malagos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Serce się kraje gdy czytam o tych biedakach.. A ta sunia, tyla przeszła, a ile ją jeszcze czeka w życiu? Oby jak najlepsze rzeczy.... Quote
agusiazet Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Jak to dobrze, że te psiaki trafiły na dobrego człowieka - po pierwszym dokładam do spłaty rachunku u weterynarzy po 50 zł na każdą bidkę. I trzymam kciuki i łapki - powodzenia i piękne dzięki dla dobrej duszy!!! :loveu: Quote
Nanami Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Moze cegiełki na allegro? Było wielu oszustów, ale tu mamy potwierdzenie, ze sytuacja jest jak najbardziej realna. Quote
zdrojka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Też się dorzucę na początku miesiąca po 50 zł na psinkę. I trzymam kciuki, żeby szybko dochodziły do siebie. Quote
beka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Sorki, ze wysłałam dopiro dziś , pewnie jutro dojdzie (100) Quote
morisowa Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Dziękuję wszystkim! takie cegiełki na allegro, to chyba osoba prywatna nie może wystawiać, coś takiego gdzieś czytałam na dogo Reksio zdjął plaster ze stelaża, ale już się pogodził, że z resztą musi zostać. Dusia chce ciągle być przy opiekunce, ona to musiała mieć "super" właściciela :roll: Quote
beka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dziewczyny, mój TZ rozmawiał z naszym nowym sąsiadem(który był na spacerze ze swoim nalutkim leonkiem) o pomocy zwierzakom... Dał mi nr tego pana, bo pan chciał pomóc. Okazało się że po śmierci swojego pierwszego pieska pańswto zrobili aukcje wśród znajomych i zebrali jakąś kwotę pieniędzy w celu pomocy jakiemuś (jakimś) potrzebującemu stworzeniu. Pan Sąsiad zasił konto afn kwotą 400 dla piesów z Chynowa. Brawo dla Pana Sąsiada.:sweetCyb: :sweetCyb: Quote
morisowa Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 jejku! :multi: ale masz sąsiadów :crazyeye: też chcę takich :p podziekowania dla Pana Sąsiada oraz Twego TZta, że go upolował :eviltong: A teraz szczególne podziękowania, dla osób, od których już wpłynęły pieniądze na konto AFN: Małgorzata M i Bunia 1 = 150 zł :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Sabina02 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Czy te bidulki zostana na stale u Pani Ewy??? Quote
beka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 mam nadzieję ze ode mnie i pana sąsiada pieniązki pojawia sie dzisiaj... Quote
Nanami Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Andrzejkowe czary :multi: Ja przesyłam tylko symboliczną dziesiątke, no ale jak sie nie zarabia to nie ma z czego dofinansowac bidulek :shake: Ale mam nadzieje, ze grosik do grosika i sie uzbiera na sliczne pyski ;) Quote
morisowa Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Nanami, każda wpłata się liczy! tylko razem potrafimy pomagać, gdy każdy dokłada to co może - jeden pare groszy, inny swój czas czy to na bezpośrednią opiekę czy na dawanie ogłoszeń itd itp [quote name='Sabina02']Czy te bidulki zostana na stale u Pani Ewy??? Oba psiaki są do adopcji. Ale oczywiście póki dobre domy się nie znajdą, to mają pewne miejsce, opiekę i serce u pani Ewy. Nowe rozliczenie konta: W imieniu naszych połamańców podziękowania na ręce: Beaty K i Bartłomieja K oraz "ktoś" - 550 zł :Rose: :Rose: :Rose: co oznacza, że w sumie na koncie jest 700zł, dziekuję! Quote
beka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Super że doszły. Zaraz napiszę do Pana Sąsiada.:) Czyli potrzebuje my ok 1000? Quote
morisowa Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Dotarły kolejne wpłaty od: Sabina02 i nanami - 310 zł :Rose: :Rose: :Rose: czyli na koncie jest 1010 zł Quote
Izabella Hossa Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 To niesamowite :crazyeye: . One dzięki Wam mają szanse na życie... Quote
Izabella Hossa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Co u psiaków, czy sunia zaczęła trochę chodzić ? Quote
agusiazet Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Sorki, ja przesłałam mniej niż obiecałam, ale są kolejne bidy do pomagania, a kasy tyle samo!!! Jak tam pieski, czy ma się ku lepszemu!!!??? Quote
beka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nic nie wiadomo, może założycielka wątku się wypowie? Morisowa co u psiaków? Quote
morisowa Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Mam teraz mocno ograniczony dostęp do netu, stąd milczenie. Psiaki były w tym tygodniu na kontroli w klinice. Wszystko dobrze się goi, nie ma powikłań. Owczarek czuje się dobrze. Chodzi oczywiście na trzech łapach, ale psychicznie czuje się silny, pilnuje swego terenu, do stelaża przywykł i nie próbuje się go pozbyć. Sunia wpatrzona w opiekunkę, chce ciągle być przy niej. Nie czuje się pewnie bez jednej łapki, potrzebuje więcej czasu by przywyknąć do nowej sytuacji. Quote
morisowa Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Agusiazet, dziękuję za wpłatę! :Rose: Quote
morisowa Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Przypominam biedne połamańce. Psiulki mają opiekę, mają człowieka, ale mają też dług w lecznicy... pomijam dalsze "drobne" wydatki na leki czy po prostu utrzymanie psów. Tym w sumie zajmuje się ich opiekunka. Ale z długiem sobie sama nie poradzi. Quote
zdrojka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Podnoszę. I przepraszam, nie dam rady teraz wpłacić obiecanej stówki :oops: Może pod koniec miesiąca... Quote
morisowa Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Kika z forum owczarka wpłaciła 100 zł, wielkie dzięki!!! mamy jeszcze 660 zł długu, ale dzieki Wam już ponad połowa zebrana :multi: Quote
Recommended Posts