Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to dobrze, że te psiaki trafiły na dobrego człowieka - po pierwszym dokładam do spłaty rachunku u weterynarzy po 50 zł na każdą bidkę. I trzymam kciuki i łapki - powodzenia i piękne dzięki dla dobrej duszy!!! :loveu:

Posted

Dziękuję wszystkim!
takie cegiełki na allegro, to chyba osoba prywatna nie może wystawiać, coś takiego gdzieś czytałam na dogo

Reksio zdjął plaster ze stelaża, ale już się pogodził, że z resztą musi zostać. Dusia chce ciągle być przy opiekunce, ona to musiała mieć "super" właściciela :roll:

Posted

Dziewczyny,
mój TZ rozmawiał z naszym nowym sąsiadem(który był na spacerze ze swoim nalutkim leonkiem) o pomocy zwierzakom... Dał mi nr tego pana, bo pan chciał pomóc.
Okazało się że po śmierci swojego pierwszego pieska pańswto zrobili aukcje wśród znajomych i zebrali jakąś kwotę pieniędzy w celu pomocy jakiemuś (jakimś) potrzebującemu stworzeniu.
Pan Sąsiad zasił konto afn kwotą 400 dla piesów z Chynowa.
Brawo dla Pana Sąsiada.:sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

jejku! :multi: ale masz sąsiadów :crazyeye: też chcę takich :p
podziekowania dla Pana Sąsiada oraz Twego TZta, że go upolował :eviltong:

A teraz szczególne podziękowania, dla osób, od których już wpłynęły pieniądze na konto AFN:
Małgorzata M i Bunia 1 = 150 zł :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Andrzejkowe czary :multi: Ja przesyłam tylko symboliczną dziesiątke, no ale jak sie nie zarabia to nie ma z czego dofinansowac bidulek :shake: Ale mam nadzieje, ze grosik do grosika i sie uzbiera na sliczne pyski ;)

Posted

Nanami, każda wpłata się liczy! tylko razem potrafimy pomagać, gdy każdy dokłada to co może - jeden pare groszy, inny swój czas czy to na bezpośrednią opiekę czy na dawanie ogłoszeń itd itp

[quote name='Sabina02']Czy te bidulki zostana na stale u Pani Ewy???
Oba psiaki są do adopcji. Ale oczywiście póki dobre domy się nie znajdą, to mają pewne miejsce, opiekę i serce u pani Ewy.

Nowe rozliczenie konta:
W imieniu naszych połamańców podziękowania na ręce:
Beaty K i Bartłomieja K oraz "ktoś" - 550 zł :Rose: :Rose: :Rose:
co oznacza, że w sumie na koncie jest 700zł, dziekuję!

Posted

Mam teraz mocno ograniczony dostęp do netu, stąd milczenie.
Psiaki były w tym tygodniu na kontroli w klinice. Wszystko dobrze się goi, nie ma powikłań. Owczarek czuje się dobrze. Chodzi oczywiście na trzech łapach, ale psychicznie czuje się silny, pilnuje swego terenu, do stelaża przywykł i nie próbuje się go pozbyć. Sunia wpatrzona w opiekunkę, chce ciągle być przy niej. Nie czuje się pewnie bez jednej łapki, potrzebuje więcej czasu by przywyknąć do nowej sytuacji.

Posted

Przypominam biedne połamańce. Psiulki mają opiekę, mają człowieka, ale mają też dług w lecznicy... pomijam dalsze "drobne" wydatki na leki czy po prostu utrzymanie psów. Tym w sumie zajmuje się ich opiekunka. Ale z długiem sobie sama nie poradzi.