia to młodziutka, przemiła ruda suczka. Trafiła do schroniska w połowie czerwca. Niedawno okazało się że jest szczenna. Musi przejść sterylizację aborcyjną a po zabiegu potrzebuje domu tymczasowego lub stałego, żeby dojść do siebie. Pomóżcie w znalezieniu dla niej domu

A oto NADUSIA

Posted

Gosia napisała do nich, czekamy na odpowiedź
Nadia trafiła do schronu w połowie czerwca a ciąża trwa około 63 dni to ona lada moment będzie rodzić i martwię się czy nie jest już za późno na sterylkę aborcyjną

Posted

Czy wiadomo już coś? jest odpowiedź?
[quote name='maxelka']Gosia napisała do nich, czekamy na odpowiedź
Nadia trafiła do schronu w połowie czerwca a ciąża trwa około 63 dni to ona lada moment będzie rodzić i martwię się czy nie jest już za późno na sterylkę aborcyjną[/QUOTE]

Posted

[quote name='catherine31']Czy wiadomo już coś? jest odpowiedź?[/QUOTE]

Zaraz wejdę na ten wątek i odwołam Nadię. Suczka zostaje w schronisku, będzie tam sama rodziła a szczeniaki zostaną (chyba) uśpione. Pracownicy nie zgadzają się na zabranei suczki na sterylizację, ani nawet na USG (więc pewnie boją się, że wyda się, że zaciążyła się w schronisku ...)

Posted

Cieszę się,że Nadia nie została pozostawiona sama sobie bo nie wiadomo jak byłoby z jej porodem.Dobry pan od kotów czuwał nad nią:)
[quote name='gosia2313']Suczka dzisiaj została zabrana jednak na sterylizację przez jednego pana od kotów. Nie wiem kto za to płaci, a i tak już z sterylkowego wątku ją odwołałam.[/QUOTE]

Posted

[quote name='catherine31']Cieszę się,że Nadia nie została pozostawiona sama sobie bo nie wiadomo jak byłoby z jej porodem.Dobry pan od kotów czuwał nad nią:)[/QUOTE]

Dobrze, dobrze :)
Ciekawa jestem tylko, czy ona wróci po zabiegu zaraz do schronu, czy zostanie w lecznicy kilka dni?

Posted

Nadia zostaje póki co w domu tymczasowym u pani dr, która ją operowała. Zrobiła to za darmo, więc nie martwcie się o koszty, ale pomóżcie robić jej ogłoszenia. Bo na stałe tam nie wróci. Pani nazwała ją sobie Fiolka.

Posted

[quote name='zapka']Nadia zostaje póki co w domu tymczasowym u pani dr, która ją operowała. Zrobiła to za darmo, więc nie martwcie się o koszty, ale pomóżcie robić jej ogłoszenia. Bo na stałe tam nie wróci. Pani nazwała ją sobie Fiolka.[/QUOTE]

Tylko jakiś numer by się przydał do kontaktu :)
I informacje, bo na stronie jest tylko tyle :

Suczka ruda z czarnym nalotem. Trafiła do schroniska w dniu 14.06.2011. Interwencja z ul. Gdańskiej.

Posted

ja mam namiar do kontaktu, dziś wieczorem zaczynam robić ogłoszenia. Nowa informacja to to że suczka idealna do dzieci i innych psów i kotów, więc kłopotów z jej adopcja nie powinno być ;)

Posted

[quote name='zapka']Nadia zostaje póki co w domu tymczasowym u pani dr, która ją operowała. Zrobiła to za darmo, więc nie martwcie się o koszty, ale pomóżcie robić jej ogłoszenia. Bo na stałe tam nie wróci. Pani nazwała ją sobie Fiolka.[/QUOTE]

I takich weterynarzy powinno być więcej :) Ale się Nadii udało :p

Posted

Widziałam dzisiaj Fiolkę i szczerze to nie wiedziałam, że to ona :D
Ale ma się dobrze : ) Jest milutka, kochaniutka i nie wiem co jeszcze ;) Toleruje koty, inne psy, ładnie chodzi bez smyczy przy nodze i prawdopodobnie zostaje u p. Eweliny na stałe, już się nawet dzieci zaczęły kłócić czyj to pies :D

• 3 months later...